Len chcem počuť názor - zvláštny vzťah

Príspevok v téme: Len chcem počuť názor - zvláštny vzťah
Nepochopená

Ahojte ,mala som priateľa cca 2 mesiace . Zo začiatku to bolo krásne , no potom sme sa veľa hádali , veľa vecí mi vyčítal ,ja jemu tiež , ublížili sme si .
Rozchádzali sme sa asi týždeň , pretože obaja sme v tom boli stratení . Teraz s ním som v kontakte ,ale nie príliš .
Po rozchode sme sa stretli len raz ( niečo som potrebovala ) a skončili sme pri pozeraní filmu , bozkoch , smiali sme sa akoby nič , rozumieme si .. atď ... V očiach som videla ,že váha , posobil zraniteĽne ,nikdy som to v ňom až tak nevidela . Potom sa však znova pár dní neozval .
Ja neviem , necítim k nemu hnev aj keď mi ublížil , všetko sme si povedali ... dnes mi písal ,že by chcel byť so mnou , aj keď to je šialené .
Myslím ,že ani on ani ja nevieme čo vlastne cítime . Je tam strašná príťažlivosť , keď sme spolu všetko je krásne , ale keď nie ,tak to je na nič . Hádali sme sa snáď pre všetko , ten vztah nemá budúcnosť ani nič ...
Ja už nič nechcem riešiť , neviem prekusnúť určité veci . Lenže , prečo by som sa s ním nemohla občas stretnúť , aby sme vypli , zabudli na všetko a nič neriešili ?

Aký máte na niečo také názor ? Neviem ako sa lepšie na to spýtať , viem však ,že by to muselo byť tajne ,pretože kamarátky , rodina by to nepochopila ..

Maoam

1. nemate medzi sebou vyriesene veci, ak este je sanca a citis to tak, pokus sa o to, aby ste si to medzi sebou vyjasnili, otvorena komunikacia (za predpokladu, ze chcu obe strany, inak sa to neda), karty na stol, zavisi od povah, ci zvladnete (mozno) aj emocne vypätu situaciu, pripadny prejav hnevu, slzy, atd., dolezite je ale dat von a vyjasnit a potom sa da - ked je ochota a dostatocne zrelost na oboch stranach a je tam stale este naklonnost, vybudovat nova uroven a ist dalej

2. rodina a okolie - TY zijes svoj zivot a nie oni

je tazke oslobodit sa od nazorov inych ludi a od ich predsudkov a nariadeni, predstav ako by si mala zit, fungovat, aky by si mala mat vztah atd.

ale je to len tvoj zivot a nikto iny ho za teba zit nebude a uz vobec nie tvoja rodina a okolie, akurat sa zmozu na staranie sa do toho a komentovanie a sudenie

to, aky vztah ty budes s kym mat, je TVOJE rozhodnutie a ked ho ty chces, kasli na nazory inych ludi (aj rodiny)