ahojte...nejaka psychopatka, alebo psychopat..kedze ma vymyslene meno a fotku nema.. sa mi vyhraza cez Facebook..dokonca viem, ze sa mi nejakym sposobom vie dostat ku smskam, ktore som poslala..uz to zacina byt vazne, obtazuje aj moje sestry..co mam robit?? mam s tym zajst na policiu? spravia s tym nieco? uz som zufala:( nechuti mi jest, nespim..bojim sa:((
Vyhrazanie cez FB - ako to zastavit?
Tak SMSky sa dajú čítať. Teda, dajú sa čítať ľuďom, ktorý pracujú u nejakého mobilného operátora. To po prvé, po druhé, ako povedal Fero M., Facebook s políciou pokiaľ viem spolupracuje - pretože prípadov rôznym týmto, musí byť veľmi veľa - ale neviem koľko by to mohlo trvať. Samotnú IP by teda samo o sebe zistiť problém nie je, len aby to nebola verejne dostupná WiFi alebo WiFi jej "suseda" alebo podobne. Mohla by si dať link profilu tej osoby, tiež by som rád zistil o tej osobe niečo :)
A ak to môžem poradiť, všetko vytlač aj s časmi, a najlepšie by bolo zrušiť celý FB účet.
Vazeni priatelia len taka vsuvka z mojej strany
ze policia... :-)
Uz ja sa schuti smejem.
Chcel by som vidiet tie reakcie v kancli znudenych kanceralskych policajnych krys, az odijde. :-)
ale jezis co jej rdite ze bloknut a bloknut ked sa stale vytvori novy profiL hm??!!niéé je to mzn ahcch lutujem ta chudink ale utekaj na tu policiu
nemate byt na fb a hovotovo
utekaj na policiu a nezdrzuj sa druhymi komentarami
Boze moj, iba ta chce vylakat... neboj sa jej, neprijde za tebou.
Problem dnesnych ludi je, ze pozeraju prilis televiziu, kde je to plne serialov o psychopatoch. Keby si vypla telku a zacala zit v realite (najlepsie aj facebook... tu vec k zivotu netreba), tak sa nad tym len pozasmejes.
Keby si ta chcela pockat, tak to urobi bez toho, aby na to upozornila. Na to maju odvahu akurat tak niektore vyzite ciganky. Ale tie by prisli rovno, nepisali by na facebooku.
Takto ti to pise len preto, ze je zbabela a chce, aby si sa bala. Sranda na tom je, ze hras jej hru... dostala ta psychologicky... a pritom je to pravdepodobne nejaka hlupa koza. Alebo mozno nejaky trapko chalan.
Ver tomu, ze malokto ma na to odvahu prijst za niekym po praci a zmlatit ho... to robia vacsinou len totalne zivli, skini, a tak... v realite sa to takmer nikdy nestava, maximalne tak v skole, tam je sikana casta. Zabudni na filmy. :-) V realite sa ludia maximalne zmozu na nieco stupidne, ako poohovarat niekoho, alebo sa mu takto anonymne vyhrazaju, nech sa boji. Lebo na viac nemaju.
Okrem toho, ked za tebou konecne prijde, zistis kto to je... ja by som si skor prial, aby prisla na tvojom mieste, nech mas konecne pokoj. Odpises jej, ze by si ju velmi rada spoznala... ci ma cas napriklad v utorok o 16:30, po praci. To ju dostane. :-) Hned uvidi, ze stratila psychologicku vyhodu a prestane.
A keby ti potom napisala este raz, odpis jej, ze ta velmi mrzi, ze nedosla na stretko, ze si myslela, ze ma viac odvahy, ale ako vidis, ze je len strachopud, ktory sa zmoze len stekat spoza plota. Pokial sa budes bat tiena, tak bude mat nad tebou vzdy navrch... a vlastne, to ju aj najviac bavi.
Keby videla tuto temu, asi by sa popucila od smiechu a radosti, s vitaznym pocitom na srdci. :-)
Pošli link na profil tej, ktorá ti píše.
Ahoj,na Facebooku si nastav,aby ťa cudzí ľudia nemohli vidieť a nemohli ti posielať správy.To isté nech urobia aj tvoje sestry,poprípade si vytvor nový profil,nie tvoje reálne meno.Napíš tu nick toho,kto ťa obťažuje.A hej,smer polícia.
a tu je jedna z jej sprav poslednych: ty suka.ale prisaham ti kazdy den sa budes bat a strachovat o to ako za tebou pridem.a ja raz pridem.mysli na to.a nezabudni.ked si raz hlupana tak na to doplatis.posledne slova citas odomna. /// no je to normalne???
no vie o takych veciach, o ktorych som sa bavila cez smsky a NIKTO iny to necital ani nevedel..a uz som jej aj pisala, ze nech sa stretneme, ale ta dotycna na to neodpoveda..a ano vyhraza sa mi, ze si ma pocka po robote a podobne..a ja sama to niesom! skusala som ju ignorovat, no po tyzdni mojho neodpisovania zacala otravovat uz aj inych ludi..pride mi to ako zly sen..a co mam teraz sediet doma?! ved je to chore!!!