co si o tom myslite? Pekni ludia maju podla mna viacero vyhod v zivote napr. pri hladani partnera, prace a aj kamaratov. Zato skaredi ludia ano aj takí su bohuzial su casto krat odsudzovaní za svoj vzhlad ak ke za to nemozu. Napr. také modelky pekne zarabaju, zbalia koho len chcu, ale za to chlap sa na nad skaredou zenskou casto krat len posumeje (hehe...jezibaba)
ja neviem...kde je v tomto svete spravodlivost??
Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?
kabel, mozno aj je z madagaskaru, je taky pekny perstofarebnyy.. len tych guliciek by tam mohlo byt viac
xxy, prijima sa.
S papagajom? Nebodaj madagaskarskym??
oh kabel, tak pardonnez-moi :D
maoaaaam!!! vrrrrrrrrrr... byvaju aj v hnedej aj v bielej cokolade a su fantastickeee :D
Chces povedat, ze ja nie som krasna?
SOM!! A aky mam uzasny zivot vdaka mojej krase...
Bibba,
ty si fakt myslíš, že nie si namyslená?
Chúďa, samu seba presviedčaš v to, čo vôbec není. Podľa mňa by bolo lepšie priznať sa, že si namyslená a nechať všetko tak! Ani som nedočítala príspevok, boli to samé nudné žvásty...
Podľa mňa pekní ľudia to majú naozaj v živote ľahšie, ale musia ísť naistotu.
Kdeto škaredší môžu mať oveĺa viac šťastia...Všetko je dané od Boha a treba to prijať tak, ako to je.
Krásny človek môže byť veĺakrát krásny len zvonka, ale priorita je byť krásny zvnútra.
Každá krása časom a starobou pominie....ale ľudská dobrota ostáva dosmrti :-)
sa nam nejak ti krasni ludia vyparili
ja mam rada rumove gulicky v cokolade, ale uz som ich davno nejedla, na obrazku je papagaj
:D no raz za uhorsky rok ma clovek slinu a prd z toho :D