Pomáha malinový keton?

mia222222

AHOJTE...TAKŽE TEN MALINOVÝ KETON JE ZBYTOČNE VYHODENYCH KOPA EUR.UŽIVAM HO 17 DNI.MALA SOM 54 KG.MAM 55 KG.A TO SA STRAVUJEM STRIEDMO,ANI VEČERE ANI SLADKOSTI...JEDNODUCHO LUTUJEM PENIAZE.CHCELA SOM DOLU ASPON 3-4 KG...NO ZATIAL JE TO HORŠIE AKO LEPŠIE.A NEMYSLIM,ŽE TO ZABERIE,KED TO DOTERAZ IDE TAKTO.A TAM PISALA NEJAKA REDAKTORKA,ŽE TO SKUŠALA A ŽE ZA 2 TÝŽDNE SCHUDLA 2 KG A CHUDLA DALEJ A DALEJ...!!!...TERAZ UŽ VIEM,ŽE TO BOLO KLAMSTVO.ALE ČLOVEK SA UČÍ NA SVOJEJ BLBOSTI...

LadyDiana

Ja som sa tiež nechala presvedčiť reklamou, objednala som si jedno balenie, užívam ešte síce ešte len tretí deň, na váhu som sa ešte nestavala, chcem až po týždni, ale zmeny som už spozorovala - dlhšie vydržím, som menej unavená, menej zjem, vobec nemam chut na sladké ( čo som mala extremnu predtým) a celé ma to tak teší :)) určite nerobia tabletky zazraky tým - že dám si tabletku sadnem na gauč a tuk odpadne :) ale jednoducho podporuju a zabraanuju roznym príčinám, ktoré tuk vytvárajú a udržujú; u mna napr. že nejem sladké, a je mi uplne jedno že tu pravdepodobne hlavnú úlohu hrá placebo, cítim sa super aj bez toho aby som žrala; a dokonca som nakupila same zdrave potraviny, a dnes aj pocvičím :)) takže dakujem tabletkám za nakopnutie, no a čo bude neskor uvidím :))

nika86

Neexistuje ziaden pripravok, ktory by pomahal schudnut bez vyvinutia fyzickej aktivity. Clovek pre to musi aj nieco urobit... Aj ked na krabicke je napisane inak, kecy..

Labka 1

Kúpila som si cez internet RASPBERRY KETONE FORTE za 38 EUR. Užívam ho mesiac. Neschudla som ani deko. Neklamem!!!! Na jedlo mám chuť stále a nie že ju obmezuje. Neprejedám sa!! Zas som naletela.
poslané od:
Geis Parcel SK s.r.o
Banovecká cesta 3, 01001 Žilina

giana

bolo to v relacii dr.ozz ten doktor je dobrý a dosť pomaha ja to chcem ties vyskušať za to nic nedam aleee radsej ti to objednajte v nejakej lekarni ak to bude možné cez internet nechcem riskovať

meni

aj ja by som bola zvedava.ale zase dalsia reklama...predtym davali tie tabletky a pridali 5 typov .no bolo to velke ... vobec mi to nepomohlo skor naopak.bolelo ma brucho stale om sedela na zachode velke krce. a vaha nesla dole ajtak. no som zvedava ci tento novy produkt niekto uziva a ake to je.ci funguje