S priateľom, teda už snúbencom sme spolu čosi vyše roka, čo nie je dlho, ale plánujeme spolu budúcnosť. Po dlhom čase a mnohých sklamaniach mám pocit, že je to konečne ten pravý...bola som jeho prvá, myslím sexuálne. Možno preto ma občas zožiera myšlienka, že čo ak to raz naňho príde a bude chcieť vyskúšať \"niečo iné\"? Aktuálne bývame spolu a o rok aj máme stanovený termín svadby. Viem, že ma miluje a je mi verný...teraz. Akurát neviem, ako by som rozdýchala, kebyže sa niečo také prihodí...sme \"len\" ľudia... Myslíte, že dokáže mať človek len jedného partnera na celý život?
Jeho prvá = jeho posledná?
Alysea Včera 22:00
Co ak sa nedozije clovek svadby ? Co ak mu to nebude klapat po svadbe, ci spolunazivanie bude problemove ? Co ak ho zrazi auto, alebo ochorie a zomrie ? Co ak je to clovek svedomity a laskavy a nepotrebuje ochutnavat dalsie zeny, pretoze tu svoju miluje ? Co ak ma svoje pudy, ved je chlap, ale vie ich ovladat ? No a co ak ich ovladat nevie a klame ? Co ak ho to prestane bavit po par mesiacoch, alebo rokoch a bude chciet skusit nieco nove. A co ak nebude chciet skusit nic a bude lenivy a nebude sa mu chciet do sexu ? A ked nemal ziadnu partnerku doteraz, co ak je lepsie dat mu povolenie, nech ich pretrtka takych 5-6, nech ma niekto kludne svedomie, ze ho to nebude lakat ? A co ak sa mu to zapaci a svoju vyvolenu necha ?
A co ak budu z neba padat traktory.....????
nerozumiem ludom, ktori si maju stastne nazivat, denno denne sa snazit o to, aby bol vztah pekny, vyrovnany, stastny...a oni sa zaoberaju myslienkou "co ak"...No nic! Naco riesis teraz, co ak? Co ti to pomoze? Ak by ti tu aj daky vestec poradil, aky bude prave ten VAS osud, tak co? Zrusis zasnubenie a nechas ho? Tymito zvlastnymi otazkami si akurat tak kazis vsetko to pekne, co mozno mate. Ak ma nieco take prist, coho sa bojis, tak to pride, ci si jeho prva, druha alebo 120 baba...Ani on probuh nemoze vediet, ci ho o 5 rokov nezlaka spoznat este niekoho, nevies to ani ty. Ale vysvetlis mi, co dosiahnes, ked to budes TERAZ riesit a dumat nad tym? Vies co? Prd :) Pekny den a uzivaj si, co mas...
no mňa by len zaujímalo koľko máte rokov, ako nič v zlom, ale spomínaš že už máš po výške, takže predpokladám že aj priateľ je v približne rovnakom veku, ste spolu rok, takže dajme tomu že jeho prvý sex bol niekedy v 23 - 24 rokoch? nechcem ťa odrádzať, no ja osobne si myslím že raz to naňho tak či tak príde :(
Nedokáže, teraz ste zamilovaní, ružové okuliare a bla bla, ste spolu veľmi krátko. Príde manželstvo, deti, problémy...a stane sa. Príde hádka, pleskne dverami a stačí malý podnet od kolegyne či kamošky a je to tam.
Ja s mojim priateľom sa zhodneme v tom, že sme radi, že nie sme pre seba prvý
Z casti mi to pripomina "musis stratit abysi si uvedomil hodnotu" ale presne z opacneho sledu udalosti..
Tj. najskor ochutnat spinave, smradlave vino... A potom spickove.. Aby si clovek vazil to spickove?
Nenavidim tuto taktiku. Vzdy mi ludia hovorili "chod na to pomaly, skus hento a hento :D"
Ci sa jedna o taku blbost ako vino, dovolenky, alebo auta.
Ale nikdy nepochopim kde je problem v tom, ak clovek ihned skoci do hlbokej vody.
Ano, na lacnych smejdoch sa da vela naucit.. Ale to nemusi byt pravidlom.. Predsa je len prijemnejsie kupit vino za 3 korunky a netrafit sa, ako za 300 a netrafit sa, ci dat za srot 3000, arozbit to a ucit sa, ako rozbit 300000 auto, no nie?
Ale nechapem tomu aj tak :D
Nie kazdy nutne potrebuje ulety a rozne kraviny, aby sa vyburil.
imho, je to ako alkoholizmus.
niekto sa nutne potrebuje vyburit a tak sa ozerie par krat pod obraz Bozi.
niekto neochutna alkohol (okrem liekov) ani raz za zivot a je aj tak vysmiaty (a mozno viac ako ten prvy pripad)
a niekto si povie "toto je osledny poharik" a jeho verny kolegovia to musia pocuvat kazdy den (v krcme).
(A to som dnes vynimocne slusny, OK?)
Ja mám niečo podobné.. som jeho prvá a on môj prvý, on má 19 a ja 18.. možno Vám to príde hlúpe že už plánujeme spoločnú budúcnosť ale s nikým iným sme si neboli tak blízky.. budeme spolu 9 mesiacov -- on mi raz vravel že sa bojí že raz zatúžim po tom zistiť aké je to s niekym iným.. bola som prekvapená že mi to povedal pretože ja som na také niečo ani nepomyslela ale tým že mi to povedal on tak on už asi nad tým rozmýšlal a to ma dostalo.. neviem čo bude a čo si mám o tom mysliesť.. možno si myslíte že riešim hlúposť ale dobre ho už poznám.. a to tu nebudem písať o jeho slabosti na mulatky a tmavé ženy... ja som biela takže ma vždy ide šlahnúť keď sme niekde spolu a on sa nenápadne pozrie keď nejakú uvidí.. to už ale moc odbočujem od témy, takže držte sa a budem rada keď dáš ďalej vedieť ako pokračujete :)
Tak niektori sú zrelsi a nepotrebujú to.
Ako človek a partner je úžasný. A áno, ľúbi ma, ale to ešte nemusí zabrániť tomu, že "stane sa". Potom mu nemôžem vyhadzovať na oči, že: Mal si sa vybúriť za slobodna! J asom si napr. počas vysokej preskákala vzťahmi, úletmi a teraz si dokážem vážiť to, čo mám a oceniť to. Len, či aj partner nepotrebuje prejsť týmto všetkým, aby si to uvedomil.