Kniha

Príspevok v téme: Kniha
Mimulus

Viem, že to do psychickej tematiky možno nepatrí a neriešim dokonca už radšej ani žiadny problém. No rozhodol som sa, že napíšem o tom všetkom čo ma trápi knihu a bol by som veľmi rád ak by Tí ktorí mi chcú pomôcť mi poslali Svoje príbehy. Nemusíte písať veľa ak Vám bude stačiť jedna A4 tak nevadí ale píšte. Ak náhodou bude niekto mať záujem pošlem mail. Veľmi by ste mi tým pomohli. Vopred Ďakujem. A Chcem hlavne poprosiť ľudí ako marcelina78, Meretseger a ďalších z fóra na ktorom som bol aby sa mi ozvali a že majú u mňa velikánske ďakujem.

[zruseny16]

Kniha ako symbol svetla nepredstavuje v mojom pohľade samotné svetlo ako skôr svetlo osvetľujúce nám cestu na ceste za životom, najmä pokiaľ ide o knihy duchovného rázu.

Mimulus

arriva aj nad tým som už rozmýšľal no zdá sa mi to trošku pritiahnuté za vlasy nie?
Veď to je ako keby som niečo predával alebo - no neviem

Sharon85

Ahoj. Necitala som vsetky prispevky, ani nepoznam Tvoj pribeh, len som Ti chcela povedat, ze ak by takato kniha raz vysla, tak mna ako citatela by to urcite zaujalo. Velmi ma bavia knihy zo zivota, v ktorych sa dovzedam viac o veciach, ktore nepoznam. Napr. minule som citala o narkomanke, o jej pocitoch atd., potom o prostitutke, preco to robila, atd., chapes :) a myslim, ze ludi, ktori maju radi taketo zanre zo zivota je dost a bol by o to zaujem. Drzim palce a dufam, ze ak sa do toho das a dokoncis to, tak ti to pomoze :) vela stastia :)