partnerke vztahy, na diske, v bare, v partii kamaratov, na pokeci...? povazujete uz v dnesnej dobe za podivne oslovit babu na ulici, v mhd a podobne? baby ako by ste zareagovali ? =)
Kde nadvazujete vztahy?
keby len to, ale microsoft poslednou dobou kradne aj nápady linuxu...akú máš kúpenú verziu win7 a aký OS používaš?
no to záleží od toho načo ho chceš. ak iba surfovanie po nete a sem tam nejaká kancelárska práca tak je to jedno. neviem ako si prišla s tou myšlienkou a čo od toho očakávaš...
Mesto nepoviem, ale take velkostou stredne mesto.
Vraj je linux omnoho lepsi ako windows.
To si len stiahnem z netu, nainstalujem a uz bude Linux? Legalne? Este nie som rozhodnuta napevno, ale pohravam sa s tou myslienkou.
a linux je zdarma a zvládne ho nainštalovať skoro každý. načo chceš linux?
milli11 môžem vedieť z akého si mesta, že tam neni problém so psom na terase a ani s malým v reštike?
Alebo s tym Linuxom, odpoved mi mozes poslat na mail.
Pokial nezacne stekat... Moj je napr. ticho, ticho a potom Hav! Jedno, ale tak hlasne, ze sa cela ulica obzrie. :DDD A ked sa rozsteka, tak koniec... Sranda, maly pes, ale hlas ma silny, nie taky upistany ako napr. civavy. :D
Vidis, lost, chcela som sa opytat. Off topic.
Ak mam teraz Windows a chcela by som povedzme Linux, musim si ho kupit v nejakom PC obchode? Alebo staci si to len stiahnut a nainstalovat? Treba na to odbornika alebo si s tym poradi aj laik?
Vdaka.
no ja osm videl psov aj v restike :D
proste su ludia co si drzo tam psov zoberu :D
napr v auparku, alebo inych tych jedalenskych kutoch..
pokial tam pes neplati svoje prirodne dane, tak mu to je absolutne jedno :D
krpci sa pekne pasuju.. a casto si z toho robim adrenalinovu zabavku s SBS...
rozmyslam ze ci zajtra neprepasujem psa do tesca, ako sa budu tvarit :D