S priateľom, teda už snúbencom sme spolu čosi vyše roka, čo nie je dlho, ale plánujeme spolu budúcnosť. Po dlhom čase a mnohých sklamaniach mám pocit, že je to konečne ten pravý...bola som jeho prvá, myslím sexuálne. Možno preto ma občas zožiera myšlienka, že čo ak to raz naňho príde a bude chcieť vyskúšať \"niečo iné\"? Aktuálne bývame spolu a o rok aj máme stanovený termín svadby. Viem, že ma miluje a je mi verný...teraz. Akurát neviem, ako by som rozdýchala, kebyže sa niečo také prihodí...sme \"len\" ľudia... Myslíte, že dokáže mať človek len jedného partnera na celý život?
Jeho prvá = jeho posledná?
ja som sa so svojim spoznala v mladom veku, tiez sme si svoji prvy a sme spolu 6rokov. On dievcata mat mohol, ale vraj cakal na tu pravu, na mna. Stale sa k sebe spravame, ako v prvych mesiacoch, je nam spolu fajn, aj nejake prekazky sme prekonali. Tiez ma napadla tato otazka, ale ked cakal na mna? ked nam je spolu tak dobre ako na zaciatku aj po tych este len par rokoch? aj ked jasne, ze zivot je dlhy a stat sa moze vselico, no my obaja sme povedali, keby sme sa podviedli, prizname sa a koniec bude... No ale clovek nikdy nevie, treba len dufat a verit. Kazdy sme iny, a nemozme napr. jedneho zo skupiny odsudit hned preto, lebo zvysny desiati podviedli... aj ked pravdepodobnost toho radsej nepocitajme :D
Cukkor,
najlepšie príspevky, klobúk dolu :-)
Lost,
samozrejme, že aj ženy sú k...y ,ba často krát horšie než chlapi.
Ale ja som mala na mysli, že každý chlap potrebuje viac žien, iba ťuťkovi by stačila jedna! Čo nestihne zaslobodna, to dobehne v manželstve! Bohužiaľ, taká je pravda.
A to o ženách, že všetky potrebujú vyskúšať viac mužov..s tým by som už nesúhlasila...nájdu sa aj zdržanlivé, alebo také, ktoré neznesú podvádzanie a klamstvo!
Ja a moj partner sme spolu 3 roky a ja som jeho prva a on moj prvy.. žial nie posledny ... a on mal stale len mna obdivujem ho ako to vie vydržať ale dufam že to vydrži (:
Veď ja mu nič nezakazujem. Len som mu vysvetlila, že u mňa taký človek skončil, a je na nom ako s takou informáciou nalozi.
nagasaki:
Určite by som nebola schopná odpustiť niekomu koho ľúbim neveru.
no ja mam skor taky nazor, ze tomu, koho milujeme, by sme mali odpustat a nie mu klast podmienky a zakazy.
Rady na fore: rozchod, nie, psychiater, psycholog:D
Ja som sa nikdy neobavala toho či ma podvedie. Rovno som mu oznamila že ak ma podvedie môže ist do kelu a myslím že som bola dosť presvedciva. Ale on ani nikdy necumel po iných. A ked výnimočne hej, tak som uz vedela že prihara a opäť som mu to pripomenula. Určite by som nebola schopná odpustiť niekomu koho ľúbim neveru.
Áno, bývame spolu a obaja máme nad 25. Neriešim tu otázku, kto podvádza viac, či ženy, či muži (to má byť akože nejaká súťaž?!)... Beriem ho ako svojho budúceho manžela, takže nevidím dôvod sa rozchádzať, či vyčkávať. Asi by som to uzavrela tak, že čo má prísť, príde a pre niekoho "otrepané" v dobrom aj v zlom...no áno, veď predsa o tom je vzťah. Či keď príde problém, zaleziem pod posteľ, lebo teraz sa mi to nehodí a nechcem/neviem to riešiť? Tak to aj kvôli tomu je toľko rozvodov, lebo pre niektorých je jednoduchšie zdupkať s pocitom "veď príde ďalší/ďalšia". Tým nechcem povedať, že keby ma partner podviedol, tak sa budem smiať na celé kolo, ale asi by som dala druhú šancu.
zamilovanost je sice moooc krasna, ale nevydrzi navzdy. odbornici tvrdia, ze tak cca 9 mesiacov, potom sa to zacne menit. alebo clovek "zacne mat rad", alebo pride nuda. a kedze tu mame nejake tie spolocenske normy a tie nas nutia spravat sa aspon ciastocne slusne, tak sa spociatku aj usilujeme a chceme to vydrzat. len nie vzdy to ustojime, ked to zacne byt uz moc zle, tak jednoducho laska konci. ta nuda sa da este zvladnut nejakym tym povyrazenim, ale ked sa spolu otravujeme, uz nepomoze nic, len dvihnut kotvy.
ja vzdy ked citam take tie zvasty o velkej laske az za hrob a slube vernosti a podobne pi-co-viny, tak neviem ci sa mam smiat alebo len prevratit oci. no ano, zeny citaju podobne voloviny, cervena kniznica, telenovely a vselijake tie sentimentalne filmy z ktorych sa chlapom obracia kudla vo vrecku, ale zivot je total odlisny. zivot je totiz nastastie plny dynamiky, inak by sme sa v tych sentimentalnych hovnach utopili.
neviem preco stale zeny riesia iba neveru a svoje vaginalne mykozy. chlapom sa vycita, ze rozmyslaju vtakom, ale zeny si na svojom prirodzeni postavili cely svoj zivot. alebo tam nejakeho chlapa chcu privriet navzdy, alebo si odtial potrebuju zlikvidovat nejakeho bacila. vsetko sa im to toci len okolo vaginy. a potom sa cuduju, ked chlapi na nich ani nic ine nevidia.