Uzkost, pocit na zvracanie a odpadnutie, vycerpanost, malatnost, bolesti hlavy

Príspevok v téme: Uzkost, pocit na zvracanie a odpadnutie, vycerpanost, malatnost, bolesti hlavy
Dano1989

Dobry den,

Mam 24 rokov, a uz pol roka chodim na rozne vysetrenia a neviem co uz mam robit...
Prichadzaju na mna tazke stavy, zacne to zvysenym busenim srdca, pride na mna velky strach uzkost, hlavne v uzavretych miestnostiach, velmi neprijemny pocit, zacnem sa potit, bolesti hlavy, velmi tazko sa mi dycha, citim bolest medzi lopatkami, zavrate a pocit na odpadnutie ale najhorsie su tie pocity uzkosti, zacnem sa cely triast a je mi na zvracanie, prezenie ma a pocit na odpadnutie stale grgam akoby mi zle pracoval zaludok . Tento pocit dostavam aj v aute, v nakupnom centre, najhorise to je v noci, akonahle sa zotmie, pride na mna stav ako keby som bol opity, som spomaleny, stale vycerpany a boli ma hlava....uzkost mavam pravidelne.
Stalo sa mi to pred pol rokom, kedy som bola na pohotovosti a taha sa to so mnou az dodnes. Bol som uplne zdravy clove, sportovec a zo dna na den sa vsetko zmenilo. Je to hrozny pocit, kedze nepijem alkohol, kavu, nefajcim a z nicoho nic som chory clovek a nemozem normalne fungovat.
EKG som mal v poriadku, gastro je v poriadku, zistili mi intoleranciu na mliecnu bielkovinu, ale aj ked nejedavam mliecne vyrobky, je mi velmi zle a nic sa na tom nezmenilo.
Neviete mi prosim niekto pomoct? Uz som bezmocny a lekari mi dodnes nic nezistili. Nemoze to byt nejaka psychicka choroba??

Leni17

Mozno mas nedostatok horcika. To sposobuje depresie, zavrate, strach, poruchy dychania, bolest hlavy, poruchy spanku..

Jozef83

Nepoužívate homeopatiká? Mnoho ľudí píše, že homeopatiká zo začiatku vynikajúco pomáhajú, no neskôr prichádzajú podobné stavy, ako tu opisujete. Navyše problémy vo vzťahoch, rozpady rodín, atď. Účinok homeopatík nie je vedecky podložený, preto treba uvažovať o duchovnej stránke.

89 pat

cau reagujem na prvy komentar tiez som futbalista bol a nieco sa mi stalo na fotbale a odvtedy som mal tieto pocity ako dano stale to trvalo strach uzkost busenie a vsetky tie veci ale to podla mna bolo len silny zazitok pre moje telo a niekde hlboko v pamati ti to ostane...musis byt silny a zacat milovat ten pocit ked to nateba pride a casom to zmizne samo to je vsetko v hlave...musis sa snazit prekonat to vysetrenia ani mne nic neukazali bol som asi na vsetkom a vsetko bolo vporiadku nastastie musel som zacat pracovat v hlave a spravil som uz velky pokrok a zijem si nie ako predtym ze uplne bez problema ale o 90 percent lepsie ...viem je to tazke tie zaciatky depresia uzkost nebavi ta zivot nic mas len strach ze sa to vrati ..a inac tiez mam 24 a stalo sa mi to v 20 rokoch pol roka trvalo kym som nato prisiel ako to vlastne funguje

Heli

Dano, som raz tak stará, napriek tomu si opísal presne pocity, ktoré mám aj ja. Donedávna som sa cítila fit, začala som sa liečiť na vysoký tlak, resp. kolísavý tlak. Už dva roky mávam podobné pocity ako ty, vždy sa mi to stáva iba večer, alebo v noci... odrazu pocit slabosti, oťažejú mi ruky, niekedy aj trpnu, silný tlak na hrudi, hrča v hrdle, pocit na odpadnutie,začne to žblnkotaním v žalúdku a potom ma VŽDY preženie aj niekolkokrát musím na záchod. Tento stav ako by prichádzal vo vlnách. Mám úplne ladové ruky, celé trelo, potom nasleduje triaška. Keď si pri tom zmeriam tlak, mám ho vysoký. Asi 2x ma odviezla sanitka do nemocnice- nič mi nezistili, nakoniec ma poslali k psychiatričke. Tá mi nasadila lieky, pri ktorých som bola doslova zdrogovaná, cítila som sa ako iný človek- mimozemšťan. Všetci okolo mňa mi tvrdia, že si to namýšlam, že to je psychického povodu... pritom do práce chodím rada, nestresujem sa tam, aj v rodine je všetko v pohode. Ked teraz čítam rady, že to može byť od žaludočných nervov - prevčerom som bola " na hadici" doktor mi predpísal LEXAURIN....ked som si prečítala, čo to je za svinstvo, odmietam to brať.
Nie som rada, že aj ostatní ludia sú chodí, ale ukludňuje ma, že v tom nie som sama a rada si prečítam vaše rady a poznatky. Držím palce všetkým

