Bolesti chrbta, tazke dychanie

Príspevok v téme: Bolesti chrbta, tazke dychanie
cajka

ahojte
mam 35 rokov a uz asi 6 rokov mam tazkosti s chrbtom. Hlavne medzi lopatkamia v krku ma boli. Staci mensia zataz a musim si lahnut . nemozem si koli tomu najst pracu. ked rano vstanem tazko sa mi dycha ako by mi tlacilo nieoc na srdce . bolest mi vystreluje zo zadu chrbta az do hrudnika a ruky. bola osm aj u ortopeda aj na MRI krcnej ale vraj su to len degenerativne zmeny. beriem lieky od bolesti ale nepomahaju. Viete mi poradit niekto nejakeho odbornika, ktory sa neuchyli k trapnym radam typu... zvyknite si zit s bolestou:)????? som uz zufala niekedy pomyslam na to ze to nevydrzim a zabijem sa .

Marosko-n

Zápal v stavcoch a nervoch , ste nahranici rakoviny. Ak to trvá dlho tak vznikne rakovina ! Skúste zinok a selen a dvedomáce vaiíčka denne , menej rožkov achleba použiť len bravčovú masť a máslo a olovový olej . Nič umelé ! Pozor na Aspartan Fruktozový cukor ! Genocida ľudstva !

lekvar

Diagnostika sa dá robiť pomocou neškodnej liečby - potravin, škort, ochranné opatrenia. To čo zaberie ukáže na dôvod ochorenia. Vaše vedmosti sú váš štít aj meč.

lekvar

Najčastejšie dôvody choroôb sú
1) zlý zdravotný štýl
2) parazity a choroby
3) otravy
4) nekvalitné prostredie

1) Za socializmu sa všade propagovalo zdravé jedlo a šport. Dnes je to opak, a v televízii sú reklamy na alkohol, cigarety, kolové nápoje.

2) Borélia je rozšírená baktéria, a ľudi ao svojej nákaze nemusia vedieť. Spôsobuje mnoho prejavov chorôb. Skúste prírodné telu neškodné lieky, ktoré sú súčasťou potravín. To isté platí pre rakoviny, červy...

3) Otrava ortuťou, olovom... sa opäť prejavujú rôznymi chorobami a opäť sa dajú liečiť potravou.

4) Elektrosmog, najmä nastupujúce 5G, nevetrané miestností, hluk, stres... Na mobil si nainštalujte aplikáciu typu frekvenčný amalyzátor.

lekvar

Treba vyhnúť veciam ktoré poškodzujú kosti - cukor, kofeín, kyselina fosforečná, konzervanty, alkohol, cigarety, hormonálne lieky,

Výživa: čaje z bliniek - žihľava, alfa, ďatelina, praslička..., zelená listová zelenia - kapusta, špenát, brokolica..., živočíšne bielkoviny - mäso, vajcia, kurčatá..., fermentované potraviny - kyslé mlieko, jogurty..., opaľovanie sa, vitamín C.

Polovicu váhy kostí tvoria bielkoviny. Kolagén robí kosti pružné a odolné voči lámaniu.

lekvar

Bolesti chrbtice môžu súvisieť s riedkymi kosťami. Kúsky stavcov sa odlamujú, platničky sa zužujú, tlačíto to na nervy. Treba zmeniť životosprávu - strava bohatá na vitamíny a minerály, pohyb zaťažujúci nohy a celé telo. Výsledok sa dostaví o pár mesiacov.

ahjajjaj

naprávanie robí chiropraktik. Ale aj ten v podstate aplikuje jeden hmat, vďaka ktorému bolesť prejde a boľavý sval sa uvoľní a netlačí na nerv, ale problém ako taký zažehnaný nie je, lebo sa to hocikedy môže vrátiť.

ahjajjaj

ukáže Ti, aké cviky máš na hrudnú chrbticu robiť. Okrem pravidelného cvičenia, ktoré má aj dlhodobý efekt, fakt najviac pomáha akupunktúra.
Cvičenia si pozri napr. tu: www.youtube.com
Ďalší dlhodobý efekt má správne držanie tela. Mysli na to, že hrudník máš mať rovnako široký ako chrbát a vystri sa. Najprv si na to spomenieš len 3x denne, potom stále častejšie a častejšie, a napokon si na správne držanie tela zvykneš a všimneš si aj zdravotné benefity.