partnerke vztahy, na diske, v bare, v partii kamaratov, na pokeci...? povazujete uz v dnesnej dobe za podivne oslovit babu na ulici, v mhd a podobne? baby ako by ste zareagovali ? =)
Kde nadvazujete vztahy?
U nas moze, v lete byt na terase s majitelom. Len musi byt upevneny na vodzke, ktoru bud drzi majitel alebo je priviazany k stolu. Ani nahubok ten pes nemusi mat, pokial je krotky.
Ja vsak svojho tak brat ani velmi nemozem. On je totiz dost priatelsky a stale sa pokusa dostat aj k inym stolom a ludom. :D A pre niektorych je to otravne.
A videla som aj vo vnutri kaviarni uz psov, ale len tych malych, kabelkovych.
A mozno ma odradilo to, ze boli dvaja.
Mne sa uz tiez stalo, ze ma oslovil na ulici cudzi chlap.
Vencila som psa. Mala som oblecene teplaky a mikinu, teda totalne sexi oblecenie. :D
Okolo isli 2 chlapi a jeden z nich hned na mna, "Slecna, nemohol by som vas niekam pozvat? Kam chcete."
Ale odmietla som, lebo sa mu dost plietol jazyk, takze predpokladam, ze bol (boli) opity. Potom este chvilku postavali, ocumovali ma a potom odisli.
Okrem toho, ja potrebujem cloveka nejaky cas poznat, aby som si s nim len tak vysla. Hoci len tyzden.
Na ulici sa zoznamit oslovenim zeny, za triezva, a uspiet, na to musis byt velke cislo. Je to vlastne najtazsi sposob zoznamovania.
travisko, mozes to vyskusat, ale sance ze uspejes su len ak:
-si jej sympaticky
-je sama a tajne tuzi, ze sa niekde zoznami
-je na to psychicky pripravena, nieje to ustrachana nedotknutelna baba, v ktorej sa v takej situacii hned vsetko zablokuje a odpoved je vzdy zasadne nie (len preto, ze sa to stalo).
-akurat ma lepsiu naladu
-posobis prirodzene, so zdravim sebavedomym nemas strach a zaroven vymyslis nieco duchaplne na zaciatok
Jej vlastne hned od zaciatku je jasne, o co ti ide, a nevadi jej to, len ta nesmie vyradit ako nevhodneho kandidata kvoli niecomu. :-) Ak ide vsetko ako ma, a ma z teba dobry pocit, je sama rada, ze konecne sa to stalo, a nebude ti hadzat polena pod nohy. :-)
-mas zmysel pre humor... musi mat chut usmievat sa, musis v nej vzbudit pozitivnu energiu a dobre pocity.
No, mozno tam su este nejake dalsie body... ale ako vidis, sance su velmi male, a navyse, musis to velmi dobre vediet.
Ako na to? Tak, ze zacnes, par krat to skusis a nikdy nestracas vieru, lebo naziaciatku budes strasne vystresovany, a to neposobi dobre.
Ale postupne sa ti to stane prirodzene, zacnes si z toho sam robit srandu, kam si sa az dostal... no a vtedy to zacne mat ucinok.
Len v realite sa vacsinou nikto prvy krat neodhodla, to je najtazsie skusit to prvy krat... je to ako skok do tmavej diery, v ktorej nevies, co ta dole caka. :-)
Tak vela stastia ak to vyskusas ;-)
V auparku.. staci si zobrat tasku z nejakeho 'luxury' obchodu (made in PRC, google it) ani tam nemusi byt nic, stacia servitky (vyzera to ako oblcenie v taske, aj sa to tak sprava) a sadnut si na lavicku a bez ohladu na to, ake dlhe ma muz vlasy, prehadzovat si ich (ano, aj ked je na 1mm jezka)..
A hned zaujme zopar ludi :D
napriklad na to nemam ani odvahu ani xichtik :(
jop travisko, cloveku hned napadne ci mu nechces nieco predat a preto ju oslovis. ale nezda sa mi to presladene, chod do toho ak mas odvahu