Som pedofil

Príspevok v téme: Som pedofil
marek.glbl

Túto tému som tu chcel pridať už pred niekoľkými rokmi, kedy som skutočne potreboval pomoc, no neodvážil som sa, kvôli reakciám ktoré by ma čakali. Dnes je to už iné. Nepíšem to sem preto, aby ma niekto utešil a pomohol mi. Skôr píšem preto, aby som ja pomohol niekomu inému, kto potrebuje pochopenie a usmernenie. Nie pomôcť priamo, ale skôr nepriamo.

Na to že som pedofil som prišiel asi v 12. rokoch. Viete že niečo nie je v poriadku keď sa kamaráti obzerajú po rovesníčkach a dospelých ženách a vy keď prejde okolo 5 ročné dievčatko. Viem že vám je z toho mnohým zle a rodičia sú zdesení, no bolo to tak. Mnoho rokov som sa za to nenávidel a preplakal. Veď som bol monštrum a skúste v 12. rokoch ovládať hormóny. Nikomu som však neublížil a nič sa nestalo. To čo som však prežíval vo vnútri sa však nedá opísať. Najväčší strach som mal z okolia, že sa to niekto dozvie. Podvedome som sa k deťom aj z rodiny správal nepriateľsky. Odháňal som ich a ubližoval im, len aby si o mne niekto nepomyslel že sa mi ich dcérka páči, že s ňou chcem byť kamarát. Síce ako pedofil som mal aj sexuálne túžby, vedel som ich vždy ovládať. Chcel som sa len bližšie spoznať, spriateliť. Pedofília totiž nie je len o sexe. Je hlavne o citovej náklonnosti k ďeťom. Bol to pre mňa neskutočný vnútorný boj. Cítiť jedno a robiť druhé. Bolo to ťažké obdobie ale je to už 10 rokov a mám to za sebou. Ako som však spomenul v úvode, chcem pomôcť podobným, mladým chlapcom a to cez ľudí, ktorí tvoria ich okolie. Cez vás. Ako? Predstavte si nasledujúcu situáciu a odpovedzte si na túto otázku, skúste si na ňu odpovedať možno viac krát. Ak chcete, môžete aj odpoveď napísať.

Predstavte si, že za vami prišiel syn, brat alebo najlepší kamarát. Niekto, kto vám je najbližší. Predstavte si že sa vám rozpačito a zdráhavo priznal že je pedofil a priťahujú ho malé deti. Aká je vaša reakcia?

TBenedik

Môj problém sa zase týka úchylky že si predstavujem ako znásilňujem a týram maloletých chlapcov,pri týchto predstavách sa nadmerne ukájam.Mám taký zaužívaný zvyk že pod pretvárkou že idem vyvenčiť psa a rozliadam napríklad po parku či neuvidím pekných maloletých chlapcov ale najmä v lete.Potom to už nevydržím a musím onanovať za stromom.Ale kamaráti o tom nevedia.Možno by sa to dalo liečiť ale hambil by som sa pred svojou matkou.Takže neviem čo ako.

Bnb

neviem1 nie si pedofil ale hebofil. To je úchylka na mladé dievčatá v období veku vývoja druhotných pohlavných znakov.

neviem1

Ahojte to co tu teraz pisem sa mi nepise lahko aaale potrebujem radu strasne sa mi pacia dievcata od 11-15 tak velmi ma pritahuju ze neviem co s tym a to mam 26!!! Viem ze nieje nieco ok ale za kym mam ist hanbim sa velmi.Ked som bol tretiak na Zs zneuzival ma starsi spoluziak trvalo to dva roky uspokojoval sa na mne analne a vyvrcholilo to oralom skoncilo sa to ked sa odstahovali z mesta.Ako sa vyliecit alebo co sa da robit nechcem aby som nejakemu dievcatku urobil nieco zle. :(

d.liddel

Martina:
Na to sa neda odpovedat. Kazdy je individualny. V principe je pedofilia sexualna orientacia na prepuberatlne deti, ale v principe najdes ludi ktori su orientovani na male deti, na deti okolo 8-10 rokov, na pubertalne, na takych ktorych pritahju deti aj dospele zeny.... Vymysli si lubovolnu kombinaciu a najdes ju.
Napriklad ja. Deti (v mojom pripade dievcata)pod 8 rokov ma v podstate sexualne nevzrusuju, ale mam ich rad a rozumiem si s nimi. Dievcata od 14/15 rokov su pre mna bezpochyby sexualne pritazlive, ale uz k nim nemam tak citovo blizko. Na druhej strane v individulnom konkretnom pripade to moze byt uplne inak. Proste nejestvuju skatulky....

martina8899

Mna by iba zaujímalo , že pedofil sa zaujíma do koľkých rokov od dieťa ... Ako mali by ste táujem aj o 14 ročne dieťa ... a na akej vekovej hranici vas už nevzrušuje ?

suzandina

chcela by som pani Daske povedat o mojom zazitku ked som bola mozno taka 8rocna...tak prisla k nam na navstevu nasa teta s manzelom...pri privitani mi ten hajzel vopchal jazyk do ust...nechapala som o co mu ide ale vedela som ze to nie je normalne....odvtedy preslo min. 20 rokov a na tento "uzasny" zazitok sa mi este stale nepodarilo zabudnut!!! Povazujem ho za psychopata a vyhybam sa stretnutiu s nim. V porovnani s tym vasim je to mozno nic ale aj tak ma to poznacilo. Tak si predstavte ako na to bude "spominat" Vasa mala dcerka..ZBAVTE SA HO!!!

paganstorm

daska.p
odsekla by som mu cecer, len keby ho raz vytiahol na moje dieťa, si tak blba alebo naivna? si mysliš, že ked mu dohovoriš, že sa niečo vyrieši? tak dieťa ti snad je prednejšie! kurnik taketo "matky" by som nechala pozatvarať nech zčernaju!