Dobrý deň, prišlo mi rozhodnutie a v ňom dosť šokujúce údaje pre mňa. Dôchodok mi bol priznaný čiastočný, na 45%. Chcem sa spýtať, ako je možné, že v rozhnodnutí mi prišlo, že budem dostávať vyše 500 eur?? Omyl alebo čo?? Neviem si to vysvetliť, ked ludiami vraveli, že dostanem možno 80 eur. Je to omyl soc. poisťovne??
Invalidný - rozhodnutie
maoam, to je akoby si lekarovi povedala, ze Sak ja som vravela, ze mi daco je :D
ved soom pisala, ze najskor chyba v softveri a sa im tam daco pomiesalo :D
Dobrá rada - obráť sa na sociálnu poisťovňu skôr ako minieš niečo z tej sumy, pretože to budú od teba vymáhať späť.
Pravdepodobne skopírovali rozhodnutie niekoho iného, staršieho človeka, čo odpracoval 42 rokov, takže ten išiel do starobného a nie do invalidného dôchodku.
Majú tam určite dobrý bordel, ale myslím, že na to skôr či neskôr prídu.
pri invalidoch sa roky pocitaju tak, ze od datumu, odkedy je uznany za invalidneho, sa pripocitaju roky az do dochodkoveho veku, cize do 62 rokov, ako keby pracoval. cize to co pracoval pred invaliditou, plus to co by bol odpracoval, ak by nebol invalidny
neviem ako sa mohlo stat ze ti tam naskocil taky vysoky priemerny osobny mzdovy bod, ked osobmy mzdovy bod mas nizky, taky ako ma byt
ako sa volala ta tvoja predchadzajuca tema, co si tu mal?
roky vam hned vysvetlim
zrus ten obrazok na nete, ako si ho tam dal, tak ho daj prec.
takze ta suma teda bude blbost, ked vas tu citam
justicee- a ako dole, ked to nijak nejde??
omb mas 0.0daco, pri vypocte to mas 2.daco, to je blbost
a mas tam rodne cislo, daj to prec rychlo
a ako moze mat dobu poistenia 42 rokov?!