Kamarátka na chudnutie

JessicaI

Ahojte dievcata,

ja pokracujem v standartnom jedeni. Uvidim v pondelok rano kolko za ten tyzden islo dole.
Doda88 tebe tie kila nejdu tak rychlo dole asi preto, ze nemas az tak z coho chudnut. Ked nemas 40kg nadvahy ako ja ide to dole ovela tazsie.
Ja som tukozravu polievku skusala 2x a povedala som si nikdy viac. Uz prvy krat mi bolo velmi spatne po nej a po urcitom case som sa na nu odhodlala este raz vyskusat ci to pojde ale mala som pri nej pocit ako by som mala zomriet. Hrozny pocit.
Ked chces drzat dietu skus Nurbiho dietu ta by mala byt zdravsia.. aspon podla mna. Niesom vsak za ziadne dietovanie...zistila som, ze je to blbost drzat dietu.

Majte sa pekne musketierky... doschudnutia.

doda88

Ahojte baby, tak ja nechápem,všecke tu chudnete a ja sa napchávam tukožrutskou polievkou, už som si dala aj kúsok ryby so zeleninou a neschudla som skoro nic. Za dva dni co som sa začala vážiť iba 0,4dkg. Je to normálne?A pijem neskkutočné množstvo vody s citónom. Ozaj a chcela som sa spýtať, píšete tu,že užívate psyllium, ja som si ho tiež chcela kúpiť, ale voľakde som počula, že odburáva vápnik z tela. Je to pravda alebo ne? Moc ďakujem a držím palčeky pri chudnutí. papaaaa

kilecko

ahojte dievcata my sme boli zas na hriboch len ich cistime a zavarame nieco bude pod masko ine sme dali do sladkokysleho nalevu a teraz skusame z netu dat do slaneho nalevu ale sme aj do mrazaka dali to mame odskusane no tento rok je vela michaliek ale niekto to vola podpnovky alebo vaclavky su to jedine hriby ktore pozname a zbierame no a tieto 2 dni mame hribove prazenica hribova polievka no uz ich mam dost musim sa zajtra odvazit co a ako dufam ze aspon sa vaha bude drzat ale v sobotu mame naplanovanu turu na cely den tak dufam ze schudnem ale do cesty beriem 2 snile hi hi tak ako sa drzite dievcata vy napiste ahojte

Helus

Ahojte musketierky,ja vobec nestiham sem chodit,ale dnes som si nasla cas.Inac kilecko,ja mam tiez problem s klbami,dnes som bola u doktorky reumatologicky chodim tam uz 2 roky,tak mam ine lieky vymenila mi ich lebo nemaju u mna ziadny zaber.tak som zvedava na tieto.strava racionalna,a nepravidelna,nejakop nestiham jedavat.na obed ryza+dusenne na leci.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY

carey

jaja930 jej dakujem, no idem do inej ako si tu napisala, nechcem konkretizovat radsej, no ako pozeram si prave ich produkty ako maju tam toho fakt dost, vsetko sa za jeden den naucit neviem, ale mam uz ako taku predstavu, prave to ak mi daju nejaku taku modelovu situaciu neviem ci budem vhodne a hlavne rychlo reagovat...ale sak uvidim, svet sa nezblazni ak to nevyjde. Ale podla co si napisala to beru fakt vazne.
Kilecko, super ze mas nove vlasy, i ked neviem ake mas :D ale urcite ti to svedci, ja mam tiez v plane uz ist kadernicke, lebo ich mam taku suche, bez lesku, asi nieco potrebuje aj podstrihnut., mne sa asi dlhe vlasy nehodia.

