Kde nadvazujete vztahy?

lost

inac DAVID, odkaz pre teba.

ta teoria je chybna...

pretoze ak najdes babu, ktora bude povahovo dokonala, no vzhladom nie a ze bude z nej len kamoska..

a co ak potom ta vzhladom bude OK ale nie povahovo?

budes hladat dalej? lenze to je tazke, a pamataj na fakt, ze svet nie je staticky, ale dynamicky. tj. meni sa..

a aj keby, a mas nekonecno casu, tj. pockas 5-10r. na tu 15-20r. vzhladovo idealnu aj povahovo, tak starses ty :P

cize je to sakra tazka cesta podla mna :D

ozaj alebo jednu na sex tu peknu a potom tu povahovo super ako psychologicku domacu? :D

karamba

Mne sa už tiež stalo, že ma niekto oslovil na ulici. Akurát ja vtedy, mňa to zaskočí, lebo to vôbec nečakám, a odpoviem nejakú blbosť čo nemá ani hlavu ani pätu až sa cítim trápne:D Ale keďže svojho priateľa mám, až tak mi to nevadí, len potom uvažujem, že som to mohla aj lepšie povedať a vysvetliť mu, že mám priateľa...keby som nemala, nemám s tým problém.
Naposledy sa to stalo tak, šla som skoro ráno do školy (cca 7:00), a sa ma spýtal jeden, či neviem koľko je hodín a že dokedy je otvorené jedno obchodné centrum (bolo vzdialené asi 100m) :D prišlo mi to celé divné, som pekne odpovedala koľko je hodín, že centrum neviem dokedy je otvorené (to by mohol si aj sám pozrieť, keby mu šlo len o to:D). Potom sa spýtal, či by sme nemohli niekde zájsť niekedy, mne vtedy došlo že o čo tu ide, som sa zostresovala povedala že už musím utekať na autobus do školy, sme si povedali na aku chodím ja, kam on chodil, a zas som povedala že už musím bežať a som odišla a len povedala čau... Nemám rada stresové situácie... :D

vinea

Ja som to už aj vzdala..))
Už som si zvykla, že v reále ma asi nikto neosloví....zároveň viem, že si za to môžem sama....iní zvyknú hovoriť, že som namyslená, neprístupná, horenos, príliš nóbl, že pôsobím nedobytne, nadradene, atd atd. A pritom to v skutočnosti tak není i keď možno navonok tak pôsobím, no skôr je to len obrana, ochrana.. Takže zväčša len čumia, okúkajú, no priblížiť sa akoby "boja" či čo, fakt neviem. Maximálne vydržia pozerať hodiny, či sledovať z bezpečnej vzdialenosti roky, atd atd..
Zas nie som typ, čo by behala kade-tade len tak bezcieľne dúfajúc, že sa o niekoho potknem alebo na niekoho naďabím...a keď už niekam idem, tak je to zas za nejakým účelom...myslím teraz skôr na ten voľný čas (divadlo muzikál kino výstava koncert vernisáž, či nejaké kultúrne hudobné športové podujatie, dovolenky, prípadne nákupy, alebo si sadnúť len tak na kávu a zas ísť "o dom ďalej") a to buď som s nejakou priateľkou či ako doprovod s niekym prípadne sama, no zas ako som už spomenula horevyššie, je to u mňa aj o inom...ako na iných asi pôsobím))
V práci?? Tak to som väčšinou vždy robievala zväčša v ženskom kolektíve a ak aj nejakí muži tam boli, tak buď už fakt starší či zadaní. A podobne to bolo aj v školách, že sme tam boli zväčša samé babenky)
Ak aj mám priateľky kamky či známe, sú to zväčša tiež single osôbky....lebo tie zadané majú predsa len už iné starosti a záujmy (rodina deti manželia atd). Takže tam je to už len tak o pozdrave cez sms, mms, mailiky, či občasné zavolanie si atd.
No a zas na ulici je to dosť ťažké...bo nikto nenosí na čele vycapené))) či je zadaný či ešte voľný. Skôr mám skúsenosť, že tí odvážnejší smelší či "drzejší"??))) sú zväčša ženáči, či dlhodobo zadaní...asi si hovoria, že za skúšku nič nedajú, alebo že nemajú čo stratiť....alebo tzv. Casanova típkovia a tých ja zas nemusím (a zas človeku sa môže zapáčiť vonku kdekto, však "ulice" sú plné sympaťákov sympošiek no a potom človek už v reále neraz zisťuje, že im to spolu dáko nesedí, neklape, nerozumejú si, sú príliš rozdielní atd atd a čas je príliš vzácny na takéto omyly skúšania atd).
Takže ostáva skôr net či txt. Mne to aj celkom vyhovuje, lebo skôr ako na výzor hľadím, aký-kto ten druhý je, čiže či by sme si rozumeli, aké má sny túžby ideály predstavy, hierarchie hodnôt, či nás čo-to spája, či máme podobné názory myšlienky záujmy atd, alebo či sme aspoň z podobného zázemia prostredia vzišli, vyrástli, čo nás spája atd atd veľa ďalších faktorov....takže takto sa to skôr človek o tom druhom dozvie (hej, klamať môže každý, no zas to sa dá tiež odhadnúť či časom zistiť, takže skôr či neskôr všetko vyjde na povrch..). A zas je pravda, že ak aj s niekým takto v pohode kecám, komunikujem...tak si neraz uvedomujem, že v reále by asi takúto šancu zrejme ani dotyčnému dotyčnej nedala niekomu ma takto spoznať, nahliadnuť pod tzv. povrch)) Takže tak..

sensei_K

ja Vas milujem. Z temy nadväzovanie vztahov ste presli na temu psy/psi v restikach a kaviarnach a potom na operacne systemy. A to som ani necital prvu stranku.
Bozska komedia :D

milli11

Vidis a ja mam windows 7 a som s nim spokojna viac ako s predtym windows XP. :D Ale tie detaily, co chcel watcher, to uz neviem.

lost

a v neposlednom rade, tie debilne patentove vojny, za to ze mam android mobil, musim platit mikrosoftu nejake vypalne, ta to uz de sme :D
smrt takym uzernickym organizaciam, brzdia vyvoj, fakt by sa ten datum 21.12 mohol splnit, nie ze by som nemal co stratit, ale takto to dalej nema vyznam, globalne..

lost

neviem aky win7 mam, asi
MS OEM Windows Home Prem 7 64-bit English 1pk DSP OEI DVD
to som nasiel na fakture :)
ale pouzivam to velmi ojedinele, som skor na windows xp.
ten povazujem za stale lepsi ako 7 :)

7 je extremne nechutne precackana, presvitanie, dolna ilsta divna, NIE JE TAM VYHALDAVANIE poriadne atd.. o com je to potom.. nikdy som to nemal kupit v prvom rade, mozem si buchat hlavu o stenu :D

ale tak ak mi napadne ako odrbat microsoft o par milionov, tak nevaham a vykonam..