Aká bola najvačšia chyba vášho života?

lost

www.darwin.sk

"Väčšinu umierajúcich však má pocit, že by ešte chceli žiť. Chcú dokončiť veci ktoré nestihli."

Veľa vecí nestihli, venovali sa nepodstatným veciam, nesplnili si veci a sny po ktorých túžili. Možno chceli vidieť veci, ktoré nevideli..

Uvedomujú si, že veľa pracovali, a život im utiekol ani nevedeli ako.

Tak toto je priklad fantasmagorickeho paradoxu...

praucje a nic z toho nema :D

hold, ak nech sa nestazuje, ked to nevie...

lost

ved to tu niekto pisal :)

alebo je samovrazda legalna? :D

no google mi nic nenasiel a v zakonoch sa mi to hladat nechce..

a tak mala debilnu vzorku ludi.. ked sa niekto stazuje ze pracuje vela, tak bud pracuje blbo/zle alebo to nevie a ked to nevie, nech nepracuje :D

ak ma niekto pracu ako hobby, tak sa bude stazovat, ze "mal som sa menej venovat toho co ma bavi?"

proste cele je to ako z rozpravky a neuverim tomu.. a odkial vies, ze hovorili pravdu napriklad? :D mohli byt trollovia, urcite by som jej povedal nejaku magorinu, ktorej uveri a bude z toho senzacia :D tym by som prezil ovela dlhsie, ako ked poviem nieco, co len chcu ludia pocut..

Magy

lost - ty o com tocis preboha??? aka studia v laboratornych podmienkach???

cital si to vobec? to bola osetrovatelka, co sa pytala ludi na sklonku zivota, co lutuju v zivote najviac. beznych ludi, ziadna vybrana alebo naaranzovana vzorka, alebo nadiktovane odpovede.

a to ze samovrazda je trestny cin, dufam myslis zartom!!! lebo inak uz vazne zacnem pochybovat, ci si kompletny.

lost

Maoam, "ved sa neboj" :D
nemusime zomriet, to "nemusel som pracovat tak tvrdo" mozeme aplikovat aj hned za par mesiacov, ked krachne euro :D

lost

magy, ta studia je blbost..
mnoho kritiky dostala :)
to sutake omacky, generalne, ze dovi-dopo..

praveze zoznam by bol opacnejsi podla mna.. v realite a realnom svete a nie v laboratornych podmienkach, viac na city brnkat nemohli v tom clanku..

osobne skor budem lutovat to a to lutujem aj teraz, ze v istych veciach neriskujem viac... a nie vyplakavat ze "lutujem ze som zil rychlo" alebo nieco :D tj. pracovat tvrdsie a viac ignorovat priatelov (co nestoja za to)..atd proste opak :D jedine comu prikyvnem je prvy bod..

cely ten zoznam mi pride ako keby ma ludi uzemnit, urobit ich pasivnejsimi a menej produktivnejsimi..

a ze LIFE IS A CHOISE ?

ale samovrazda je trestny cin

:D

ha-ha-xa-xa

lavicka

no vidis, mal si ist studovat ekologiu. urcite by sa tam nasli fajn ludia, nie ako na prave. a ty by si teraz nebol taky zdeprimovany.

beskyd

urcite bola strasna hlupost ist studovat pravo a este aj do blavy:) perspektiva ziadna, studenstky zivot ziadny ak clovek odmietal spolocnost preafektovanych hochstaplerov a umelych kuriev, cize cele zle..

nicolette

Ja vlastne nič neľutujem, sú síce veci, ktoré by som dnes, s odstupom času urobila inak, ale čo sa malo stať, stalo sa a asi to tak malo byť...
Človek sa zo svojich chýb učí, všetko to zlé je zrejme na niečo dobré, každé jedno ponaučenie robí človeka silnejším, rozumnejším a odolnejším voči tomuto svetu.
... a všetky omyly ma naučili jednému - dávať si pozor na ľudí, lebo dokážu byť fakt hnusní niektorí a nedôverovať každému, kto sa na teba pekne usmeje :)