Baby, čo sa vám páči/nepáči na chalanoch?

SoundLift

No pekne dievcata :) zaujimave citanie. Poniektora tu hladate dokonaleho muza :D ale zvycajne je to tak, ze sa zalubite prave do takeho, do ktoreho by ste to najmenej povedali.
Najskromnejsi nazor tu ma asi flegma aj ked neviem ci je to tym, ze je ozaj tak skromna a nenarocna, alebo je to tym, ze je taka flegma a na vsetko hovori to sa doladi :D
Ale inak pekne citanie a da sa so vsetkym suhlasit, ved kazda chce pre seba to naj nie?
Teraz by sme my muzi mohli pisat co sa nam paci na zenach a tak by si tu kazda nasla toho svojeho a on tu svoju :D

Deaa

nedá sa povedať presne, čo sa mi páči, pretože na niekom ma upútajú zuby (možmo smiešne, ale stalo sa :-D), na niekom keď je trošku zarastený na tvári.. proste také "drobnosti" a potom, keď si obaja začneme venovať pozornosť, tak si musím s tým človekom mať čo povedať,nesmie spochybňovať názor druhých, slušný, vtipný atď, a najväčšie plus je, keď povie že nepočúva hip-hop, techno..., pretože ak áno, tak sa s tým ťažko vyrovnávam :-D

Sejla

:D hej oukydouky jak zosmutnel:D Tak ale počuj, neviem ako by nám to klapalo cez internet. Chápeš, mám skype ale hapruje mi mikrofón:P

goriliazena

nebola tu tato tema asi tak pred dvoma tyzdnami? :D

Sejla, som hetero ale napoly som sa po tom opise do teba zabuchla asi :D

chlap ma byt chlap. mozog v hlave, pyton v rozkroku a srdce na dlani.
mier

oukydouky

lost tak to mas pravdu:D zajtra zacnem pisat scenar.. mozno to pouziju aspon v 20tej serii panelaku ako vedlajsiu dejovu liniu

sejla asi ani nenasiel, ale rad by som sa zalubil:)