Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zoznámenie sa cez pokec - je to bezpečné ?!

Príspevok v téme: Zoznámenie sa cez pokec - je to bezpečné ?!
17alisha

caute, som 24 rocna zena, ktora uz ma par vztahov za sebou, ci uz kratkodobych alebo dlhodobych..som celkom pohladna, aj postavu mam dobru, v hlave tiez nemam nakadene..nie som uplny top, ale vzdy som dostala toho, koho som chcela..a tu zacina moj problem..asi ped rokom som sa zoznamila cez pokec s jednym chalanom, som typ dievcata, ktory si vybera chlapov, takze som mu napisala prva, nikdy som nemala problem oslovit toho, kto ma zaujal. chlap sa chytil, pisali sme spolu asi mesiac..fakt to bol dobry pokec, rozumeli sme si od hudobneho vkusu az po politicke nazory..nestretli sme sa vsak, lebo je medzi nami velka vzdialenost, on je v bratislave a ja som na vychode..a potom jedneho dna uz nenapisal...nejak som to neriesila, lebo som v tom case koncila vysoku,mala som plnu hlavu starosti s diplomovkou a ucenim sa na statnice..o par mesiacov neskor som nahodou videla, ze nieco napisal na plochu v miestnosti na pokeci a spoznala som jeho nick, fotku mal uz inu, trochu sa zmenil, bol opalenejsi, vlasy ostrihane, ale stale rovnako sexy..a tak som sa mu pripomenula, pamatal si ma a zacala opat nasa debata, ktora trvala aj niekolko hodin kazdy den..rozumeli sme si vo vsetkom a on nadhodil, ze ked niekedy pridem do bratislavy, dame spolu pivko alebo nieco ine..dalej sme spolu pisali, ale uz nie tak casto, niekedy odpisal raz za tri-styri dni..samozrejme, beriem, ze ma aj ine povinnosti a nesedi cely den na nete, ale uz mi to obcas pripada, akoby som ho ja bombardovala spravami a on chudak "musi" odpisat..aj ked to nikdy nenaznacil, vzdy odpise spravu plnu smajlikov, mame sa vzdy o com bavit, konverzacia neviazne, tak neviem, ze v com je problem..no a teraz k hlavnej otazke..cez vikend idem do bratislavy, uz som mu aj naznacila, ze budem mat aj volny cas, ze ci mi vie odporucit nejaku dobru kaviaren alebo tak...ale on sa vobec nechyta..neviem, ze ci stretnutie so mnou nechce alebo v com je problem? poradte mi prosim

2bodka

mne to pride tak, ze chlape je normalne zadany a udrziava na pokeci taketo "priatelstva" ako ma s tebou :)

ked nemas v hlave nakadene a rozumiete si, znamena to, ze nema nakadene ani on, takze stacilo povedat, ze ides do blavy, ked sa nechytil na to, aby ta niekam zavolal, tak je to asi jasne :)

ale ked si chces byt uplne ista, narovinu sa spytaj, ci niekam nevybehnete, stratit predsa nemas co

odpovedam

Pozri, ked existuje na pokeci, ocividne nie si jedina, s ktorou si pise a s ktorou sa stretava. Mozno aj niekoho ma a urcite je to baba, ktora mu je viac na dosah nez ty. Ked ma proste zaujem o inu,naco by riesil teba? A ak si mu nenapisala vec priamo, vobec sa nemusel dovtipit. Ja osobne by som sa spytala narovinu, ci sa chce stretnut alebo sa nevnucovala a nechala to tak...