dávate svojim deťom nejaké prípravky z lekárne na posilnenie imunity? ak áno, ktoré sa vám osvedčili. dcéra má po dvoch dňoch v škôlke chrípku, a chcem sa tomu v budúcnosti vyhnúť...
Posilnenie imunity u detí
Ahojte, my sme celá rodina alergici a berieme prírodný prípravok Stopalerg. Primárne ako prevencia na alergiu, ale pomáha aj imunite. Už tretí rok vďaka nemu zvládame sezónu peľu a choroby sa nám na jar tiež vyhýbajú. Okrem toho vitamíny v prírodnej forme, zeleninu a ovocie sa snažíme kupovať vo freshmarkete alebo u overených farmárov. Detské vitamíny a rôzne prípravky z lekárne neužívame, zatiaľ si vystačíme s touto kombináciou.
/keity/ to nie, to by bolo trapenie, podla mna je potrebne detom imunitu posilnovat, ak chceme aby boli zdrave, netreba pred tym zatvarat oci a cakat, ze budu deti zdrave neustale bez nasho pricinenia, ja som detom kupila sirup Kalcium-D a nam prinasa vysledky :)
Defcon
Akoze mam malu nechat nech ju zdravotne problemy vytrapia? Alebo co mi tymto chces povedat??
...defcon a akoby si ty riesil to, ze tvoje dieta je chore kazdu chvilu a musis ho nechavat doma zo skolky?...co by si robil keby si bol na jej mieste?...to neni sranda kazdu chvilku zostavat s drobcom doma...podla mna nieco take si moze dovolit len malokto!...
Staré Slovenské a možno aj inde v národoch je
: Kto chrčí ten trčí !
To znamená toto príslovie je zo skúseností z pozorovania histórie.
Starí lekári hovorili, že deti keď boli malé večne boli usoplené !
Usoplenosť trvala aj do puberty.
Čo to znamená. Imunitný systém musí byť stále v strehu
Usoplením ,udržiavaním určitého malého množstva bakterii a vírusov v tele malého človiečika bol imunitný systém stále v pohotovosti.
A keď prišli horšie baktérie a vírusy človeku nebezpečné, tak imunitný systém bol v naštartovaný a zvládol aj náročnejšie choroby.
Ak sa človek stravoval v medziach dožil sa v zdraví dlhého plodného veku.
Ale dnešné deti sú na antibiotikách,a iných liekoch, umelých potravinach a pol života strávia v do smrti v chorobe !
Autoimunita vzniká z nedostatku ner,. látok a vitaminov a aj z veľkého nič nerobenia imunitného systemu v tele. Veľa antibiotik a antivirotik.
A posledné zistenie je ,Vírusy a baktérie a nanobakterie sú z jedla a nápojov zahlienene a imunitný systém ich nevidí a tak sa nebráni.
Študování to vedia presne.
GGW pomáha rozpúšťať tieto hlieny na patogénoch a tak imunitný systém je u človeka aktívny.
Existuje ďalši aktívny liek ktorý v tele človeka rozpúšťa hlieny .
Je dobrý na kĺby a patogény a neškodí naším bunkám.
Keity, naco chces posilnovat imunitny system u deti ? Silny imunitny system znamena alergicku reakciu na podnet.
Potrebujes spravne fungujuci imunitny system a ten potrebuje cas aby sa sam nastavil a naucil spravne pracovat. Z tohto dovodu potrebuje choroby svojho nositela. Ked mu budes kafrat do remesla, tak sice tvoje dieta nebude mat teraz sopliky a anginu, ale za 10 rokov bude pravidelny navstevnik alergologie a nedajboze este horsich oddeleni.
Silny imunitny system sa nerovna spravne pracujuci imunitny system.
Choď do lekárne, tam ti veľmi radi poradia......
Magduska
Tiez citam a len same dotahovanie a ja by som potrebovala ozaj radu. Ako pomoct dcerke posilnit imunitu. Ako pomoct tomu aby bola zdrava, aby sme neriesili kazdu chvilku to, ze musi ostat zo skolky doma, ze mi vylahne :(
...myslim, ze toto je zbytocne...kazdy ma svoju pravdu...kazdy verime niecomu inemu...s niecim inym mame skusenosti...ale pravidelnost je podstatna a dolezita pri vsetkom...pri kazdom jednom vitamine...
Vedela som že chceš mať posledné slovo, tak ho máš.....Tomas ty máš nejaký problém, neviem aký, ale máš, ako by to písala nejaká urazená baba, zavádzaš, zavádzaš a zavádzaš..... stále to opakuješ dokolečka dokola. Veď sa na to vykašli ak máš iný názor ja ti (nie ty) ho nevyvraciam a nepíšem že zavádzaš. Nakoľko ťa chcem upokojiť, môžem ti dať za pravdu, aby si mohol kľudne spať.