ahojte...nejaka psychopatka, alebo psychopat..kedze ma vymyslene meno a fotku nema.. sa mi vyhraza cez Facebook..dokonca viem, ze sa mi nejakym sposobom vie dostat ku smskam, ktore som poslala..uz to zacina byt vazne, obtazuje aj moje sestry..co mam robit?? mam s tym zajst na policiu? spravia s tym nieco? uz som zufala:( nechuti mi jest, nespim..bojim sa:((
Vyhrazanie cez FB - ako to zastavit?
a telefon mam zaheslovany, nedostane sa nikto do neho, len ja.
urcite si nerobi ziadna z mojich sestier srandu..natolko chore na hlavu nie su, aby ma sledovali po veceroch, ci idem tam, alebo tam a chceli ma fotit,ze som bola tam a tam!
alebo niekto z tvojej domacnosti?
no dobre..vytlacim si tie veci a skusim tu policiu..aj ked predokladam, ze budu na mna kukat jak na....:(((
si si ista,ze si z teba nerobi srandu nejaka z tvojich sestier?
no ved pise mi spravy na FB! nasla si ma aj na pokeci, tam uz radsej ani nechodim..a smsky mi cita na milion percent!!
aN FB nezistis kto to je. Neda sa to. A moze byt aj itckar z microsoftu. Jedine nejakou fintou. Ale ak je to nick co nepouziva bezne a nie je debil tak to proste nezistis nikdy.
Jedine tak ze ti posle email a ty mu odpises ze mas jeho IP adresu a pojdes na policiu a podas oznamenie a ze mas ulozene jeho spravy o vyhrazani za co je basa atd..
A ak nepomoze ani to tak si vytlac co ti posielal a chod na policiu a podaj oznamenie za vyhrazanie na neznamu osobu a oni to zistia. FB spolupracuje s policiou bez problemu takze..
ked sa ti vie dostat k sms -kam, to akoze ti do mailu napise ,ze komu si co poslala?
na policii ta akurat tak vysmeju..