Aká bola najvačšia chyba vášho života?

Sejla

Maoam asi sme v živote na podobnom leveli, alebo čo:) Aj keď mám pocit, že skúsenosti sú z trochu iných situácií, podstata je rovnaká - mali sme si viac veriť. Preto je mi vždy ľúto, napríklad ľudí na tomto fóre, lebo viem, že je v nich viac, než si myslia. A ešte si v sebe asi nesiem kúsok hnevu na ľudí, ktorým som dovolila škodiť mi:/
Magy !! Ale my sa ešte nechystáme umrieť:DD

Maoam

ale tak fakt, ze mam zit podla seba a riadit sa vylucne sama sebou, k tomu som casom dospela a dozrela sama

ale je mi luto stratenych rokov, hoci ma vela naucili, tvrda skola

Maoam

Magy, vies co, najhorsie na tom je, ze kvoli tomu si niekedy clovek odnesie tak masivne a fatalne nasledky, niekedy na cely zivot. Zdanlivo uplne nevinna situacia vypali katastrofalne, len kvoli tomu, ze si niekomu vyhovel a nepovedal NIE.
Urobis inemu dobre a ty pykas cely zivot.
To je fakt brutal.
Ja som si ale vedoma toho, ze ma to nikdy nikto nenaucil, nemal ma kto o mnohych veciach 'poucit', nic mi nebolo vysvetlene, takisto som nebola chranena. Ludia, ktori maju za sebou v mladom veku niekoho, kto 'dohliada', pripadne poradi, pomoze, je oporou, vysvetli, uvedie do obrazu, to je ine..

Vela mladych ludi, aj vela bab, ktore boli odkazane samy na seba, zazili nepekne veci. Ale tak co chce clovek od mladeho decka, absolutne bez skusenosti, zvlast ak este narazi na nejakych psychopatov alebo vyuzivacne pijavice. Takych osudov je bohuzial vela.
Je to smutne.

Magy

maoam, sejla - fakticky len potvrdzujete vysledky tejto studie:

www.huffingtonpost.com

pre tych co anglicky nevedia:

www.onlinemagazin.sk

niekde som to uz pisal, ze ja si nastastie zijem zivot podla seba. uplne a so vsetkym, co to obnasa. ze ma kopec ludi za to nema rado, ma netrapi. :)

Meretseger

Bolo to opätovné prijatie človeka, ktorý mi v minulosti príšerne ublížil a uverenie jeho sladkým rečičkám. Trvalo mi relatívne dlho, kým som sa spamätala a poslala ho, kam patrí, ale následky si nesiem doteraz. Čo už s tým, nemala som byť taká naivná.

Maoam

Sejla, v podstate si vyslovila nieco velmi podobne, ako ja, zaujimave :-). Ja som tiez najviac doplatila na to, ked som sla proti sebe a dala na inych a nie na seba.
VZDY sa mi to hrozne, ale hrozne vypomstilo.

Sejla

no keby som v dávnej minulosti menej počúvala ľudí, ktorí mi vraveli, že niečo nedokážem... dokázala by som to možno oveľa skôr. Takže asi najvačšou chybou bolo veriť ľuďom viac, ako samej sebe.

Maoam

ale rovnako su v mojom zivote veci, kedy si poviem, ze som urobila absolutne maximum a danu vec najlepsie, ako som len vedela a mohla a som na to velmi hrda

Maoam

v istych situaciach som nepovedala NIE a neposluchla vlastnu intuiciu, ale vyhovela druhej strane a malo to pre mna zakazdym fatalne nasledky, ktore si vyzieram dodnes

a este vztah s ex, lutujem to, lebo som si tym velmi ublizila

vlastne lutujem veci, kedy som sla proti sebe a dala na inych, hoci som pri tom mala blby pocit

smutne je, ze nasledky nesiem ja, co uz...

ucime sa cely zivot,ano