Bolesti chrbta, tazke dychanie

Príspevok v téme: Bolesti chrbta, tazke dychanie
cajka

ahojte
mam 35 rokov a uz asi 6 rokov mam tazkosti s chrbtom. Hlavne medzi lopatkamia v krku ma boli. Staci mensia zataz a musim si lahnut . nemozem si koli tomu najst pracu. ked rano vstanem tazko sa mi dycha ako by mi tlacilo nieoc na srdce . bolest mi vystreluje zo zadu chrbta az do hrudnika a ruky. bola osm aj u ortopeda aj na MRI krcnej ale vraj su to len degenerativne zmeny. beriem lieky od bolesti ale nepomahaju. Viete mi poradit niekto nejakeho odbornika, ktory sa neuchyli k trapnym radam typu... zvyknite si zit s bolestou:)????? som uz zufala niekedy pomyslam na to ze to nevydrzim a zabijem sa .

orol

Som laik, ale keby som mal opísané príznaky ako Ty, snažil by som sa porobiť si príslušné vyšetrenie u internistu.
-P.s- ak by bolo po tomto všetko OK a problémy pretrvávali, aj u gastroentorológa.

Ivka 1

Cajka odbornika poradit neviem ale z mojich vlastnych skusenosti mozem poradit aloe hrejivy krem obsahuje az 36 % čistého stabilizovaneho aloe a kapsicin.Ked ma boli chrbat, vecer natriem , prikryjem foliou alebo mikrotenovym sackom a necham posobit aj celu noc.Viem o com pises , mne sa bolesti neustale stupnovali a tabletky od bolesti zaberali len na kratky cas. Teraz ich uz nepotrebujem.