Tetovanie - zápal

Príspevok v téme: Tetovanie - zápal
RedRHood

včera som si dala tetovanie najskôr som to mala červené len tak asi pol centi od tetovania no dneska už v okolo 4 cm niekde viac niekde menej... už ma to ale nepáli ako včera a bolí len keď chodím kedže to mám na nohe... to sčervenanie je normálne? a je to aj také trochu ako napuchnuté ale nie veľmi

maca342

Sleduj to aspon tyzden. U niektorych pokozka tetovanie znasa troska horsie no pokial ti to nikde nehnisa, tak si myslim, ze to bude po par dnoch dobre

IvanaIva

- to, že to trocha bolí a je to opuchnuté, je podľa mňa normálne... no treba si to sledovať, aby niekde nezačala rana napríklad mokvať

perla

Istotne to prejde, je to uplne bezna reakcia koze na tetovanie, nemaj strach. Ale pravdaze by som si to pre istotu sledovalo, ci sa to nejako nemeni, vtedy by to uz mohlo znamenat, ze mas infekciu.

zemlicka32

no, ludkovia, ja vas obdivujem :) ked si citam kadejake veci, ze ste sa na to vobec dali, fu. ale akoze pekne to je, to sa musi nechat :) len je asi velka pravdepodobnost, ze sa vam to zapali, pripadne nieco horsie, ci?

malekana

Moze byt, priatel si natieral cerstve tetovanie aj dvakrat za den mastou, ktoru mu na to normalne odporucili v lekarni, skus si vypytat nieco tam, tam maju asi vsetko.

mircok

samozrejme, ze je to normalne, je to bezna reakcia, pretoze tetovanie je zasah do tela. koza na to reaguje tymto sposobom, natieraj si bepanthenom, ten totiz obsahuje zlozku, ktora zahoji podobne ranky velmi rychlo, je to ucinne.

Omen

Áno, môže sa jednať o infekciu, ale aj o alergickú reakciu, takže ak ti tie "červené fľaky" ešte nezmizli, potom vyhľadaj lekára, ktorý ti to odborne vyhodnotí.

emaniala

to nič nie je, daj tomu čas a bude dobre. koža je citlivá, tetovanie je dosť veľký zásah, tak chvíľu trvá, kým sa to zhojí.