Posilnenie imunitneho systemu

Príspevok v téme: Posilnenie imunitneho systemu
sely4

ahojte,prosim vas poradte mi nejake dobre preparaty na posilnenie imunity,uz som vyskusala skoro vsetko-rakytnik 100% bio stavu som pila,jedla som susene goji-kustovnicu cinsku,jedla zinok aj vit.C a B strasne dlhodobo,teraz som si kupila ten jod-koncentrat...vselico,tabletkam sa vyhybam jak cert krizu,lebo ich jem uz aj tak dost-na epilepsiu,ale to s tym nesuvisi,mam pocit ze sa mi proste rozpada cely imunitny system-dlhodobo mi vypadavaju vlasy ale strasne a hrozne!doktory ma len odbiju ale ja to nemam uz len ako kozmeticky problem ale uz aj psychicky-kupelna je moja nocna mora!dlazka je jeden koberec z vlasov a plny syfon vo vani aj umyvadle-a vyberat to potom fakt neni moc dobre na moju psychiku,musi to robit moj manzel lebo ja sa uz na to nemozem ani pozerat,vsade kde sa len pohnem alebo suchnem zanecham vlasy,robia sa mi uz aj kuty a to uz od 25tky!proste mi je z toho uz zle akokeby ste boli v koncentraku-vsade same vlasy!ale to neni jediny problem-cele detstvo som bola velmi zdrave dieta vobec som nebyvala chora ale po puberte okolo tej 20tky to slo dole vodou-stale chytim nejaku chripku,anginu,nadchu ked je niekto chory,fakt neviem kde sa stala chyba,plet sa mi hrozne masti a to mam uz 30 rokov,mam hrozne akne na celom chrbte stale,potim sa uplne sialene akokeby sa mi zblaznili vsetky hormony v tele!tiez mi to na psychike moc nepridava a koli tomu mam velmi slabe sebavedomie lebo sa za to hanbim aj ked sa sprchujem kazdy den 2 krat a na hygienu som fanatik,doktory ma vobec neriesia,aj ked mne je uz z tohto zivota do placu,priberam a vobec!mi netravi,uz si pripadam ako robot ktory moze sice jest a pit ale nepotrebuje sa vyprazdnovat!a teraz v poslednej dobe mam casto problemy zenske a casto mam aj zapal mocovych ciest,velmi lahko a rychlo nachladnem hlavne od spodu aj ked sa dobre obliekam ja sa v zime uz bojim ist aj von!pomozte prosim poradte nejaky fakt zazrak na imunitu-ci mam uzivat aloe,chlorelu,jacmen,vlakninu,probiotika,alebo hlivu ustricovu alebo uplne nieco ine,co naozaj zaberie,neviem si vybrat a uzivat zas vsetko nechcem.dakujem

mokriska

rozmaria keby sa to vitaminmi dalo, nie je to take jednoduche, tiez som si myslela, ze imunitu dam dokopy vdaka strave a tiez vitaminom, ale ked u mna nastali problemy so zapalom a opakovanym, tak to mi doslo, ze len tak to nepojde, takze som zakrocila vtedy antibiotikami a wobenzymom a to mi vyrazne pomohlo

matitima

veronka ak je imunitný systém už nejako veľmi oslabený, tak jediná možnosť je ozaj liečba imunity a to z môjho pohľadu dokážu len lieky :)

veronkasiskova

Dobrý deň, chápem Vašu situáciu..niekedy stačí, keď človek vyčistí svoje telo vnútra a zdravotné problémy odídu. Mám pre Vás možné riešenie. V prípade záujmu sa vieme spojiť na fb / telefonicky a poviem Vám o tom viac :)

olgicaolga

Semario vobec nie je zaco :) Som rada, ze si ju nimi potesil a ze ich bude uzivat :) A vies co? Mohol by si ich aj ty zacat, aby si aj ty bol zdravy a mal silny organizmus! Hlavne teraz, ked su vsetci chory! :/

semario

Ahoj Olga:-) Síce som tu už potom nebol, lebo som nemal čas a až teraz som sa sem konečne dostal, no chcel som ti napísať, že tie tabletky som si na internete vygooglil a tej mojej drahej som 5 balení objednal na Vianoce:-) Veľmi sa im potešila a vravela mi, že aj ona si ich už na nete pozerala a rozmýšľala nad nimi. Takže som sa super trafil:-):-) A za to v prvom rade vďačím tebe, lebo ty si mi o nich povedala. Ďakujem;-):-)

fezo78

Prajem pekný deň.Je tu pred touto témou napísaná ešte jedna ohľadom imunity.Má názov Nulová imunita-od vianoc...Napísal som tam článok od jogo78.Prečitajte si ho.Ak budete mať záujem,tak mi napíšte.

olgicaolga

Semario oni stoja okolo 5€ a cez e-lekaren teraz momentalne 4,04€. Podla mna jej kludne mozes tieto kupit, nie su drahe a fakt su super! Keby som ich nemala odskusane, tak to netvrdim ale vazne su fajn :)

olgicaolga

Tomino to prosim ta kolko nechavas eur v lekarni, ked to kupujes pre celu rodinu?? :O Musi to byt neskutocne vela, kedze tieto lieky su drahe. Mne ich tiez doktori chceli dat ale hned som ich zrusila, ze tolko penazi nemienim dat a potom mi odporucili Mumijo od znacky Evalar a tie su vyrazne lacnejsie a ucinnost je taka ista, ba dovolim si tvrdit, ze asi aj lepsia! Mne velmi vyhovuju!