S priateľom, teda už snúbencom sme spolu čosi vyše roka, čo nie je dlho, ale plánujeme spolu budúcnosť. Po dlhom čase a mnohých sklamaniach mám pocit, že je to konečne ten pravý...bola som jeho prvá, myslím sexuálne. Možno preto ma občas zožiera myšlienka, že čo ak to raz naňho príde a bude chcieť vyskúšať \"niečo iné\"? Aktuálne bývame spolu a o rok aj máme stanovený termín svadby. Viem, že ma miluje a je mi verný...teraz. Akurát neviem, ako by som rozdýchala, kebyže sa niečo také prihodí...sme \"len\" ľudia... Myslíte, že dokáže mať človek len jedného partnera na celý život?
Jeho prvá = jeho posledná?
Hlavne nech vám to klape. To ostatné príde s tým. Ak je normalny, tj nie devkar, ak sa budete stale ľúbiť a vážiť si jeden druhého, ak vám bude spolu dobre, nemá dôvod ťa podviesť. Jedine ak ho nejaká slapka opije a znasilni.
ja sa radšej nevyjadrím, lebo by sa ti to nepáčilo.. ale držím palce
moze a nemusi, zalezi od konkretneho cloveka, niekomu nechyba skusat inych a niekomu to casom chybat zacne aj ked uz predtym odskusal... velmi relativne...
myslim, ze ano, poznam taky par, nemysli na to, snad vies, koho si beries, vela stastia :)