včera som si dala tetovanie najskôr som to mala červené len tak asi pol centi od tetovania no dneska už v okolo 4 cm niekde viac niekde menej... už ma to ale nepáli ako včera a bolí len keď chodím kedže to mám na nohe... to sčervenanie je normálne? a je to aj také trochu ako napuchnuté ale nie veľmi
Tetovanie - zápal
Nemyslim si, skor mi napadlo, ci to nemoze byt nejaka alergicka reakcia. Natieras si to tetovanie niecim?
Chcem sa opýtať. Pred 5timi dňami som si dal druhe tetovanie na hruď a asi 3 cm od tetovania sa mi akoby v tvare kruhu vytvoril červený fľak. V rámci tetovania nieje ale 3 cm od toho su červené fľaky. Nepáli to ani nesvrbí ani nevidím naokolo hnis. Môže sa jednať o infekciu?
To prejde
to je normalne, netreba robit vedu z toho :)
je normálne, že to máš červené, veď máš podráždenú kožu a musí sa ti to zahojiť, daj tomu čas a samozrejme treba si to mazať tým krémom. nechala si si na tom tú fóliu tak ako ti kázali?
Ahoj mám 17 a dala som si dnes o 3tej cca spraviť dve tetovania, malé srdiečko pri palci a väčší text pod dlaň oboje má trochu štípe iba keď na to dám krém mám to červené a trochu sa bojím či sa mi to nezapálilo prosím o radu ❤️
Prosím Vás poradte mi :/
mám tetko už tretí týždeň a v jednej časti to mám začervenané a aj opuchnuté a občas ma to trochu štípe a neustupuje mi to :( prosím poradte čo stým.. Ďakujem :)
je to úplne normálne, veď nedávno ti kožu poškodilo x bodnutí ihlou, čo očakávaš? :) masti si to nejakou masťou a do 2 týždňov ti to zmizne