Dobry vecer,
Stale viac a viac by som chcel psika, napriklad takeho dobermana, je to velmi inteligentne plemeno a velmi sexi.
Co na to poviete?
Ma tu niekto dobermana?
Pekny vecer
Doberman?
hej tak ved to mas vsetko od toho ako si toho psa vychovas a ako ho socializujes. vsetko zavisi od majitela.
ja sa takychto ostrych psov aj bojim trochu, ako nemusia byt nebezpecny ale dost tak posobia.
no neviem, mne sa celkovo toto plemeno velmi nepaci. dobre vyzera, to ano, ale musi sa vediet aj spravat. a to uz byva velakrat problem.
sexi doberman :D no ja neviem oni su skor taky slachovity ako svalnaty nie? kazdopadne je to vtipne :D
Netusim, preco niekto pouziva slovo sexi v spojitosti so psom, ale okej :D Mozno narazal na tie svaly, co ma :D
mna najviac dostalo v zadani temy ze je to sexi plemeno :D ako znie to divne dost ked to clovek hovori na zviera :D
Najlepšie je mať psíka od šteniatka a toho si vychováš podľa seba ako potrebuješ. Takže to už záleží potom od majiteľa teda od teba ako sa psík bude správať.
We Just Recently got a doberman puppy.
Scottish Terrier Puppies For Sale In Pennsylvania
..presne tak ako pises..vela je to o vychove..ked sa od steniatka uci, zvykne si, tak v dospelosti nebude ziadny problem..
Veľa ľudí sa bojí zaobstarať si dobermana k dieťaťu, ale všetko je to o výchove psa. A toho dieťaťa tiež, samozrejme :D