Pomáha malinový keton?

finet

Ľudia čudujem sa Vám. Takto sa šíri zlé meno a klamstvá. Jedna baba povedala. Čítala som už niekoľko diskusných fór. Samozrejme, že to nepomôže každému. Každý je predsa iný, má iný metabolizmus a inak reaguje na rôzne lieky...Nemôže to na každého učinkovať tak že zhodí 14 kíl za 4 týždne zatiaľ čo čumí na telku. Čítala som pozitívne reporty a aj negatívne. Viacerí od tohto odhovárajú, aj keď to neskúsili. Ja sa vždy riadim heslom, na to aby som sa k niečomu mohla objektívne vyjadriť, to najskôr musím skúsiť. Až potom môžem vedieť či som urobila správne rozhodnutie a či to MNE takto vyhovuje. Objednala som si to a som zvedavá ako sa bude moje telo správať. Myslím, že je to dobrý štart ako začať. Ja sa preto najskôr pokúsim niečo urobiť a nebudem tu písať že nekupujte, neverte, je to blbosť. Popri svojej práci nemám čas sa pravidelne stravovať, ani cvičiť. Preto to skúsim. Radšej vyhodím 30 eur za niečo čo mi môže pomôcť než za cigarety ;)

Agnes999

Nikdy nic nekupujte od obchodnikov, ktori sa ani neunuvaju uviest svoju adresu a tel. cislo! Mozu vam slubovat, ze vam vratia milion, ako asi ked sa s nimi ani nemate ako skontaktovat! su to podvodnici!

Cleofáš

Tiež nad tým uvažujem, že si to kúpim, ale počkám si až na skúsenosti tých, čo si to už kúpili .
Ste zlatí, že sa podelíte a včas nás varujete pred sklamaním a vyhodenými peniazmi. Vopred ďakujeme.

Kravy

tak dobre som sa zasmial !
vzorec na chudnutie:

100g stravy musia tvoriť minimálne 50g bielkovin 30-40g uhlohydráty max 10g tuku. Rátajte kalórie, jedzte všetko, naučte sa dávkovať jedlá.
A spravte pre Svoje teľo niečo čo ste doteraz nerobili, existuje množstvo cvičení a rôzných krúžkov kde máte aj trénera. To množstvo sádla čo ste nabrali na Seba za X rokov nezmizne za 4 týždne.

Malinový Ketón pre stádo kráv !!!