No nudím sa a som zvedavá, tak vyjadrite svoj názor ;)
Baby, čo sa vám páči/nepáči na chalanoch?
a este doplnim ..... neznasam muzov ,co vymenuvaju ,co vsetko musi mat zena podla ich predstav -svedci to ,ze je muz pozadovacny a tazko pristupny kompromisu :DD
dobre, ešte 1 príspevok to chce, výzor: to je mi skoro jedno, lepšie je, ak je vyšší a nemusel by byť tučný, ale... páčia sa mi aj širšie ramená napr., ale to sú skrátka detaily v porovnaní s tým, aká je povaha
tá hygiena je samozrejmosť.
pomaranč, ty si ale netrpezlivý... všetko chce čas
nemám rada, keď chlap nemá trpezlivosť :DD
mne sa páči, ak je chlap optimistický, srdečný, nehrá sa na superhrdinu, ale vie si priznať aj porážku alebo sa zasmiať sám na sebe. alebo keď sa dokáže opýtať na cestu (to lebo ja sama s tým mám problém :DD). ďalej si všímam inteligenciu (hlavne ak majú hlavu na to, čo zrovna mne nejde, to žeriem :D). a musí mať rád zvieratá a nemať panický strach z malých detí :) a ešte je fajn, ak dokáže počúvať, ak mám niečo dôležité na srdci.
čo sa týka negatív, tak sa mi samozrejme nepáči opak toho, čo som doteraz písala :D potom ma nijak mocne nepriťahujú vulgarizmy v každej vete. a najdôležitejší bod - taký, čo sa je schopný ožrať ako prasa, končí...
a prosím vás, vy čo tu píšete o tej hygiene, to kde takých "nehygienických" stretávate? :D ja ich moc nepoznám teda :D
tzv.prehadzovacka (ked si ujo s plesinou prehodi vlas z jednej strany na druhu v domneni ,ze mu tu pleš nebude tak vidiet )
jak mna toto irituje ,ale nebavme sa o tejto vekovej kategorii
fúzy
hygienu tu nebudem pisat (to je asi kazdemu jasne)
spinave nechty
ked uznavaju neveru a tvrdia ,TO TIE GENY!
velky ohryzok
mastne vlasy ....…a tak daaal
Mne sa páčia chlapy na spôsob Mária z Farmy :D :p a to vo všetkých smeroch :p och,takýto muži by mali byť zákonom chránení :p :D
aha, ja som si nevsimla, ze sa pyta aj na paci :D tak co sa mi paci: mily pristup, usmev, zmysel pre humor, tolerantnost, starostlivost a tak dalej :D
a všetci len negatíva dávajú :D
nedodrziavanie hygieny, sparanie sa v rozkroku na verejnosti, k tomu zaradujem i hlasne grganie a prdenie, samolubost, jesitnost, chut poucovat (najma ak zena uz davno disponuje s "prave" zverenymi informaciami), skrblictvo, urazlivost, predvadzanie sa no a kurevnictvo, samozrejme. mozem pokracovat, no ako vycuc to staci.