ahojte...nejaka psychopatka, alebo psychopat..kedze ma vymyslene meno a fotku nema.. sa mi vyhraza cez Facebook..dokonca viem, ze sa mi nejakym sposobom vie dostat ku smskam, ktore som poslala..uz to zacina byt vazne, obtazuje aj moje sestry..co mam robit?? mam s tym zajst na policiu? spravia s tym nieco? uz som zufala:( nechuti mi jest, nespim..bojim sa:((
Vyhrazanie cez FB - ako to zastavit?
joleen to nepomohlo,,,kazde meno som blokovala,teraz pouziva moje meno,preto som ja deaktivovala moj ucet
zablokovať a neriešiť, ignorovať
Zablokovať a nahlásiť ho fb
PROSIM MOHOL BY MI NIEKTO PORADIT,,OBTAZUJE MA JEDEN RUMUN KTOREHO SOM ODMIETLA ,VYHLASIL ZE MA ZNICI,,NA FACEBOOK SA HLASI POD INYMI MENAMI,,TERAZ ROK A POL JE TOMU CO KAZDY DEN DAVA HORE MOJE FOTKY CO SI STIHOL STIAHNUT Z MOJEJ STRANKY,TERAZ UZ AJ POD MOJIM MENOM A MOJOU FOTKOU OBTAZUJE MOJICH ZNAMICH,,POD KAZDU FOTKU PISE VULGARNE A URAZLIVE KLAMSTVA,,REKLAMUJE MA POD MOJIM MENOM AKO RADODAJKU,LEZBU,..UZ SOM S TOHO NA DNE,,DEAKTIVOVALA SOM SI UCET...PROSIM PORADTE MI CO MAM UZ UROBIT ABY TO PRESTALO,,,
Ja som raz, pred troma rokmi na fejsbuku obťažoval jednú starú ženu z východu. Tak som sa jej povyhrážal, že skoro zinfarktovala :-)
Potom môj profil nahlásila na políciu, tí ma identifikovali a našli si nás. Doma sme im neotvárali, a tak nám zavolali, kde nám hneď oznámili trest - pokutu. Našťastie máme bohatú sestru starého otca. Tá siahla po jednom zo svojích účtov a vyplatila pokutu. A tak som vyhrážanie zopakoval o tri mesiace neskôr, kde som vystrašil ďalšiu pani. Tá už však skončila horšie než jej predchodkyňa. Dostala záchvat a skolabovala. Mal som ísť do basy, kde som aj išiel. Odsedel som si 2 roky za ujmu na zdraví. Po odpykaní si trestu si sestra starého otca akoby zázrakom spomenulá na starú-poškodenú. Opäť siahla po účte a vyplatila jej "odškodné". Dnes si telefonujú a sú z nich kamarátky.
Z toho vyplýva stare známe "všetko zlé je na niečo dobré"
Cancel facebook. Podľa mňa to nie je dobrá vec. Prečo by ma malo zaujímať, čo kto kde robí a kade chodí. Môžem sa na to všetko vyprdnúť.
Je to len strata času a navyše poriadna. Cez facebook nikto nezbohatne, akurát vám môžu všetko závidieť. Túto emóciu ľudí práve nevyhľadávam...
Alebo, že dal som si na status, či ako sa to volá to a hento. A čo? Koho to akože má zaujímať?
Ja keď niečo chcem povedať, tak to poviem tuná a hneď o tom majú info. Snažím sa hovoriť k veci, stručne a exaktne.
Inak, ďakujem za dôveru.
Báseň facebook:
-zase som si facebookol, aby som tam nakúkol.
-závislý som ako feťák, čo má v kapse jeden šesták.
-všetko pekne likujem, toto ja fakt "milujem".
-potom všetkých blokujem, keď sa do nich obujem:-)
-niekedy je to vážne horor, FB je like one big ho.no.
A ešte Leitmotív:
-prišla ku mne tetka Betka, čo sa líči ako ťava.
-aj ten malý drzý ujko, čo sa tvári ako veprík:-)))
www.youtube.com
Ja som závislý na iných veciach, nemienim to však riešiť, ani sa z toho nevyspovedám a ani nič neoľutujem, resp. už nikdy nič neoľutujem - možno len pro forma:-)
To, aby bol každý z vás osobnosťou, vám všetkým zo srdca prajem.
Nenechajte sa ničím a nikým zašliapnuť jak mravec.
Robte najmä to, čo vás baví a potom budete šťastní:-)
sak si ho zablokuj...daj si ho do ignore.......cosi dzignuta?
Ahoj philips. Ja mam tiez problem z vyhrazkami. Mozem ti poslat link ?
Myslím, že ťa chce len niekto zbytočne vystrašiť, koho baví to, že sa bojíš :) Opatrnosti však nie je nikdy dosť a nikdy nemôžeš vedieť, na koho narazíš, čiže ak sa útoky na tvoju osobu budú opakovať alebo stupňovať, bež na políciu a dúfaj, že sa im bude ráčiť niečo riešiť :)
Prípadne si zmaž svoj účet, ak sa to týka len FB.