Prekliala som ich ja????

Príspevok v téme: Prekliala som ich ja????
maciatko

Ahojte..potrebovala by som poradit..mozno si poviete ze som sprosta alebo co,ale vazne nad tym zacinam uvazovat.Som velmi ziarliva a moj priatel nie je najskaredsi,co dosvedcuje aj zaujem cudzich zien o neho..ale k veci..zacalo to asi pred 3 rokmi,ked byval a pracoval v cudzom meste.Na byt sem-tam chodila kamaratka jeho kolegu a aj tam prespala parkrat..tak strasne som ziarlila,ze som proste len tak pre seba hovorila bodaj by umrela,ze ju nenavidim,lebo kamarat mi povedal,ze nadbieha mojmu priatelovi a casto chodieva po byte sporo odeta..takze prva..dalsou bola jeho spolupracovnicka,ktoru som takisto neznasala,stale mu vypisovala a tak,velmi som si priala keby sa tak vratila domov (bola cudzinka)a uz nikdy neprisla! No a posledna bola najhorsia pol roka ustavicnych telefonatov sms a slz ako ho miluje chcela rozbit nas vztah ..zelala som jej z celeho srdca to najhorsie,lebo to co som si ja s nou zazila...ale k veci..zacinam mat strach,vlastne som sa dozvedela,ze tu prvu zabili vo Viedni asi pred 1 a pol rokom spavala s nejakym prachatym dedkom a niekto prisiel vykradnut byt a zabili oboch..druhu vyhostili z krajiny,lebo saq jej skoncili viza a bola nacierno a uz nikdy sa nemoze vratit,no a posledna sa vydala za chlapa co jazdi po svete,podvadza ju a bije...je toto mozne??? prosim vas vyvratte mi moje domienky! Naozaj by som nemohla zit s tym ze toto je moja vina,bola som este mlada...

NaRovinu

,,Slová sú, podľa môjho nie tak skrom­ného ná­zoru, na­šim naj­väč­ším ne­vy­čer­pa­teľ­ným zdro­jom má­gie. Schopné spô­so­bo­vať zra­ne­nia, ale ich aj naprávať."

- Albus Dumbledore

Aliss

Kazda vasa myslienka, aj ta nevyslovena, sa moze premenit na skutocnost. Preto ludia, co toto vedia, s tym aj pracuju - pracuju vedome so svojimi myslienkami a nedovolia si predstavovat zle situacie, nedovolia si priat niekomu nieco zle, nedovolia si vo vsetkom vidiet to najhorsie. Sila myslienky je neuveritelna. Ked si to uvedomite, dokazete si pritahovat do zivota vela vela pozitivneho. Preco byt napriklad ziarlivy a obavat sa vsetkeho mozneho, ked moze clovek mysliet len na to dobre vo vztahu a taky ho aj mat? A plati to vo vsetkom. Jasne, ze pridu aj zle veci a situacie, vtedy sa treba pytat co napravit V SEBE ak sa cosi zle deje. Nevinit okolie, ludi okolo seba. Priat niekomu nieco zle, alebo nebodaj vytvarat si v hlave scenare ako sa tomu cloveku zrazu stane cosi, to je fakt hrozne....a navyse, vracia sa to spat tomu cloveku. Presne tak, ako ked niekto cosi urobi a vy nechapete ako sa to mohlo stat. Odsudzujete ho, nadavate na neho...prejde par dni a vam sa stane to iste. Netreba si zakryvat oci, nevidiet zlo okolo seba alebo sa tvarit, ze neexistuje. Existuje. Ale silou myslienky si mozete menit svoje bezprostredne okolie a seba presne tak, ako chcete. A cim viac dobra vyslete, tym viac sa vam vrati :)

Preteba

jolkpoij, keď si nič nevyslovil, nepôsobí kliatba na iného.
pedag, áno treba si dať pozor, keď sa chceš modliť za niekoho, kto je prekliaty, lebo sa to môže obrátiť proti Tebe. Tak v skratke.
Ale ak človek, ktorý vyslovil kliatbu, chce ju sám zrušiť, tam sa nemusí báť. Nepotrebuje špeciálne modlitby, len zrušiť vyslovené.

pedag

Ono aj spraviť odkliatie nie je sranda, väčšinou majú z toho takí ľudia ešte ďalšie problémy, len o tom ľudia ani nevedia. Nikto nevie všetko vysvetliť, že kedy to "zaberie" a kedy nie. Podľa mňa na to platia špeciálne modlitby. To som už vyskúšal a to na NICH platí.

jolkpoij

A ak to nebolo vyslovene len pomyslene? A nebolo to vobec z nejakej nenavisti alebo tak..proste len vlastna lupost, mozno zvedavost..bojim sa, ze uz je neskoro..

Preteba

Lejhg, prekliatie reálne funguje. Preto by človek mal dať pozor na to, čo hovorí. Prekliať môžeš aj sám seba. Ak si niečo také už vyslovil, musíš to slovom aj zrušiť. Ľudia si vôbec neuvedomujú akú moc má slovo. Keď niekomu však praješ zle, nezabudni, že raz to ide proti nemu a trikrát proti Tebe samému.

jolkpoij

No super.. mna tiez napadla jedna konina, ostalo to na urovni myslienky, nic nebolo vyslovene, nebolo to z nenavisti ani z hnevu k tej osobe, tak snad sa nic nestane,ci?

pedag

Nie, ja nestraším. Čo ja viem aké kúzla, už si postupy nepamätám, našťastie. Treba si dať pozor na to, lebo ono to niekedy aj reálne funguje:-(