caute, som 24 rocna zena, ktora uz ma par vztahov za sebou, ci uz kratkodobych alebo dlhodobych..som celkom pohladna, aj postavu mam dobru, v hlave tiez nemam nakadene..nie som uplny top, ale vzdy som dostala toho, koho som chcela..a tu zacina moj problem..asi ped rokom som sa zoznamila cez pokec s jednym chalanom, som typ dievcata, ktory si vybera chlapov, takze som mu napisala prva, nikdy som nemala problem oslovit toho, kto ma zaujal. chlap sa chytil, pisali sme spolu asi mesiac..fakt to bol dobry pokec, rozumeli sme si od hudobneho vkusu az po politicke nazory..nestretli sme sa vsak, lebo je medzi nami velka vzdialenost, on je v bratislave a ja som na vychode..a potom jedneho dna uz nenapisal...nejak som to neriesila, lebo som v tom case koncila vysoku,mala som plnu hlavu starosti s diplomovkou a ucenim sa na statnice..o par mesiacov neskor som nahodou videla, ze nieco napisal na plochu v miestnosti na pokeci a spoznala som jeho nick, fotku mal uz inu, trochu sa zmenil, bol opalenejsi, vlasy ostrihane, ale stale rovnako sexy..a tak som sa mu pripomenula, pamatal si ma a zacala opat nasa debata, ktora trvala aj niekolko hodin kazdy den..rozumeli sme si vo vsetkom a on nadhodil, ze ked niekedy pridem do bratislavy, dame spolu pivko alebo nieco ine..dalej sme spolu pisali, ale uz nie tak casto, niekedy odpisal raz za tri-styri dni..samozrejme, beriem, ze ma aj ine povinnosti a nesedi cely den na nete, ale uz mi to obcas pripada, akoby som ho ja bombardovala spravami a on chudak "musi" odpisat..aj ked to nikdy nenaznacil, vzdy odpise spravu plnu smajlikov, mame sa vzdy o com bavit, konverzacia neviazne, tak neviem, ze v com je problem..no a teraz k hlavnej otazke..cez vikend idem do bratislavy, uz som mu aj naznacila, ze budem mat aj volny cas, ze ci mi vie odporucit nejaku dobru kaviaren alebo tak...ale on sa vobec nechyta..neviem, ze ci stretnutie so mnou nechce alebo v com je problem? poradte mi prosim
Zoznámenie sa cez pokec - je to bezpečné ?!
osobne s ľuďmi cez internet sa veľmi nestretávam a moc neverím tomu.kedysi som bol ochotný dávať šance, ale za 3 stretnutia som pochopil, že nepatrí do môjho štýlu. tiež som mal šancu pochopiť, aj prečo dané slečny mali problém nájsť chlapca. mne vzhľadom na to, že som pomerne introvert tak internet vôbec nevyhovuje. hlavne prvé rande cez internet bol jeden veľký kŕč, aj keď dnes sa z toho smejem. hoci vtedy mne nebolo veľmi do smiechu a určite ani slečne...
Kapis :)
maly cloviecik, dietatko, svetlo aj noc nasich dni :))) Kapis ? :)
Teraz máme malé??? Prepáč ďalší ale si to napísal ako keby ste mali štence alebo mačence :))
pokec je len jeden z prostriedkov ako sa zoznamit. Napr. nam s drahou polovickou pomohol k zoznameniu. Spoznali sme sa, ostali spolu a teraz mame male. Samozrejme nic nebolo na prvy raz, ale kto hlada, najde.
Alisha, jedno je jasne: Nechce sa s tebou stretnut.
Stravil hodiny dranim klavesnice, kym ste boli kazdy na opacnom konci krajiny. Ked mu napises, ze sa stahujes za robotou do BA (kde by mal byt) - prerusi komunikaciu. Hmm.
Moc tomu nerozumiem, ale zjavne su ludia, co si dokazu stovky a tisice hodin pisat - a nikdy sa nevideli. Nepisem teraz o psychoterapii pre vojakov na fronte.
Vsetko moze byt inak, nez si myslis. Mozno ti naklamal tolko, ze ani sam nevie.
