Kde nadvazujete vztahy?

watcher

keby len to, ale microsoft poslednou dobou kradne aj nápady linuxu...akú máš kúpenú verziu win7 a aký OS používaš?

lost

no v prvom rade nepodporuje microsoft ktory nas okrada o desiatky milionov eur skrz uplatky :P
tiez som si povedal, ze cokolvek microsoft predava, uz nekupim..
skoda ze som legalne dal cez 100eur za blbu win7.. to hned pojdem aj skartovat..

watcher

no to záleží od toho načo ho chceš. ak iba surfovanie po nete a sem tam nejaká kancelárska práca tak je to jedno. neviem ako si prišla s tou myšlienkou a čo od toho očakávaš...

milli11

Mesto nepoviem, ale take velkostou stredne mesto.

Vraj je linux omnoho lepsi ako windows.

To si len stiahnem z netu, nainstalujem a uz bude Linux? Legalne? Este nie som rozhodnuta napevno, ale pohravam sa s tou myslienkou.

milli11

Pokial nezacne stekat... Moj je napr. ticho, ticho a potom Hav! Jedno, ale tak hlasne, ze sa cela ulica obzrie. :DDD A ked sa rozsteka, tak koniec... Sranda, maly pes, ale hlas ma silny, nie taky upistany ako napr. civavy. :D

milli11

Vidis, lost, chcela som sa opytat. Off topic.

Ak mam teraz Windows a chcela by som povedzme Linux, musim si ho kupit v nejakom PC obchode? Alebo staci si to len stiahnut a nainstalovat? Treba na to odbornika alebo si s tym poradi aj laik?

Vdaka.

lost

no ja osm videl psov aj v restike :D
proste su ludia co si drzo tam psov zoberu :D
napr v auparku, alebo inych tych jedalenskych kutoch..
pokial tam pes neplati svoje prirodne dane, tak mu to je absolutne jedno :D
krpci sa pekne pasuju.. a casto si z toho robim adrenalinovu zabavku s SBS...
rozmyslam ze ci zajtra neprepasujem psa do tesca, ako sa budu tvarit :D