ahojte...nejaka psychopatka, alebo psychopat..kedze ma vymyslene meno a fotku nema.. sa mi vyhraza cez Facebook..dokonca viem, ze sa mi nejakym sposobom vie dostat ku smskam, ktore som poslala..uz to zacina byt vazne, obtazuje aj moje sestry..co mam robit?? mam s tym zajst na policiu? spravia s tym nieco? uz som zufala:( nechuti mi jest, nespim..bojim sa:((
Vyhrazanie cez FB - ako to zastavit?
uz som prosila jedneho chlapca, ale nejak sa mu do toho nechce:( aj by som zaplatila, ak niekto tu potna niekoho takeho, PROSIM dajte mi vediet:((
blokla som ju, spravila si novy nick :( ale ako to mam nahlasit? keby som aspon vedela meno
vyhraza sa mi tiez, ze si ma pocka po praci..a to uz povazujem za fakt chore!!! lenze ak pojdem na policiu, tak ma jedine vysmeju! az pokym sa mi vazne nieco nestane
Choď na políciu a podaj trestné oznámenie pre prečin vyhrážania. Oscanujej jej papier o podaní TO, pošli jej ho a blokni ju. Už ti nebude nikdy písať.
urcite je z rovnakeho mesta ako ja, to viem...akurat ze mne by pomohlo, keby niekto dokazal zistit, ze presne kto to je cez jeho/jej ucet na FB..mail mi neposle nikdy
Viem zistit mest odkial je, ake potrebujem aby ti poslal email
no ved prave ze nic!!! vyhraza sa mi, ze rozbijam vztahy...no ja som nikomu ziaden nerozbila!!..spaja ma s jednym kamaratom, no on nema ani paru, ze kto by to mohol byt..naposledy mal priatelku pred rokom!!! a jemu samozrejme nepise vobec nic..vsetko je to nahrate na mna a ja uz som zufala..najviac ma trapi, ze sa mi nejakym sposobom vie dostat ku smskam, co je podla mna trestne!!!!! no ako to riesit?????
Bez vetra sa ani lístok nepohne, tak si spomeň, komu si čo urobila...