Kniha

Príspevok v téme: Kniha
Mimulus

Viem, že to do psychickej tematiky možno nepatrí a neriešim dokonca už radšej ani žiadny problém. No rozhodol som sa, že napíšem o tom všetkom čo ma trápi knihu a bol by som veľmi rád ak by Tí ktorí mi chcú pomôcť mi poslali Svoje príbehy. Nemusíte písať veľa ak Vám bude stačiť jedna A4 tak nevadí ale píšte. Ak náhodou bude niekto mať záujem pošlem mail. Veľmi by ste mi tým pomohli. Vopred Ďakujem. A Chcem hlavne poprosiť ľudí ako marcelina78, Meretseger a ďalších z fóra na ktorom som bol aby sa mi ozvali a že majú u mňa velikánske ďakujem.

dpk

Mimulus: pravdu ti casto krat povedia az cudzi nezainteresovani ludia voci tvojej osobe a situacii.

Stale o nej basnis a prahnes, preto ti ponukam moj pohlad: Vyhladaj psychiatra. Co najskorej. Nie kvoly knihe, ale kvoly sebe. Myslim, ze potrebujes pomoc. Chapem, ze je tazke sa odhodlat...ale zatni zuby a sprav to pre seba. Znies, ze uz je najvyssi cas. Musis sa dat do poriadku najprv ty, vyliecit sa, potom sa ti prestanu ludia vyhybat. Viem, je to krute a aj nefer, ale zial takto to chodi.

Necakaj uz, vyhladaj psychiatra...sprav to pre seba, inak budes zit nadalej vo svojom sedom svete, aj napriek tolkej fantazii a zivym predstavam, ktore prezivas.

Drzim ti palce chlapina!

Mimulus

Milá zewa takto: nebude to román a nikdy som to ani tak nechcel písať! Ja viem veľmi dobre, že tu na fóre to neprezentujem tak aby každý vedel o čo ide ale práve preto to bude zaujímavé. Ak by som hneď uviedol obsah knihy tak ju asi nebude nikto čítať nie? Pozri ja som nikdy netvrdil, že na knihu budem mať autorské právo len ja!!! A čo sa týka odbornosti neustále oslovujem psychológov, psychoterapeutov, psychiatrov, liečiteľov a rôzne organizácie zaoberajúce sa psychickým zdravím. Nechcem písať nejaký vymyslený príbeh a nebude to ani román. A ak mi to nevydajú - vydám to sám a ponúknem na začiatok kníhkupectvám na prezentáciu! Ja si nemyslím, že to tu prezentujem zle ibaže.....

zewa

Uz som ti pisala, ze to zle prezentujes. Stale pises o SVOJEJ knihe a pritom to nebude TVOJA kniha. Bude to kniha viacerych autorov. A chybu robis v tom, ze sa tu furt vypytujes, co si tam ludia chcu precitat. Ja si neviem predstavit autora (pre lahsie predstavenie autora romanu), ktory by chcel pocut od citatelov o com ma napisat dalsiu knihu, aky ma mat dej a postavy. A podla mna keby tu knihu pisal nejaky odbornik, nebol by problem s prispevkami. Lenze ty si laik, co nevie ako to chodi. Takze sa vyser na ostatnych, napis svoj pribeh a mozno tym podnietis vlnu pribehov, co budu pisat iny. Nechci to vydat knizne, to sa ti nepodari. Vytvor si webovu stranku, kde pribeh uverejnis a uvidis, ze viac ludi ti potom napise svoj pribeh. Pripadne to vydaj ako miniknizocku pod zastitou nejakej organizacie, ktorej to skus ponuknut.

Mimulus

V čom robím chybu? Snažím sa napísať knihu, ktorá pomôže ľuďom ale je to bez odozvy....teda česť výnimkám.
Psychológovia, organizácie a stránky o duševnom zdraví ma poslali k vode, reklama, inzeráty nefungujú ako mám získať príbehy do mojej knihy?

Mimulus

Tak a zase trošku oživenie témy, stále neviem čo by ste si chceli prečítať v knihe o Depresií??? Ak by ste po ovšem po takom čítaní uvažovali tak čo by ste tam chceli nájsť, čo by vás zaujímalo?

Mimulus

Tak predsa len niečo na oživenie témy. Tí čo máte depresiu, mániodepresiu, alebo sa len neviete vysporiadať z nejakou traumou napíšte mi čo by ste si radi prečítali v mojej knihe. Postupy liečby, informácie o doktoroch a čo vlastne liečia alebo čokoľvek by Vás ohľadom témy zaujímalo. Taktiež budem veľmi vďačný za vaše postrehy a príspevky a nemusia to byť len príbehy ale rady a námety o čom, o kom a akou formou by som to mal vydať?

Všetkým vopred ďakujem :)

Mimulus

No pekný večer želám :) Strašné tie niektoré témy :D

Len som sa Vás chcel spýtať či by mi niekto z Vás nepomohol?

Psychológovia, psychoterapeuti a liečitelia to vzdali tak mi ostáva posledná možnosť.

Trpí niekto na depresiu, mániodepresiu alebo len prežil niečo traumatizujúce s čím sa dlhodobo nevie vyrovnať? Ak áno a túžite byť aspoň trošku súčasťou niečoho väčšieho, niečoho čo by mohlo pomôcť všetkým ľuďom ako ste aj vy tak mi napíšte na mail : rozpravac@gmail.com

Toto je inzerát a ak by ho niekto z Vás vytlačil a rozvešal po Svojom meste na miesta s najväčšou kumuláciou ľudí bol by som mu veľmi povďačný. Vopred ďakujem :)

Mimulus

*iskierka máš pravdu ak sa cítiš teraz lepšie niečo také ako Tvoj príbeh nemôžem chcieť.
Ani u psychológov a psychoterapeutov som nepochodil - neviem či u všetkých ale dúfam, že nie.

*iskierka

napisem a poslem ti nas pribeh... len teraz nie som vo velmi dobrom psychickom stave, pisanim a vracanim sa k tym veciam, by som si moc nepomohla... no dufam, ze kym tu knihu vydas, tak to stihnem :)