Kamarátka na chudnutie

psc

Chcem ju napr. ako kamošku na chudnutie (samozrejme by som sa s ňou stretával aj s jej priateľom, no problemo amicus).

psc

Volá sa Zuzka (nick zuzi...) a býva v okolí Prešova. Nepozná ju niekto? Veľmi pekne spieva napr., ale viac nepoviem v záujme zachovania anonymity.
Chcem ju mať za kamošku, fakt nič iné, prisahám.

psc

Je to ako zbaliť niekoho na kamošenie:))) No, ja som asi iný, ale nie.
Áno, chudnúť treba vo dvojici, ale aj iné veci treba robiť vo dvojici, napr. shérovať život, je to nádherná vec.
Do posilky hoci aj 4-ria:)

psc

Ja chcem jedno dievča čisto len ako kamošku. Chcem mať aj nejaké dievča ako kamarátku. Ona je vo veku môjho najmladšieho brata, čiže tam fakt nič riešiť nebudem a ona o tom vie, ale posledne ma odbila jak psa. No, ja sa nedám.
Ale na toto netreba žiarliť. Nieže...
Napr. by som s ňou išiel pocvičiť do posilky, hoci aj s jej priateľom. Je to veľmi nádherné stvorenie, také niečo málokedy vidieť. Je to len preto.

psc

Áno, ľudia by mali chudnúť viacerí naraz, je to efektívnejšie.
--------------
Rebell Yell (rebelské kričanie)
Minulú noc prišiel malý tanečník k mojim dverám,
minulú noc prišiel anjel, aby si nabral vody na moje poschodie,
ona povedala, tak poď bejby ja mám licenciu na lásku,
a ak vyprší, tak pros o pomoc z neba.
O polnoci ona kričala viac viac viac,
s rebelským jakokotom kričala viac, viac, viac,
o polnoci bejby, viac viac viac
s rebelským jakotom, viac viac viac
len ukážka

JessicaI

Ahojte musketierky,

pokracujem v kontrolovani stravovania. Vecer vsak mavam problem s tym,ze mi je hrozne zima. Citim ako keby som mala velky chlad v tele az mam pocit stiahnutych kosti a svalov. Nie som uplne hladna ved jem zeleninu alebo jogurt vecer a ten pocit nie a nie prejst.

Lepok

Ahojte dievčata,
tak hlásim,že som o 4kg ľahšia - žiadna dieta,len upravené stravovanie.
Helus na detox som kúpila Psyllium,ktoré obsahuje aj omega 3 atie lactobacili a bifidi a inulín.Inač som si už z pohanky urobila fašírky,no a dusím ju spolu z ryžou natural a aj tu krupičku na ráno,no a ta mi celkom chutí - takže doschudnutia!!!

JessicaI

Dievcata dakujem za pochcelu aj podporu. Velmi dobre to padne. Dcera mi je najvacsou podporou. Vzdy ma vecer na skype vypocuva co som vsetko cez den pojedla a ako sa drzim. Kedze sa nechcem hambit, ze som nemozna a neviem sa ovladat musim sa drzat. Slubila som jej predsa, ze na vianoce bude vaha 85kg.
Ja sa stravujem tak ako doteraz rano skoro stale to iste. Doprejem si aj pecivko aj buchticky alebo aj nieco sladke. Obed dnes cina a ryza. Neskor doma rezen a zemiakova kasa. Medzi tym jablcko. Vecer uz budem len na jogurte alebo rajcinkach.

Prajem pekne postavy musketierky.

carey

Kilecko mas pravdu, ja som mala na ranajky strapec hrozna a potom este jablko a na obed mam zeleninovu polievku taky mix a tiez este neviem co vecer.