kilecko

JAJA 930 pekne si poradila nasej kamoske CAREY dakujem paci sa mi to tu nielenze chudneme ale si aj takto pomozeme a obahacuje ma to tu zas viem nieco nove ,inac baby zmenila som image vlasy podstrihnute a zmenila som farbu som velmi spokojna tak uz mi treba len pochudnut ale ja to zvladnem

kilecko

ahojte,JESSICAL len tak dalej a kontroluj sa v jedeni a nic si v obchode sladke nekupuj nebude ta doma nic pokusat,LEPOK no super ti to ide ,JA som nemozna bolela ma tyzden hlava k doktorovi sa mi nechce ist teraz ma pobolieva hrdlo ale aj manzel je akysi nahuhnany mam dovolenku a tak som bola na hriby vaclavky,alebo aj michalky ja sice hriby nepoznam iba tieto ale su super nedaju sa z nicim zamenit mam ich vela tak rano bola prazenica mnam a zavarim ich do sladkokysleho nalevu a sparim a dam do mraziaka su vyborne v zime do kapustnice ja uz stravu aj porusujem ale snazim sa a dcera ta sa drzi 90 dnovky mne uz pomoze len pohyb po tych horach ale bolia ma krize tak som sa vcera poohynala za tymi hribami ja uz asi starnem stale mi cosi je ale netreba si to pripustat tak ani ty nad tym JESSICAL nemysli ked ti je zima vsetko ako pride tak aj odide drzim sa hesla ked ma nieco boli tak zijem ked ma uz nic boliet nebude tak tu uz nebudem a tak z optimizmom do schudnutia kamosky

jaja930

Carey.
Podla toho do akej banky ideš robiť pohovor. Ja som bola v Tatrabanke a aj na Poštovej. V Tatrabanke na prvom pohovore najprv odprezentovať seba, čo môžeš ponúknuť banke, čo si myslíš že bude nápln tvojej práce, a potom mi dávali príklady že napr. príde do banky žena a povie mi že chce si vystaviť trvalý príkaz na úhradu nájmu. Tvojou úlohou je jej ponúknuť vhodný produkt banky - z tohto príkladu napr. vyplýva že nemá vlastné bývanie, tým pádom jej ponúknuť Hypotekárnu pôžičku, nenechať sa odbiť, že nemá čas, ponúknuť iný termín schôdzky a tak... Je jasné, že musíš ovládať rozdiely medzi produktami banky aby si jej vedela ponúknuť čo potrebuje. Tam som ale písacie potreby nepotrebovala, zato na druhom kole áno, mali sme najprv spraviť kompletnú ponuku účtov, predstaviť si, že sme prišli do neakej firmy a ideme tým zamestnancom ponúknuť naše účty v banke, to som musela vedieť kompletnú ponuku, čo obsahuje každý účet, aké sú úroky, čo potrebuješ na vybavenie účtu... ďalšia úloha bola nakresliť strom (psych. úloha).
V Poštovej banke bol pohovor zase úplne iný, najprv odprezentovať seba, potom skupinová práca, povedať výhody a nevýhody banky na pošte, a nakoniec nás poslali na ulicu a v priebehu 5 minút si vypýtať od ľudí čo najviac obalov z papierových vreckoviek. Čiže nehanbiť sa oslovovať ľudí...
Každá banka má iný systém a na pohovore môžeš očakávať fakt všeličo. :) Dúfam, že som ti poskytla aký taký obraz čo sa môže diať. Držím palce :)

carey

No baby ahojte, najskor pozeram ci som v dobre teme ale som, len niekto iny si ju asi pomylil. Zajtra ma caka pohovor do banky, tak vobec neviem co ma caka, kazdopadne som zvedava, ale cas si mam rezervovat skoro na cely den, pricom priniest pisacie potreby. Nema niektora z vas skusenost nahodou? Prvy pohovor, no uvidime, idem popozerat tie produkty nech viem aspon daco. Inak strava vcera trosku horsia nakolko som mala stres, ale ja to vyrovnam opat. Ako sa vam dari inak?
Lepok jeeeej velmi sa s tebou tesim, to ti islo dost rychlo dolu :)