Ahojte..potrebovala by som poradit..mozno si poviete ze som sprosta alebo co,ale vazne nad tym zacinam uvazovat.Som velmi ziarliva a moj priatel nie je najskaredsi,co dosvedcuje aj zaujem cudzich zien o neho..ale k veci..zacalo to asi pred 3 rokmi,ked byval a pracoval v cudzom meste.Na byt sem-tam chodila kamaratka jeho kolegu a aj tam prespala parkrat..tak strasne som ziarlila,ze som proste len tak pre seba hovorila bodaj by umrela,ze ju nenavidim,lebo kamarat mi povedal,ze nadbieha mojmu priatelovi a casto chodieva po byte sporo odeta..takze prva..dalsou bola jeho spolupracovnicka,ktoru som takisto neznasala,stale mu vypisovala a tak,velmi som si priala keby sa tak vratila domov (bola cudzinka)a uz nikdy neprisla! No a posledna bola najhorsia pol roka ustavicnych telefonatov sms a slz ako ho miluje chcela rozbit nas vztah ..zelala som jej z celeho srdca to najhorsie,lebo to co som si ja s nou zazila...ale k veci..zacinam mat strach,vlastne som sa dozvedela,ze tu prvu zabili vo Viedni asi pred 1 a pol rokom spavala s nejakym prachatym dedkom a niekto prisiel vykradnut byt a zabili oboch..druhu vyhostili z krajiny,lebo saq jej skoncili viza a bola nacierno a uz nikdy sa nemoze vratit,no a posledna sa vydala za chlapa co jazdi po svete,podvadza ju a bije...je toto mozne??? prosim vas vyvratte mi moje domienky! Naozaj by som nemohla zit s tym ze toto je moja vina,bola som este mlada...
Prekliala som ich ja????
fakt mile dievca
MILLI dakujem Ti za pochopenie si velmi mila..neviem aku vahu zohrali moje slova,neviem co sa stalo,ci to bola nahoda,alebo nie v kazdom pripade vo mne hloda cervik pochybnosti,ja totiz v boha verim a neviem si predstavit ze by dopustil nieco take zle ;o(
ETHEL o com to hovoris? Napisala som napriklad! Ked chcies vediet mne ten milion nestaci potrebujem viac aby si vedela moj otec zomrel matka je alkoholicka mam len brata a babku ktora je chora preto musim makat v Anglicku moj chlapec tiez nie je bohaty nemame nic zaciname s holou ritou a ty chod na nejake ine stranky ked ti staci 20tisic v dnesnej dobe chod hodit pokec s Paris Hilton pa
NA ROVINU presne si to vystihla,ale je toto mozne aj ked som nepovedala ze ich preklinam? Nemyslela som na to kazdy den,nevarila caje a nerobila ciernu magiu tak boze ako je toto mozne...necitim sa byt vynimocna ani nemam zvlastnu energiu naozaj tomu nerozumiem dakujem Ti pekne ale za toto ja pojdem urcite do pekla...
Maciatko, si tu ?
Maciatko, musi ti byt teraz velmi neprijemne z toho, co sa stalo, bezohladu na to aku vahu v tom zohrali tvoje slova. Toto si proste musis uvedomit. Na druhej strane existuje PLNE oslobodenie z obvinenia ale aj samotnej viny, ktore na teba mozno dolieha. Skoda vsak, ze je to mimo ramec tohoto fora...
to sa robí tam,keď chceš dostať,musíš najprv dať.Urobíš dobrý skutok a vráti sa ti to.Chceš milión? Už len toto by som takto neformulovala,lebo by si aj ty musela urobiť niečo tak velkolepé ako je tá hodnota(pre teba je to milión,mne by stačilo 20 000)a dostala som ich....a viac nechcem...
tak preco sa pytas,ci to je tvoja vina?(a inak sa hovori-nezelaj druhemu,co nechces sama pre seba)
Maciatko, je pravda, že s týmito vecami sa neradno nikdy zahrávať. Aj to je pravda, že ľudské slová majú určitú moc. Teraz je ťažké posúdiť, akú váhu mali tvoje slová. Ak si to nemyslela vážne, tak určite omnoho menšiu. Ale každú zápoveď možno zrušiť.
Ale ved to nemoze byt pravda...preco neni vypocute ze chcem vyhrat milion? napriklad? Kto ma vypocul? Pan Boh? A ak existuje preco by to robil? Preco by ublizoval druhym len kvoli nejakej ziarlivej malej dievcine??? nerozumiem a bojim sa