S priateľom, teda už snúbencom sme spolu čosi vyše roka, čo nie je dlho, ale plánujeme spolu budúcnosť. Po dlhom čase a mnohých sklamaniach mám pocit, že je to konečne ten pravý...bola som jeho prvá, myslím sexuálne. Možno preto ma občas zožiera myšlienka, že čo ak to raz naňho príde a bude chcieť vyskúšať \"niečo iné\"? Aktuálne bývame spolu a o rok aj máme stanovený termín svadby. Viem, že ma miluje a je mi verný...teraz. Akurát neviem, ako by som rozdýchala, kebyže sa niečo také prihodí...sme \"len\" ľudia... Myslíte, že dokáže mať človek len jedného partnera na celý život?
Jeho prvá = jeho posledná?
resp. ozaj nemiluju
no lost myslim, ze poslednoou vetou si to vsetko vystihol a to je vacsinou najvacsi problem ludi, ze nie su poriadne zamilovaní, ja som sa tak zamilovala, ze partnerstvo a veci s tým spojene uz vnimam uplne inak a nech si vravi, kto co chce, ale clovek, ktorý OZAJ MILUJE toho druheho nepodvedie, lebo mu na nom zalezi a nesposoboval by mu bolest, nehovoriac o tom, ze si to ani neviem predstavit, aj ked stare zname nikdy nehovor nikdy poznam
Urcite je to individualne, moze ti byt verny do konca zivota a nemusi. Aj ked si myslim, ze kedze si jeho prva sexualna partnerka, zrejme si jeho prva skutocna laska a to je velke + pre teba. Chlapi su casto na svoje prve lasky dost naviazani. A este ked je rodinny typ, ma rad deti, chce mat plnohodnotnu rodinu a aj sam ma vyrovanu rodinu, tak je to super. A este ked nie je prilis extrovertny. S extrovertnymi chlapmi, sangvinikmi a velmi spolocenskymi mam v tomto velmi zle skusenosti...a aj vas vek je dolezity. Ked mate viac ako 2O je lepsie :)
nj :D
to je fakt..
no ja to osobne vnimam tak, ze nebudem investovat (cas) do tej istej oblasti x-krat :D tak bohaty zase nie som..
to je ako keby kazdy rok-dva menim vysoku skolu :D
to je proste luxus, ktory si nemozem dovolit :)
a fakt by ma nebavilo kazdej hovorit "milacik, lubim ta, fakt, si jedina v mojom zivote, ou jeee, fakt nooo, neveris? ale to ze to uz hovorim 15ty krat to neznamena ze to poviem aj 16ty, blablalba"
I ked trafit do cierneho na prvy krat, to chce fakt dobru mušku :D
lost - no zbytocne je si vyrabat problemy tak kde nie su, ale tak ber, ze ty si zrejme verny, resp. by si bol keby si niekoho mal koho lubis :p ale ked su neustale temy zahlcovane, kde sa chlapi snazia presvedcit zeny, ze ziadny jej verny nebude, zenam viac netreba niektorým, netreba si zobrat blbca a je to
Inac zeny, uprimne, zacinam mat pocit, ze byt GAY je lepsie, ako obetovat (prezit) zivot so zenou (prosim, vsimnite si jednotne cislo), pretoze aj tak ste večne nespokojne a kazdeho muza podozrievate, ze aj tak podvedie. Potom je taka investicia celkom aj zbytocna, odradzujuca by som povedal.
Komu niet rady, tomu niet pomoci.
Prilis pozerate tie blbe telenovelky, a potom si myslite, ze zivot je jedna velka hra..
Ano je, ale v inom slova zmysle..
Proste ja by som nemal nervy na to, aby som nejaku neustale presviedcal, ze vsetko bude OK.. To kde sme? Ved to aky LOGICKY zmysel ma taky vztah? By ma zaujimala jedna vec, ked dostanete vydane mince v obchode, prepocitavate a overujete kazdu, ci je prava? A takto isto s bankovkami?
Tym sa len potvrdzuje to co beskyd stale toci dokola, ze vztah je len suchy a chladny biznis, zena muzovi vyperie slipy a muz jej za to zaplati a podobne.. Ziadna dovera, ziadny hlbsi zmysel, len brutalne kompliovany biznis :D na take nieco nepotrebujem zenu, stacia mi sluzky a prostitutky. A vyjde ma to ovela lacnejsie!
pan d. - vzdy tu len chlapi tocia o tom, ako je podvadzat prirodzene, ty si tu tusim pisal, ze teba nechala prave zenska, ze
Preco nie, ale vsetko sa moze prihodit, treba to tak brat.
lost - :)))