Ako to tak čítam, tak min.polovica z vás má v sebe baktériu. A to bud Boreliozu, Chlamydie, či Mykozu, teda pliesne a možno aj všetky naráz. Najviac rozšírenou bakt. je plúcna chlamýdia a je velmi podcenovaná a neliečená modernou medicínou. Nie je možné ju zabit jedným typom ATB,ale výlučne kombináciou ATB. Liečba je dlhodobá a tažká,trvá niekolko mesiacov ,ale inak nie je možné sa baktérii v tele zbavit.
Ci už Borel.Chlamyd.mykoza sa v tele množí a parazituje na organizme. Pred imun.systémom sa ukrýva tak, že žije v bunkách a tie biele krvinky napadat nebudú, kedže by išlo o sebaničenie / snád okrem problému autoimunity/
Narúša chod imunitného systému a napáda nervový systém. To, že vám je psychicky aj neurologicky velmi špatne, je následok baktérie v tele. A aby to nebolo málo, baktérie vo vás majú životný cyklus, pri ktorom určitá čast z nich v danom momente umiera a dochádza k endotoxínovej reakcii, teda otrave organizmu na čo reaguje nervový systém, či už v mozgu,alebo v pohybovom aparáte. Ak je nálož baktérii v tele jedinca velká, dochádza až k neznesitelným stavom neurologických a psychických potiaží.Neurotoxín je velmi prudký toxín napádajúci nervový systém, čo hovorí aj jeho názov. Depresia, úzkost,depersonalizácia,panika,pocit zbláznenia, so sprievodným javom telesným ako je búšenie srdca,problém s dýchaním, tras rúk, zimnica, zvracanie, závrate, zvonenie v ušiach, pálenie kože, pálenie a bolest očí, bolest hlavy, slabost, vyčerpanost až totálna únava, vysoký tlak atd atd. Zo začiatku je to stav iba nárazový a pri chronickom dlhodobom ochorení sa stáva javom čoraz častejším. Prichádza to nenápadne a postupne, takže človek si na to pomaly zvyká, až kým nepríde k bodu, že už nevie čo so sebou.Budete neustále chorí a beznádejní.
Prejdete všetky vyšetrenia..začnete na kardiologii zo strachu o srdce, tam nič nezistia a pošlú vás na neurologiu. Tam vám nič nezistia, max.predpíšu mineráli ako Ca Mg či už v tabletách,alebo injekciách.Ich účinok vám pomože možno na pár týždnov a ste tam kde ste boli. Potom ak máte ochotného OV skončíte na infektologii, kde vám zistia mierne pozit, testy na baktérie a dajú vám ATB jeden druh na 2 tri týždne. Po ATB sa vám možno ulaví na jeden mesiac a bum, ide to odznova. Budete neštastný a nikto vás už nebude brat vážne, kedže ste prešli všetky vyšetrenia bez nálezu a len sa stažujete. Diagnoza bude jasná, depresia, úzkostná porucha, panická porucha, poprípade hypochondria. Pošlú vás psychiatovi a ten vám dá AD ako xanax, či Frontin, Lexaurin, poprípade ak nemáte panické ataky iba mirtazapín. Vy zistíte, že vám je zrazu super po AD, kedže AD utlmujú nervový systém a teda nepocitujete následky bakteriolockého ochorenia. Lenže časom, možno mesiacmi, či rokmi užívania AD zistíte, že akonáhle ho vysadíte, ste na tom ešte horšie,ako ste boli pred AD. Dôvod velmi prostý-AD iba prekrylo skutočný problém a ochorenie nepozorovane postúpilo ovela dalej. Dost nepríjemná skúsenost. Moja osobná.
Liečit baktérie nejakým kaloid, striebrom ako tu poniektorí píšu..bez urážky,ale to je strata času. napr.pliesen nezabiješ už ani antimykotikom a nie nejakým striebrom. Existujú jasne stanovené protokoly a dávky konkrétnych liekov.
Ak ste zúfalí a týka sa vás to, čo som tu písal, tak si prečítajte podrobne stránku Chlamýdie.info
Tam nájdete všetko, čo chcete vediet.
Tento príspevok som napísal, lebo som na vás náhodne narazil a nedalo mi , kedže viem ako je to strašné, nereagovat. Takže vy nie ste blázni,ani hypochondry, ani ,mentálne labilní jedinci. Váš spoločný a jediný problém je baktéria.
Vela štastia