Dobry vecer,
Stale viac a viac by som chcel psika, napriklad takeho dobermana, je to velmi inteligentne plemeno a velmi sexi.
Co na to poviete?
Ma tu niekto dobermana?
Pekny vecer
Doberman?
doberman istotne ano, brat ho ma aj pri dietati dokonca. ale zalezi kde, ak mas byt, tak skor by som asi zvolila, logicky, nieco mensie:)
uff, akoze o psovi povedat, ze je sexi, tak to mas podla mna trosku iny problem by som povedala :D
sssssssssssss
[url=www.bbcode.org]
I used to use cleansing gels countyroofingsystems.com
and lotions that irritated my skin and dried it out. I switched to natural cosmetics.
ahoj mam 6rocneho psa dobermana vie mi niekto poradit ked sii lahne nevie sa postavit zadne nohy mu akoby zdreveneli ale ked sa postavi tak beha skace akoby mu nic nebolo mal niekto podobny problem da sa to liecit?
Dobry den , ja by som chcel teraz niekedy v septembri si kupit dobermana a potreboval by som poradit ci cez zimu v rodinnom dome moze byt vonku ? alebo na noc vnutri a cez den vonku..teeda ake mate s tym skusenosti
Dakujem
nandza, neviem ako to bolo u vasho psika ale torzia zaludka nastava casto, ak sa psik naje a potom sa ide vencit. mojej lekarke tiez tak psik prisiel o zivot, zhodou okolnosti tiez doberman. postihuje to väcsinou väcsie rasy. teda, nikdy nekrmit psa (ziadneho!) pred vencenim! po krmeni treba pockat min. 2 hodiny.
Pes do domu s pozemkom ano do bloku v ziadnom pripade.