PROSIM: Ake su symptomy leukemie? ake su jej prvotne priznaky?
leukemia
kocka
a robili ti aj rozbor krvy? mala si tam nejake zmenene hodnoty? myslim ze leukocyty by mali byt vysoke, ale mozno ani nemusia. neviem, ak mas skusenost , napis. viem ze pri lymfomoch-hockin, je niekedy aj krv uplne v poriadku a niekedy ani uzliny nie su prilis zvacsene, tak neviem, ako na to clovek pride. asi az v tych neskorsich stadiach. a ozaj, povedali ti pricinu? teda co bolo pricinou tvojho ochorenia? inak, som rada, ze si v poriadku. ak je lapacho vilcacora, tak ju pi. ak nie, aj vilcacora je dobra a tiez produkty cinskej mediciny Tiansi
O nadoroch lymfatickych uzlin sa mozete informovat na stranke www.lymfom.sk
Je to obcianske zdruzenie postihnutych touto chorobou.
pre katarinku...ahoj,uz si sa dlho neozvala,tak co je s tebou,bala si sa ,ze mas rakovinu lymfatickych uzlin?dufam,ze nie,ako si dopadla,bola si sapon u lekara?
ahoj Katarinka.ja viem,ze je to velmi tazke pochopit,ked pisem,ze som uz na tom celkom fajn.napis,ake mas priznaky,mna strasne boleli kosti a klby a mala som vysoku teplotu...asi pri rakovine lymf.uzlin by si mala velmi zvacsene uzliny...napis viac,ak budem vedet,poradim
Katrinka,aké si mala problémy a čo za vyšetrenia ti robili?
Ahoj kocka. Pises o tom tak v pohode ako keby si mala chripku. Ja mam mozno rakovinu limfatickych uzlin. Stale cakam a strasne sa bojim. V skole zacinam upadat lebo sa nedokazem sustredit na ucenie. Akoby som stratila zmysel zivota. Fakt sa bojim. Ako si to vsetko zvladla????
diky za radu s tym zihlavovym cajom,ale bojim sa ho este pit,aby mi nevyplavil z krvi aj ine,potrebne hodnoty...pijem caj lapacho,je velmi dobry na imunitu.uz som dva roky po transplantacii kost.drene,tak uz som vyskusala vsetko mozne.zatial sa mam fajn,diky za to,ze som si mohla chvilku s tebou pisat..achoooooj
Díky, si ma trošku upokojila. Nie, hentaké vyrážky nemám, tie moje sú iné. Ale tie bolesti kĺbov a hlavne krčnej chrbtice mávam. Niekedy som taká malátna že ledva vyjdem po schodoch, inokedy dokážem v pohode dosť športovať. Tak neviem a ani sa tým nejak nevzrušujem, ale mama sa trochu znepokojuje. Želám ti aby si sa vyliečila. A ozay, skús piť žihľavový čaj ale aspoň liter denne, pomáha čistiť krv.
este som ti zabudla napisat,ze tie bodky su takej fialovo-cervenej farby,niesu vôbec vystupene a su husto na sebe...to by si si isto vsimla
ahoj lilian.to,ze ti tecie krv z nosa nemusi hned znamenat leukemiu.mozes mat nedostatok hemoglobinu v krvi,mala by si papat viac:cucoriedok,cvikle,alebo aj stravu s obsahom zeleza.ja som tiez nemala modriny,ale leukemia sa vacsinou prejavi bolestami klbov a chrbtice.mala by si najst ten teplomer a kazdy den si meravat teplotu.ak budes mat niekolko dni po sebe teplotu nad 37,nieco nieje v poriadku,ja som mala dlhe roky 37,2 a doktori mi hovorili,ze to je len nejaky virus v tele a vidis..z virusu ju leukemia... velmi dôlezita ja telesna teplota..