Plne suhlasim s Armanom. Vymenit si par zakladnych informacii a ak sedia: stretnut sa. Samozrejme, ze na verejnom mieste.
Pokec je dobrý odpad. Najlepšie je také, čo sa nehľadá a proste to príde.
...Ahojte, idem Vam napisat svoju skusenost z Pokecu...:) V prvom rade by som chcela o sebe prezradit ze som v pohode baba, myslim s inteligenciou aj s vyzorom je to ok..:). Bola som sama, nakolko som sa v 30 rozviedla ( po 4 rokoch) a aj ked nemam vdaka praci problem spoznat novych ludi - proste hura - napad urobit si profil. Fotky som zaheslovala...po nejakej torture so sexualnymi ponukami..atd :)... som reagovala na chalana 33 - vzdialenost cca 80 km...( ja mam 34). Pisali sme si o klasickych veciach - tj konicky, nazory, praca, ciele...Proste fasa - inteligentny, vtipny, scitany...vymenili sme si hesla - nebol dovod nepokracovat dalej. Dohodli sme sa na veceru...Este by som pridala info - chalan bol doma 2 tyzdne - akurat prerabal byt- inak pracuje v zahranici ( logistika) a strieda to - 3 tyzdne tam, 2 doma...mal to v plane zabalit nakolko sa uz zabezpecil - a chcel doma na sk zazemie...Toto a vsetko mozne sme prebrali na pizzi kde sme boli asi 2 hodiny...Skratka vyzeral dobre, nehovoril z cesty, bavila som sa - bolo skratka fajn....Hovorila som aj o svojom sukromi - rozvode. S ex som sa v uplne zlom nerozisla, proste to neklaplo - zivot isiel dalej bez nadavok a nenavisti..
Proste celkom uspesne rande - s tym ze sme sa dohovorili, ze sa skoro vidime a dame rande...vzdialenost mu nevadila ( nepredpisovo 45 min...:) )... evidentne som sa aj ja pacila jemu - zacal mi pisat sms, volat - a ja som prestala davat za pravdu kamoskam co tvrdili ze su tam sami zufalci...teda som si to myslela
Pocas tych dni co bol este doma sme sa uz nestretli - prerabal - vyhovovalo mu to az dost neskoro vecer, potom moja praca...ale co si budeme hovorit, kto chce...- ten sa vidi..no ja som vychladla...- vdaka sms som nabrala intuiciu ze toto nie je to prave orechove...priklad spominala som ze sa idem kupat do welnessu - tak zacali otazky s kolkymi tam budem, alebo som isla robit kolegovi garde na svadbu - tak padla poznamka ze ako si mozem nechat po sebe sa capat nejakeho ozrateho chlapa...atd...proste nabrala som pocit ze ide o ziarliveho jedinca, co ma majetnicke sklony ( takto sa javil po 1 stretnuti! !!!!! )... skratka ruky - nohy prec a viac som ho neriesila....mladik sa vsak asi odmietal vzdat a zavolal mi zo zahranicneho cisla, ze by bol rad so mnou v kontakte tie dni co je mimo aspon cez telefon, a ked pride domov mozeme sa vidiet....povedala som mu, ze v tom buducnost nejak nevidim..., ale ok, napisat si mozme..CHYBA! .... mlady si uz splietal v hlave kto vie co..a ja som mu zatial odpisovala na kazdu 8 sms, prip.nezdvihla hovor...proste nemala som uz zaujem, myslela som ze mu je to jasne...nevzbudzovala som v nom ziadnu nadej ani slub...no skrotol, a ak pisal pisal normalne veci ako v praci, ziadne poznamky ci s niekym spavam..atd....a potom bolo veselo...:) - den pred priletom sa ma pytal ci niekam pojdeme von, a ja neurcito - ze uvidime...nejak sa mi nechcelo, ale ok kavu dam...OPAT CHYBA ...mala som ho poslat do riti okamzite a mala by som klud...moja sprostost- udrzovala som s nim kontakt aj ked som vedela ze je to passe...chlapik napisal ze ked sa stretneme ci dame uz aj sex.( !!!! :) !!! ) a to som mu uz otvorene napisala - ze nemam zaujem, ako znamy ok.., ale nic viac - ze je majetnicky, nepoznam ho...nesedi mi, a ze som si myslela ze to chape ked som mu to aj predtym povedala, ze sa nejavim ako zalubena ked nepisem, nevolam...proste nic...a potom to slo...
