Kamarátka na chudnutie

doda88

Ahojte baby, ďakujem, že ste sa začali na môj podnet zaoberať psylliom.Ja som si ho včera kúpila v lekárni,ale je to hnuus,skoro som sa pogrcala pri poslednom hlte,ale vypila som to. Dnes som nemala odvahu sa povýžiť, ja mám 62kg a meriam 174cm,teda neni to moc,ale moja váha,ktorú som vždy mala bolo 56kg zhruba. Dnes si uvarím zeleninivú polievočku,len tak bez všetkého,čistá voda a zelenina a kuracie prsíčka so zeleninou a paradajkový šalát si k tomu dám. Tá tukožrutka mi už leze krkom a hnusí sa mi. Tak ak budete vedieť voľačo ohľadom pzyllia,napíšte prosím. Ozaj a neviete ešte o niečom čo bby pomohlo chudnúť?Neviem,možno nejaké tabletky,užívala som green cafe,ale nič,ani dekoooooo. Som bezradná,tak papa a dobrú chuť k obedíku.

kilecko

ahojte dievcata,tak vcera nam vysla tura na jednotku take bolo krasne slnecne pocasie slapali sme 6 hodin ale ta nadhera stala za to cestou som zjedla 2 snicle,teplu kapustnicu a 2 horalky nozicky citim ale v pohode rano som sa vazila 72kg si stale drzim ale citim sa taka light dnes bude len oddych aj tak som akasi nachladnuta ale to som uz bola aj pred tym a voslo mi to do ucha musim si dat kvapky do uska dnes mame mat skrobovy den ale ja si dam knedlu a svieckovu a zajtra si k svieckovej vyvarim cestovinu a rano som si dala krajec chleba s maslom a dzemom jahodovym to namiesto ovocia uz to flakam ale uz nebudem jest pecivo poobede a vyhladla som z tych hor tak prajem pekny zvysok vikendu,CAREY ako dopadol pohovor ,HELUS idu ti aspon dake kg dole mne sa to zastavilo keby som sa aspon pod tu 70 kg dostala ale hladovat kvoli tomu nebudem tak sa drzme dievcata doschudnutia

Helus

ahojte dievcata.
lepok to som zvedava na to psyllium,ja som ho teraz vysadila,ked som sa o tom dopocula,to vravelajedna magistra,tak sama neviem.Aj ja idem v lete na denziometriu,teraz som dostala aj ja d- vitaminy kvoli oseoporoze,aj mame v rodine rednutie kosti,a ja mam problem zo vsetkymi klbami.pekny vikend vam zelam.

Lepok

No to s tým psyllium sa mi to nezdá - brala som ho pred rokom a moja denzinometria dopadla na jedničku a to som ani nebrala D3,ktoré som mala brať k vôli vápniku- osteopenia, tak idem teraz na kontrolu a tak sa opýtam Dr.

carey - dík,že sa so mnou tešíš z môjho úspechu v zhadzovaní kíl,no ono keď sa človek nabudí a má podporu,tak to ide a tiež ma teší každý váš úspech.
a aby som nezabudla ako dopadol pohovor? Ahojte.

Mema

Ahojte žienky, pomaly ale isto to ide dolu, problém je v tom že včera to boli už 4 kilá dole a dnes sú to opäť len 3 kg :( Včera moja strava vyzerala hrozne, mám aj výčitky :( Na raňajky som mala čierny rohlík, na obed 1 a 1/2 varešky polievky, volské oko z jedného vajíčka s malým kúskom chleba (normálneho :( ) a to najhoršie čokoládu :( nemala som ju samozrejme celú ale 350 kcal som z nej mala určite :( To bolo možno do 15.00 a večer som si dala ešte hrianku. No proste horor ! Ale aj tak pribrať kilo ? za jeden deň/noc ? Alebo to bude tým, že každú chvíľu mám dostať menštruáciu tak som aj ťažšia ? Aj to jedenie je kvôli tomu :( aspoň si to myslím, doteraz som jedla v pohode raňajky niečo cereálne, obed niečo ľahké alebo polievočku bez cestovín samozrejme,nejakú malú sladkosť a na večeru jogurt light alebo ovocie a kilá šli dolu ale teraz som sklamaná :( Teraz si plánujem dať prečisťovací víkend dnes len mlieko a zajtra + obed (biele mäso) Držím Vám palce majte sa :) :*

Helus

ahojte musketierky.
Doda88 ja som tento tyzden tiez pocula,ze psyllium odburava vapnik,ale aj lieky co uzijes tak z teba vdaka psylliu odidu z tela von rychlo.budem sa musiet na to popytat v lekarni.prajem vam pekny vikendik,ja mam volny,tak chcem skocit do zahradky,porobit nieco.teraz pijem zelenny cajik,a idem si nieco este na nete pozriet,a hajde spat.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

psc

Ja som reagoval na pána Migela. Kde sú jeho príspevky? Ja som s ním v kontakte. On mi veľmi neverí, ale ani sa mu nečudujem. Ale ja mám dosť kamošov.
K tomu chudnutiu. Ja neverím, že cvičením sa v istom veku dá dačo dosiahnuť. Ale asi skôr áno ako nie.

kilecko

ahojte JESSICAL ak ma nejaku velmi dobru kamaratku tak na internate zaplati si na jednu noc ja som tiez tak prespala u dcery ked som ju bola navstivit ale to by sa tlacili na jednej posteli ja som vtedy mala postel volnu od jej kamaratky ktora byvala u frajera a nespavala tam moc som ti asi nepomohla no dnes sme mali vitaminovy den ja som mala rano zemlicku nemala byt ale dcera len ovocie ona to dodrzuje na 1 a hribovu polievku a cukinove placky takze to mi vyslo a zajtra bielkoviny tak to mam dobre na turu beriem snicle JA som mala rano 72kg ale jem nie tak ako by som si predstavovala a som zvedava kolko dcera schudne lebo si stiahla zaludok tou 2 tyzdnovou dietou no poviem vam bolo to natvrdo a teraz dodrziava 90 dnovku dufam ze sa z vahou pohne dole mne treba cvicit inac sa nepohnem lebo ja sa uz nejak neprejedam viem si to ustrazit a ked pocvicim tak kila pojdu dole ako nahle sa ochladi a nebudem chodit do zahradky tak zacnem chodit do posilky a na erobik ja to do tych vianoc musim dat deti mi povedali ze ked som mala 67 kg tak to bolo super a maju pravdu fakt som sa tak citila ,JESSICAL si sa super nastartovala len vydrz mi to DAME doschudnutia musketierky

JessicaI

Prosim poradte mi kde by som v Bratislave nasla lacnejsie ubytovanie na jednu noc v tyzdni. Zo stredy na stvrtok. Dcera chodi na STU a vo stvrtok sa nevie dostat do skoly na 7,00hodinu rano. Pride tam behom zo stanice len tak tak. Teraz ked sa robia nove zeleznice a ide zima vacsinou vlak meska a profesor povedal, ze 7,03 zamkne triedu a uz sa nikto nedostane na hodinu. Dcera ma tak velky problem kedze su tie hodiny povinne a robi sa prezencka.
Prosim pomozte... dakujem.