Ak je toľko chorob, existuje aj nejaká zbraň na ne???? dajte tipy
Ak je toľko chorôb, existuje aj nejaká zbraň na ne?
lost - ja vravim, ze genetika je zaklad, potom to spravne myslenie a strava, pohyb, vela ludi a ich potomkovia umieraju na tie iste choroby, dokonca aj niektorymi genetickymi vysetreniami sa uz da zistit kolko percentnu sancu ma clovek, ci na to a hento moze ochoriet
A ta uvedena nemocnica Oasis of Hope " je este stale nemocnica, kde hlavny doraz je na zarobku, nie na vylieceni pacientov, tj dalo by sa to robit aj ovela lepsie a lacnejsie. Lebo ich zaujem nie je na co najkratsom a najucinnejsom lieceni, ale na dlhodobom,v nemocnici, tak zarobia viac.
Tak Lost, že si to ty. ;o) Otužovanie ako také je pre telo veľmi nepríjemné..studená voda a chlad. Ale je to nezbytné pre nás , čo sme v tom tele..pretože my sme hmota chladná..a tak nám to prospieva..len nesmieš zabudnúť na jednu vec a tou je koncentrácia..pretože akonáhle pustíš ten obraz zdravého tela...vznikne trhlina a tou sa do teba dostane choroba. Trhlinou sú práve tie psychické problémy, o ktorých vraví Lulita. Pokoj je chlad, ten by si mal predovšetkým v sebe podporovať..sebaovládanie sa to nazýva. ;o)
resp. skor som myslel tak, ze telo je vlastne len stroj :)
pokial sa o stroj obshluha nalezite stara, (dobry servis, ziadne pretazovanie), tak by sa stroj mal dozit vyssieho veku.
nieco ako auto, ak niekto kasle na to a neservisuje, ma malo oleja, atd.. zaderie motor, znizi zivotnost..
ale pri srpavnom pouzivani by to cele malo vydrzat dlhsie..
samozrejme, cim lepsi zaklad (genetika), tym lepsie.. neda sa podla mna aby fabia prezila mercedes.. genetika je hold zaklad, kruty fakt.. a len malo stastlivcov ma na to, aby aj napriek blbej genetike prezili dlho.
Inac prave vysla kniha, kde je uvedenych podla tejto informacie az 350 alternativnych metod , ktore su uspesnejsie v priemere, nez sucasny onkologicky pristup k lieceniu
www.alternativecancerresearchinstitute.com
A na potvrdenie, ze tie metody pouzivanim prirodnych latok, ako si to ty nazval nazbieranym v lese pracuju naozaj v nemozniciach, uvediem ti tu porovnanie uspesnosti metod beznej onkologie a jednej z alternativnych Mexickych nemocnic, ktore jasne dokazuje, o co su tie prirodne latky ucinnejsie
www.oasisofhope.com
nj, ladviny atd.. (ale nemam az taky kratky rukav.tricko ze by boli vonku) :D
mozno aj kbly na ruke..
mne sa ale uprimne nechce obliekat sa prilis, ked idem 3-5x so psom denne von :D
ako da sa jasne.. ale striedam to :) ked nemam naladu na zimu, tak sa obleciem, ked chcem haluze/osvizenie tak sa neobleceiem :D
zatial to funguje..
lost - mozno kratka chvila v extremnom pocasi, ako su tie mraziarne ozdravovacie, kde ides na chvilocku, ale nie nadarmo nam uz nase babicky vravievali, ze sa dobre oblec v zime, lebo ladviny, ze ked zmoknes prechladnes, aj telo potrebuje svoj komfort, nie nadarmo je nam zima, keby nebola kludne aj umrieme na podchladenie niekde
resp neviem, ci taka teoria vobec existuje, to stale k tomu obleceniu v zime, ale podla mna, ked clovek "balansuje" na hranici/pokraji choroby a zdravia, cize vzdy sa pohybuje na hrane, tak jeho imunita ci telo je stale v pozore :)
sice neviem neviem ci sa to nevypomsti za 10-20r. ze bude telo totalne vycerpane...
no podla mna stale lepsie, ako ked som v idealnom prostredi a potom budem potrebovat par dni, tyzden byt v extremnom prostredi (ci uz zima, alebo psychicka zataz) a telo/mysle nebude vediet ako reagovat a nebude sa vediet prisposobit a cely system krachne dost drsne na zem..
otazne len je, ci je to totalna hlupost, alebo aspon z casti sa z toho da nieco vytazit :D
lost - aha, tak uz viem preco si sa rozculil chichi, ved jasne, kazdy mame nejake starosti, ale proste mas zazemie viac menej iste, myslela som, taky ten ozajstny intenzivny stres, co mas za chorobu? teda ak to nie je tajne, ved sme na zdravi a anonymni :p