Zhánam byt a narazil som na dobrý byt za dobru cenu. Problem je ako vždy v niečom.
Mne sa jedna konkretne o to, že byt nie je zateplený z vonku a je na 1. poschodi a pod bytom je len medzipriestor nad podchodom, čo vedie popod bytovku a jedna izba je nad vchodovou časťou.
Vo vchode žiju len babky, dalej nekomentujem. (nema sa kto poskladať)
Byt je dobrý, ta sa krásne porobiť a cena je priateľná.
Tlačí ma strašne čas, lebo zajtra idem na služobku a ak sa vrátim po 2 týždnoch byt už nemusí byť voľný a zas je to príliš skoro na to aby som sa rozhodol za 4 dni.
Bol som ho aj pozerať aj všetko... Stressss a nervozita
Kupa bytu, ako sa správne rozhodnuť
Fero ty mas nejak naponahlo, vari sa nejdes zenit? :D
flegma, balada citat tvoje prispevky :D
takto sa to da spraviť, aj podbone by sme to chceli
aha, tak potom ok
Nie je, je tam 5cm medzipriečka. Bol som aj u susedov na poschodí a ostatných bytoch aj v iných vchodoch a všetci to maju preč
no pockaj a ako vies, ze mozes spojit kuchynu s obyvackou? co ked je medzi nimi nosna stena?
No ak zateplím byt, min. podlahu, tak si myslím, že to až taká strata a vyhodene peniaze nie su. Pozeral som teraz izoláciu 2cm Nobasil specialne pod plávajucu do celeho bytu 160e!
Nájomne je cca 150e + 50e inkaso.
Co som si robil prieskum cez ine realitky atd, tak cena bytu zodpovedá priemeru.
Láka ma strašne dispozícia a možnosť spravenia otvorenej kuchyne s obývačkou a velkým priestorom. Jadro je murované a v byte su plavajuce a plastové okná.
Susedia su v pohode, sama stara babka a parkovanie tiež pohoda.
cau Fero, ja by som ten byt nekupovala
unika vam pointa, naco budes investovat do zateplenia, ked aj tak budes platit ako psychopat za teplo ktore ti vyuctuju?
jedine ze tam mas vlastny kotol..
plus, ten byt len tak lahko nepredas (predas, ale nie lahko)..
tlac s cenou dole.. alebo si sprav prieskum trh cez rozne realitne stranky.. aby si neplatil prilis vela..
ale zaujimalo by ma v akom meste (alebo aj casti) a kolko je tam platba spravcovi a tie srandy najomne :)
tak V/Z je idealna kombinacia