Kedže život vie byť občas sviňa...urobíte niečo, čo veľmi ľutujete a nemožete zmeniť...či už ide o zdravie, alebo vzťahy...podeľte sa o najvačšiu chybu vášho života :-)
Aká bola najvačšia chyba vášho života?
nie, lost, vobec si to nepochopil. je to o tom, ze vela ludi nie je stastnych, lebo si myslia, ze stastie je podmienene niecim, co je mimo nich, bohatstvo, uspech, vztah. a tito ludia pochopili, ze staci jednoducho byt stastni.
Sejla
jasne ze som cital ten clanok ale uz len z principu s nim nesuhlasim, ktory myslis teraz inac? :D
proste to su take omacky, aby sa ludia citili dobre.. realita je niekde inde..
uz len posledny bod
"5: Želal by som si, aby som si bol dovolil, byť šťastnejším."
postrada nieco, co ani neviem ako volat..
priklad:
mozem byt statny a mozem byt statsnejsi, ale... ale mozem byt este stastnejsi.. a !! mozem byt ESTEE stastnejsi..
atd..
ludksa chamtivost, ani PRED SMRTOU si nepovedia ze OK DAKUJEM< STACILO< DAKUJEM.. ale
CHCEM CHCEM CHCEM DAJ DAJ DAJ
alebo to vidim zase len ja ?
lost - dnes si zase vypil vodu z pracky, hejze? ked potis take bludy.
uvazuj logicky preboha - ak spachas samovrazdu, KOHO chcu stihat? mrtvolu? taky zakon by nemal ziaden zmysel a bol by v principe nevymozitelny.
aj ked sa pokusis spachat samovrazdu (a neuspejes), tak to nie je trestne. skor skoncis u psychiatra a podla jeho rozhodnutia mozno aj v liecebni, ak zisti, ze si sebe ci inym nebezpecny.
ano, navadzanie na samovrazdu a asistencia pri nej je trestna, ale sam sa zabit mozes, akurat ak to prezijes, tak ta zavru na psychiatriu, na isty cas. inak sa ti z pravneho hladiska nic nestane.
hej, samovrazda je legalna, len ucast na samovrazde nie, ak niekto ineho pohne k samovrazde alebo inemu k samovrazde pomaha, ak doslo aspon k pokusu o samovrazdu tak je to trestny cin.
Jedna veta neguje druhu, a takychto clankov moze by na nete urcite vela.. Preto som pisal, ze henta studia tej sestricky je blbost, lebo onicom nehovori, to je ako ked sa opytam nazor 5 ludi tu na fore a ak sa mi budu pacit, resp budu zovseobecnene, tak budem hovorit ano ano ano a ani neviem preco :)
lost, ty fakt asi zijes uz len na nete. ludia v minulych rokoch vacsinou tvrdo pracovali, aby uzivili rodiny, preto si rodiny neuzili, ako by chceli. na sklonku zivota si uz cenis skutocne hodnoty, ako je rodina, priatelstvo, seberealizacia,o tom je ten clanok.