Ak je toľko chorôb, existuje aj nejaká zbraň na ne?

lost

Lulita
kludne :)
vies co, uprimne, povedal som si uz davno, ze k lekarovi nejdem a basta.. aj tak mi predpise blbosti..
proste necham tomu volny priebeh a az ked nebudem vladat zit, potom pojdem k nemu..
naposledy to tak bolo s anginou, aj tak prve ATB hovno zabrali, az druhe.. a to tiez len tak, aby sa nepovedalo, uz po tyzdni co som to mal, tak o com je MODERDNA MEDICINA ? ked pojebanu anginu nevie vyliecit ? ehm ehm, kaslem na nu..
prdtym som bol u lekarky na testy na vodicak a predtym ani nepamatam.
odkedy som vysiel zo skoly (ked som mal dovod byt chory), tomu su tak 5 rokov ak nie viac..
ale podotykam, ze ako dieta som bol chory kazdy mesiac pravidelne (ale realne chory..)
a hovno zmohla medicina a podotykam - MODERNA..
a preto jej NEVERIM..

Lulita

anjelik - tak lost ju mozno nedostane, byva u rodicov, nema financne problemy, ani nejake vazne psychicke, ci existencne, samozrejme, ze verim tomu, ze tu zohrava aj rolu psychika, cim tazsia zivotna situacia, tym skor clovek ochorie, osobne nepoznam cloveka, co by nemal nejaku virozu aspon par krat za zivot

RNG

Vebe, hovoris o "mechanizmoch" ale to znamena materialne nejake protipatky. Tj vzdy nejake protilatky existuju, specificke a kedze je to v prirode, a nie umelo ludmi vyrobene, tak ta priroda ma NA VSETKO protipatky, aj ked nie kazdy s nimi disponujem, a teda ti v pripade epidemie vyhynu. Dnes ale je akasi viera, ze nikto nema co zomriet/vyhynut, preto sa vymyslaju rozne nove chemikalie, ktore tomu zabrania. Ale kedze v prirode take uz davno su a nikto z farmacie o ne nema zaujem, ba prave naopak, snazia sa ich potlacit, tak je dostatocny dovod pre mnohych lekarov sa s nimi zaoberat aj napriek prenasledovaniu systemom.

anjelik*

Lulita, ale Lost má naozaj pravdu...plus otázka, prečo by mal dostať chrípku?? Veď nie každý na ňu ochorie..tak čo je to, čo spúšťa ten proces?? Kedy tvoje telo ovládne niečo cudzie, ak teda pripustíš, že chrípka je svojim spôsobom niečo živé..čo si veselo šafári v tvojom tele. Nebude to náhodou tvoja vlastná nepozornosť, obrazne povedané, ktorá to dovolila? ;o)

RNG

Oxidatory su uzasna prirodna zbran, telo ju pouziva napr v makrofagoch, nasich velkych bielych krvinkach,ktore obklopia neziaduce mikroby a dokonca aj bunky, a ostriekaju ich peroxidom vodika, ktory si vyrabaju za pomoci najma vitaminu C, ako to uvadzaju niektori vedci. Takze samozrejme doplnky oxidatrorov maju sirokospektralne antimikrobialne vlastnosti a dokonca aj protirakovinne, kedze rakovinne bunky sa tiez nicia oxidaciou.
Ale zialbohu oxidanty nepatria medzi [potravinover doplnky a sucasna "
monopolna" medicina proti nim aktivne bojuje na vnutorne pouzitie,hoci na vonkajsie sa bez nich prakticky nevie obist.
Jeden z prvych oxidatorov, znamych uz pred tisicami rokov bola sanitra/Sal Petri/dusicnan draselny, ktory na dodnes pouziva v mase ako konzervacny prostriedok na potlacenie mikrobialnych procesov.
Ale ovela silnejsie su peroxidy a chloraty, ako spomenuty dnes MMS1 a 2, tj chloritan sodny a chlornan vapenaty, pouzivane na bielenie a dezinfekciu vody. A sosdnes boli s uspechom uz pouzite milionmi ludi na rozne liecebne procesy, hoci medicina sa to snazi popriet, oznacovat ich skodlive alebo dokonca uplnu loz ako neucinne. Len miliony ludi o tom svecia inac, hoci miliardy sa dosial v tomto dari monopolnej zapadnej oficialnej medicine ohlupovat.

vebe

Chorob je velmi vela, infekcie su len cast z nich. Iste, vzdy ked bola nejaka obrovska epidemia, nezomreli vsetcia, cast prezila, uplatnili sa mechanizmy, ktore mnohych ludi ochranili. Lenze je velmi vela chorob, kde veci bezia uplne inak, na molekularnej urovni, niekde priroda pomoze, niekde ale fakt nie
Ja niesom katastroficky typ, verim,ze ludstvo prezije. Tych pralesovych ludi bude stale menej, nuz a kto z nas by sa tak uprimne aj vratil zit do pralesa. Sme civilizovani ludia a s tym idu aj urcite ochorenia, vzdy je nieco za nieco

lost

Podla mna je zle polozena otazka..

Preco sa vzdy snazime OPRAVOVAT ?

Preco nie nedovolit to dostat do stavu, ked je uz nutna oprava ?

Skor by sme mali udrziavat..

RNG

Inac, vebe, logicky, keby v prirode vznikla nejaky mikroorganizmus, , ktora by prevladol, tak by sme tu uz davno neboli. Tj priroda ma vzdy nejake prostriedky a aj z ludi nie vsetci novym mikrobom podlahnu, tj v tele maju niektori prostriedky, ktorymi sa telo vie branit.
Dnes to vidime este aj dnes stale napr v Amazonskych pralesoch, kde ked "civilizacia" sa dostane do styku s niektorymi kmenami, ktore dosial nemali s nou styk, az 95% domorodcov vyhynie v priebehu 2 tyzdnov najma na herpes, s ranami po celom tele, ale 5% to prezije, lebo maju v tele mechanizmus na obranu.
No a my sme potomkovia takto za tisicrocia(desattisicrocia) vyslachtenych, ale zialbohu dnesne novovyslachtene mikroby, ci uz vplyvom chemikalii a chemickych liekov alebo zamernou genetickou modifikaciou a rychlym celosvetovym sirenim kvoli globalnej ekonomii , pohybu ludi a tovarov predstavuju pre nas nove nebezpecenstva, ktore mozu tak ako v minulosti aj dnes viezt k masovemu vyhynutiu.