Zoznámenie sa cez pokec - je to bezpečné ?!

Príspevok v téme: Zoznámenie sa cez pokec - je to bezpečné ?!
17alisha

caute, som 24 rocna zena, ktora uz ma par vztahov za sebou, ci uz kratkodobych alebo dlhodobych..som celkom pohladna, aj postavu mam dobru, v hlave tiez nemam nakadene..nie som uplny top, ale vzdy som dostala toho, koho som chcela..a tu zacina moj problem..asi ped rokom som sa zoznamila cez pokec s jednym chalanom, som typ dievcata, ktory si vybera chlapov, takze som mu napisala prva, nikdy som nemala problem oslovit toho, kto ma zaujal. chlap sa chytil, pisali sme spolu asi mesiac..fakt to bol dobry pokec, rozumeli sme si od hudobneho vkusu az po politicke nazory..nestretli sme sa vsak, lebo je medzi nami velka vzdialenost, on je v bratislave a ja som na vychode..a potom jedneho dna uz nenapisal...nejak som to neriesila, lebo som v tom case koncila vysoku,mala som plnu hlavu starosti s diplomovkou a ucenim sa na statnice..o par mesiacov neskor som nahodou videla, ze nieco napisal na plochu v miestnosti na pokeci a spoznala som jeho nick, fotku mal uz inu, trochu sa zmenil, bol opalenejsi, vlasy ostrihane, ale stale rovnako sexy..a tak som sa mu pripomenula, pamatal si ma a zacala opat nasa debata, ktora trvala aj niekolko hodin kazdy den..rozumeli sme si vo vsetkom a on nadhodil, ze ked niekedy pridem do bratislavy, dame spolu pivko alebo nieco ine..dalej sme spolu pisali, ale uz nie tak casto, niekedy odpisal raz za tri-styri dni..samozrejme, beriem, ze ma aj ine povinnosti a nesedi cely den na nete, ale uz mi to obcas pripada, akoby som ho ja bombardovala spravami a on chudak "musi" odpisat..aj ked to nikdy nenaznacil, vzdy odpise spravu plnu smajlikov, mame sa vzdy o com bavit, konverzacia neviazne, tak neviem, ze v com je problem..no a teraz k hlavnej otazke..cez vikend idem do bratislavy, uz som mu aj naznacila, ze budem mat aj volny cas, ze ci mi vie odporucit nejaku dobru kaviaren alebo tak...ale on sa vobec nechyta..neviem, ze ci stretnutie so mnou nechce alebo v com je problem? poradte mi prosim

mrdimir

tebe musi dobre drbkat na gebulu...vsetci muzi na azete chcu len suuuuulozit, navzdy si to zapamataj!!!!! Hladat partnera na azete...s panem bohem

Tutanchamon_xD

Vážne práve teraz radíš človeku, ktorý založil tému v roku 2012 ? Určite si to po 8 rokoch prečíta :D

kapo009

ahoj.tvoj problem ci lepsie povedane jeho problem spociva vtom ze je prilis daleko.preto zrejme nechce riesit stretko.myslim ze je zbitocne nadalej trvat na stretku lebo jedini gdo oto stoji zial si ty.preto mu uz nenavrhuj ziadne stretka a neries uz vstah lebo ten je daleko v nedoladne.kamarati ste superni to jedine je ok.hladaj dalej svojho vyvoleneho ved je ich dost....ps:vela stastia mila neznama prajem a kebi nieco najdes ma na pokeci...kapo009

no2

Ja som raz schudol cca. dva kila za jednu noc, čo som bol na pokeci :D :D :D
Ja som fakt niekedy nevládal. Hlavne, že už má iného, prajem jej to.

dobra rada

...videla som ho bludit po pokeci / aj ked ja sa priznám prihlasila som sa zo zvedavosti - toto mi stacilo :) na dalsie rande - próby.. :) /...takze hladá nové obete ...

Slobodna

dobra rada: To máš jedno. Takých stretneš aj v reáli a niektorí na to prídu neskôr aký je dotyčný. Len sa veľmi neteš, takéto typy sa tak ľahko nevzdávajú a vedia narobiť ešte poriadne problémy.

dobra rada

...neobvinujem z toho portál - lebo portál tvoria ludia ... rovnako som ho mohla stretnut na diskoteke, alebo v bare..,
taktiež mám kamošky co sa takto zoznamili - a je im fajn...ja som sa prihlásila , a behom dvoch dní nadabila na toto cudo...

...absolutne poštukaná, chorá osobnost , nevyrovnaný človek - nakolko sama neviem co by sa stalo - ukoncit to pri nom nejak osobne , ked dokázal byt takto agresívny cez telefón.Nieco mi nasepkáva - ze ked dokazal byt takýto po jednom stretnutí ( 2 hodiny )...co robil babe ktorá s nim mala realne nejaký vztah...lebo priznajme si, normalny chlap po 2 hodinovom rande nebude babu spovedat s kym kde ide, ako tam bude dlho... - toto mi nasepkavalo ze eeee - a tak som to brala ako passe - aj ked cez tie 2 hodiny bol fajn- asi najvacsi herecký vykon v zivote

Ok - stalo sa, mám skusenost - nikoho urcite neodhováram , len radím - ak sa uz s niekym stretnut - tak si drzat odstup - nedavat hned tč, neprezrádzat nic viac zo svojho sukromia - pokial sa neoverí ze stojí za to...