RNG

Milos, premnozena candida v crevach je z nasej vlastnej priciny, ked ju podporujeme cukrami jemnymi mukami a naopak jej konkurenta, probiotika nepodporime mikrovlakninami a nicime antibiotikami.Candida sa da znicit aj za par tyzdnov intenzivnou dietou a pouzitim neskodnych ale velmi ucinnych roznych doplnkov, viac najdes cez google.sk pod rng candida a musis sa toho vsetkeho uvedeneho drzat prisne, inac tu candidu nevyhubis a nenahradis probiotikami. Candida vylucuje aj neurotoxiny, takze sa nediv, ze mas problemy s nervami a psychikou.
No a casto nakazy v crevach su dosledok malo kyselin v zaludku, lebo inac by sa tie nakazy nemohli cez dostatocne kysly zaludok do criev vobec prebojovat a potlacit probiotika.
No a zle travenie znamena nedostatok zivin pre telo, slabost, chorlavost nedostatok energie, zlu imunitu, zlu regeneraciu.
Travenie tj aj crevnu floru je absolutne nevyhnutne si napravit, inac to speje k stovkam roznych zdravotnych problemov, co uz zistujes na vlastnej kozi a co bude casom len horsie a horsie, ak nezakrocis ucinne co najskor

Tinoviacka

Aby som nezabudla je to panická fóbia, teda panická porucha, rozprávala som sa o tom so psychiatričkou a tá poradila ten "boj" s vlastnou psychikou, ak sa vzdáš tvoje podvedomie to vezme a nič sa nevyrieši.

Tinoviacka

Ano je to v tvojej psychike. Bojuj s tým. Mne sa dialo niečo podobné, hlavne v dopravných prostriedkoch, v miestnostiach kde bolo veľa ľudí a začala som si nahovárať že je vydýchaný vzduch, že nemám pri sebe vodu, že čo keď odpadnem a naozaj som sa tak cítila.Pritom ti všetko vyplynulo keď som bola v zahraničí a za tri dni som vypila možno pol litra vody, a skoro som odpadla. Odvtedy tie pocity, ani do kostola som vojsť nemohla :) no teraz je to už fajn, prešlo to hlavne pi veľa vody, a uvedom si, že psychika je veľmi mocná a môže ovplyvniť tvoje telo

mizu82

sme dvaja. ja sa uz liecim na panicku poruchu, generalizovanu uzkostnu poruchu, agorafobiu a prisli aj depresie.
navštiv psychiatra

milos73

a ešte som zabudol, možno aj to pomohlo. Kúpil som čaj sypaný ľubovník bodkovaný a d x denne som ho začal piť a ešte vitamín B6 čistá, magnézium zvlášť a vysoké dávky vitamínu C 1000 mg a viac...a probiotiká užívam 10 mld kultúr ale to už pol roka v kuse, iba striedam výrobcov...

naozaj neklepte s práškami ak nemusíte, skúste ten ľubovník a možno ak musíte max.
xanax SR 0,5mg 1-0-1

milos73

ahojte, bol som u tej imunologičky z odberu výterov: nos, hrdlo, chrachel, a odberu krvi zistila nasl.:
staphylococcus aureus
kvasinkove mikroorganizmy - 1 kolonia
IgE: 141,0 IU/ml
diaminooxidáza 7,34 U/ml

naordinovala a odporučila:
polyoxidonium inj. 5 ks a´ 1/ týž....20 €
DAOSIN 30 caps ...................... 23,20 €
+ dieta na histamínové potraviny
4.2. idem k nej so stolicou, pretože sa liečim na kandidózu tráviaceho traktu už 1/2 roka nizoralom 2 mesiace, denne po 200 mg - ostal som rezistent, fluconasolom, výsledok rezistent, sporanox, to isté....dá mi vypestovať vakcínu a zaočkuje ma proti tej candide albicans. Z toho vypichnem:

candidóza, dysregulácia imunitného systému, zvýšené IgE, histamínová intolerancia..... je nekonečne veľa problémov. čudujem sa, že mám akože príznaky depresie? že nedokážem plnohodnotne žiť? ešteže mám dobrého psychiatra a povedal mi pred 4 mi mesiacmi, že mi nedá antidepresíva, že počká, kým sa nedám povyšetrovať na všetko možné, čo môže byť príčina môjho stravu.

záver: iba zvýšené IgE značí, že mám jedno asi z 30tich ochorení, čo zapríčiňuje vysoké IgE...takže sa ešte ozvem.
btw. šupol som si DAOSIN a druhý deň mi je fajn, normálne som bol pešo v lekárni, cca 500m. Pred tým som mal problém výjsť von na dvor a preparkovať auto o 10m ďalej...takže pokrok, mám jasnejšiu hlavu, nevybuchuje mi srdce, nebolia ma svaly a klby a čo je najdôležitejšie? vrátila sa mi nádej, že asi budem ešte chvíľu plnohodnotne ŽIŤ :)