Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomáha malinový keton?

Gima

No, mám to z jednej stránky, malinovy keton je na chudnutie, no predtým som zadala do tabulky svoje miery, ktorých výsledok BMI bol 21,5. A odporučili mi Malinovy keton.
Ale ked som zadala ine miery odporučili mi iny liek.
Takže si myslím, že BMI je v tomto smerodajne. Pri nadvahe a obezite sú iné lieky. Obezin a iné.

Vaše BMI

Pre výpočet Vašeho BMI zadajte výšku a váhu do formulára.
Výška (cm)
Váha (kg) BMI

Do formulára zadajte váhu v kilogramoch a výšku v centimetroch. BMI sa po zadaní týchto dvoch hodnôt vypočíta automaticky.

Vzorec pre výpočet BMI je nasledovný:
BMI index = Hmotnosť v kg / výška v m 2
Čo je BMI?

BMI je skratka výrazu Body Mass Index - Index telesnej hmotnosti. Tento index (tiež navývaný aj Queteletov index) je jedným z najpoužívanejších ukazovateľov pri meraní obezity. Jednoduchým výpočtom teda môžete zistiť v akej kategórii sa nachádzate a akému vysokému zdravotnému riziku sa vďaka svojej váhe vystavujete.
Klasifikačná tabuľka:
BMI Kategória Riziko
pod 18,5 Podváha stredné až vysoké
18,5 - 24,9 Normálna hmotnosť nízke
25,0 - 29,9 Nadváha zvýšené
30,0 - 34,9 Obezita 1. stupňa stredné
35-39,9 Obezita 2. stupňa vysoké
nad 40 Obezita 3. stupňa životu nebezpečné

anna3911

Tabletky na chudnutie - -odkaz odstránený- ja berem uz Zelená kava viac ako mesiac…schudla som viac ako 11kg

dfee3

Dobrý deň, objednala som si tento malinový ketón, len neviem kde robím chybu,zatiaľ som neschudla nič. Možno je to zavčasu, ale začala som to užívať 12.2. večerou a zatiaľ žiaden efekt. Poradili by ste mi. Ďakujem. S pozdravom Simona

meeep

je na tom niečo pravdy ale zasa nie celkom, to čo mám vyskúšané na sebe tak to je doplnenie minerálov a vitamínov, očistný program a kilečka idú dole

Regg34

Kúpila som si až tri balenia a v plnej cene. Pribrala som 5 kg. A jesť mi chutí stále viac. Ak nezačnem menej jesť aj bez "zaručených prípravkov na chudnutie" tak samozrejme nikdy neschudnem. Ale keď mne tak chutí.

miska456

Pred pár dňami som doužívala malinové ketóny - balenie - 60 ks. Na to, koľko to stálo sa mi to zdá dosť bieda. Zhodila som cca. 3 kg - ale s tým, že som aspoň 2 x týždenne 1/5 hod. cvičila fitness. Takže ak má nastať vôbec nejaký výsledok, treba k tomu určite pridať aj pohyb. A hýbať sa aj po doužívaní tabletiek, lebo inak pôjde váha opäť hore, čo je asi dosť zrejmé. Pravda však je, že v jedle som sa počas užívania tabletiek neobmedzovala, dopriala som si aj sladké, aj biele pečivo a pod.

martina.kovac

Keď už mal. ketón tak jedine malé lacné balenie - -odkaz odstránený- ... pomôže to, no na druhú stranu treba pre to aj niečo robiť :-) ... schudla som 12 kíl za 2 mesiac, ale chodila som aj behať :-)