Bolesti chrbta, tazke dychanie

Príspevok v téme: Bolesti chrbta, tazke dychanie
cajka

ahojte
mam 35 rokov a uz asi 6 rokov mam tazkosti s chrbtom. Hlavne medzi lopatkamia v krku ma boli. Staci mensia zataz a musim si lahnut . nemozem si koli tomu najst pracu. ked rano vstanem tazko sa mi dycha ako by mi tlacilo nieoc na srdce . bolest mi vystreluje zo zadu chrbta az do hrudnika a ruky. bola osm aj u ortopeda aj na MRI krcnej ale vraj su to len degenerativne zmeny. beriem lieky od bolesti ale nepomahaju. Viete mi poradit niekto nejakeho odbornika, ktory sa neuchyli k trapnym radam typu... zvyknite si zit s bolestou:)????? som uz zufala niekedy pomyslam na to ze to nevydrzim a zabijem sa .

orol

Áno... však píšem, že som stále učňom :-o)) jeden život je málo na to, aby sme všetko vedeli...dosť vecí viem, no ešte viac neviem :-o))

zakusok

Vobec nemas za co-ja to mam vyskusane na sebe.Mala som nenormalne bolesti a myslela som si ze sa ich uz nikdy v zivote nezbavim.Na bylinky nedam dopustit-len treba davat pozor lebo tiez mozu poskodit.Ale to asi vies ked uz 30rokov si zberatel .Robievam si aj kupel z rebricka. stranku ti mozem napisat aj tu pomoze nie len tebe ale aj inym.

www.zdraviezbozejlekarne.sk

orol

-No, srdečná vďaka. Vidím, že som stále len učňom a to aj napriek tomu, že byliny zbieram vyše tridsať rokov...
-budem veľmi rád tej stránke, chcem.
jarry9@centrum.sk

zakusok

Že rebríček pôsobí priamo a najlepšie na kostnú dreň a upravuje krvotvorbu, vie len málokto. Tak pomáha pri chorobách kostnej drene, pri ktorých medicína zlyháva, takisto pri kostižere, keď sa robia čajové kúry, kúpele a masáže tinktúrou z rebríčka. Zápar z rebríčka je veľmi dobrý prostriedok na zastavenie krvácania, pri krvácaní z pľúc a možno ním spolu s koreňom puškvorca vyliečiť rakovinu pľúc. Koreň puškvorca sa cez deň žuje a večer a ráno sa po dúškoch pije po šálke rebríčkového záparu. Pri krvácaní zo žalúdka a silne krvácajúcich hemoroidoch, takisto pri tlaku v žalúdku a pri silnej záhe zápar veľmi rýchlo pomôže. Pri prechladnutí, bolestiach chrbta alebo reumatických bolestiach treba piť taký horúci zápar z rebríčka, aký len znesieme. Zápar upravuje činnosť obličiek, odstraňuje nechuť do jedenia, vetry, žalúdočné kŕče, poruchy pečene, zápaly žalúdočno-črevného traktu, zvyšuje činnosť črevných žliaz a pôsobí na pravidelnosť stolice. Pretože vynikajúco pomáha pri poruchách krvného obehu a kŕčoch ciev, možno ho veľmi odporúčať pri angine pectoris (srdcovej angíne).

Mozem ti dat aj celu stranku ak chces.

orol

A prečo myslíš, že práve rebríček a horúci? Na bolesti chrbta? Môžeš dať zdroj, odkiaľ to máš? Vďaka.

zakusok

Urob si kupel z rebricka.A aj caj z rebricka pij na bolesti-pije sa huruci-vtedy ma velmi dobry ucinok na bolest/aspon mne pomaha/

philips

Tie isté diagnózy mám aj ja... Čiže ak nebudem cvičiť, tak viem, čo mi hrozí.

Osobne ti pomôcť ešte neviem, ale určite nejaké mastičky. A prípadne skús masáž, alebo polohu na netopiera. Ležíš na nalonenej rovine a hlava je dole. Vtedy sa ti naťahuje chrbtica, čiže na chvíľu by ti to malo pomôcť...

cajka

mala som uz od puberty skoliozu aj lardozu ak to neikomu nieco hovori. Ale nikdy som nemala take bolesti ktore by mi branili ZIT . Doslova. Chrbat si natieram gelom do Swiss forte nachvilku to pomoze ale po hodinke je to naspet. gel pomoze len zatienit bolest. ale nelieci. Kam sa mam obratit? ortoped mi dal len elektriku ta mi to este zhorsila. Neviete o nejakom dobrom lekarovi?
to s tym dychanim .. to sa mi zhorsuje prave vtedy ked ma zacne viac boliet medzi lopatkami asi to spolu nejako suvisi. dakujem za kazdu odpoved

lajlaaaa

skus íst na alergologiu. mne sa takto zle dychalo,ked som mala stiahnute priedusky. dostala som sprej,ked som sa nadychla - stiahnutie na hrudi povolilo.