No nudím sa a som zvedavá, tak vyjadrite svoj názor ;)
Baby, čo sa vám páči/nepáči na chalanoch?
Sejla - sa smejem, ako ti to vyslo s tym duplicitnym prispevkom :DD
u mna je prvorady zymsel pre humor, kedze je to dost velka vzacnost... zvysok sa doladi :)
ahaa tak to bol duplicitny prispevok:)
:(
neviem.. ze ci by si mozno nechcela hmmm?:)
Paci sa mi vela veci, ostatne kazdy je iny, nemyslim, ze ma zmysel mat nejake naroky "co musi mat"a podla nich sa riadit, nieco, co na jednom nezaujme, ma moze zaujat na inom.
Co sa mi nepaci viem presne-spravanie primitivneho zvera, ktore chce byt za alfasamca, nasilnicke sklony (vseobecne), neodstatocna hygiena, nazor, ze zena je len prislusentvo do kuchyne, ked je mamickin maznacik, zakomplexovany a ked sa sprava ako nesvojpravny, vecne sa stazujuci na osud a vulgarne vyjadrovanie.
sejla mas frajera?
zase?! :D
páči sa mi keď je čestný, slušný, zdvorilý, rád cestuje, má rád prírodu, ale aj umenie, má zmysel pre humor, čistotný, seriózny, dodrží slovo, má rád deti, jazz, blues, alebo klasiku, je alternatívne orientovaný, dokáže byť ku mne otvorený a tolerantný, nerieši blbosti a nemá potrebu stále niečo zhodnocovať a súdiť, má svoj názor a dokáže si vypočuť aj iný, normálne diskutuje, nebojí sa ma:D
Nepáči sa mi: chlap, ktorý mení svoju tvár ako ponožky, je náladový, majetnícky, despotický, tvrdohlavý, zakomplexovaný, vzťahovačný, nevyzretý, manipulovatelný, "makký", neúprimný, nezodpovedný, príliž hlučný, narcis z posilňovne, frajer z klubu, strednoprúdový, krátkozraký (mentálne), pozerá televízor a počúva hip hop.