Chalan mi zacal cez pokec nadavat ze som pokecova kurva ( za to ze som ho nechcela ..:) ), ze som ciganska ojebovacka ( nepatrim k tomuto etniku )...tucna svina ( mam 53 kg...:) )...skratka 50 rp s nadavkami ...samo ze som blokla...potom mi zacali chodit sms typu - blokuj svoju mater cigansku ty kurva, skap, svina...atd...nereagovala som...- bol chvilu hodinu klud a prisla sms - prepac mam pre teba prekvapenie, bolo drahe - stretnime sa...- bez reakcie, tak po hodine opat - skap, ...kurva, ...zobracka...toto dokazal chlap s ktorym som sa videla 1x...!!!!!....Samo ze ma to vyplasilo, znami mi radili ist na policiu - ze je to nebezpecny clovek pre okolie...proste des...nadavky sa striedali s ospravedlnovanim - tym ze som nereagovala asi sa striedali aj jeho nalady...doslo to tak daleko ze nadaval na moju rodinu, mne, pisal ako dobre reagoval moj ex ked ma kopol do riti ( co vobec nebola pravda, pisala som vztahy boli fajn...)... proste 30 neprijatych hovorov za hodinu - proste maniak..., a opat nadavky...potom ponuky na stretko - prosby o prepacenie....a dookola...
Znami mi radili nereagovat, tak sa vysantil...- no moj mobil to prezil...:).... obvinovanie ze trtk...m cele mesto..atd.., ze beriem za to peniaze..atd...proste des...videla som ho 1 x vo svojom zivote, a intuicia mi nasepkala spravne nebrat to vazne...
No priznam sa, bol to horor...no preslo ho to...Teda dufam, luto mi je bab co sa nechaju chytit - lebo minule som sa prihlasila a bol tam....ako som pisala posobil sympaticky, milo, sarmantne...no je to psychopat...neviem si predstavit co by sa stalo mat s nim nieco viac...budte opatrne komu davate tc, alebo adresu...ja uz taka naivna nebudem, lebo citat ze skap...je moc neprijemne....
tak ludia, neozval sa, ale ja som na neho aj tak necakala , lebo mi pracovne povinnosti skoncili ovela skor ako som predpokladala, tak som sadla na vlak smer domov, pretoze sa mi zdalo hlupe cakat cely den na niekoho, kto sa mozno ozve a platit si drahy noclah..a dobre som urobila, kaslem uz na to..ak nam to bude niekedy sudene, tak sa urcite stretneme aj bez toho, aby sme to planovali.
orol - ja som sa mu nevnucovala, pretoze do ba som isla kvoli praci, nie kvoli nemu a len som navrhla, ze uz ked tam budem, mozeme dat stretko, ked bude mat cas a chut, na co on odpisal, ze chut je, len problem je cas..mimochodom, to on prvy navrhol, ze ked dojdem do ba, tak spolu zajdeme na pivko a oslavime moje statnice a novu pracu..nanestastie pre mna, som mu neskoro dala vediet, ze cez vikend tam budem a naozaj uz nieco mohol mat. to, ze keby chcel, tak kvoli mne zmeni plany je blbost, pretoze ja by som tiez svoje plany nemenila, ked mam nejake povinnosti alebo uz nieco dohodnute, tak sa moze svet aj na hlavu postavit, ale dodrzim to.
arman- v case, ked som s nim zacala pisat, som koncila vysoku skolu na opacnom konci slovenska, tiez som necakala, ze by z toho nieco mohlo byt, teda viac ako internetove kamaratstvo a flirt, pretoze som neocakavala, ze mi pride po skole pracovna ponuka z bratislavy a teda, ze sa realne stretneme a nieco by z toho mohlo byt. toto sme zaccali riesit len pred casom.