Je normálne, ked je stále nadržaný? Mám obavy..

Príspevok v téme: Je normálne, ked je stále nadržaný? Mám obavy..
kajka

ahojte,chodim so svojim chlapcom už rok,zatial sme vsak sex nemali( pre viacere dovody,nejdem rozpisovat),ale on je strasne nadrzany ,najma posledneho polroka..akoze take veci typu -maznanie a pod,to je v pohode,to ide u nas ako na beziacom pase,ale proste sex neni.Zistila som o nom,ze je vkuse nadrzany,len co ma zbada,uz no ved viete co...a staci,ze sa k nemu priviniem a už je totalne nazhaveny,on tvrdi,ze to ma stale,aj ze ked vidi peknu zenu na ulici !!!totalne ma to zacalo trapit,lebo preboha,je to normalne ??
a este ..nehovorim o veciach typu -ze proste (je mi to aj trapne pisat),ale ked sme spolu sami,nema problem masturbovat predo mnou,a staci,ked sa o mna obtrie ,tak uz dosiahne vrchol ...strasne je nadrzany a mne to zacina vadit ..
je to normalne ?chcel by to vkuse ,stale ..:( dakujem za vase odpovede!!!

danecc

Niekedy je lepsie, ked je chlap nadrzany ako keby nemal byt. No tiez je taka diagnoza, ked chlap nonstop to potrebuje a to sa uz potom riesi s odbornikom.

pepe542

kajka...príspevky už asi končia...107 príspevkov na primitívnu tému je dosť. O jeho nadržanosti vieš len Ty a teraz aj všetci tý čo Ti tu radia. S týmto žije veľká väčšina mladých mužov a musí to potláčať. Nikomu to na mozog neudrie. Diagnóza by bola v prípade, ak by na základe toho niekoho pohoršoval alebo obťažoval svojím správaním.
Riller Ti to popísal celkom dobre. Ale je to ešte zložitejšie, pretože muž má viacnásobné erekcie aj v noci a zdravý muž stáva ráno s postaveným údom. Nemá to nič spoločné so sexuálnym vzrušením. Chlapec je úplne normálny a nemusela si ho takto zhodiť. Pravdu mali všetci čo hovorili, že je to normálne. Okrem toho s tými ženami na ulici treba brať s rezervou je to len samochvála a prebieha to úplne inak. Máš PC aj Google naštuduj si namiesto zmätku čo tu získať, niečo o mužskej sexualite. Ranná a nočná erekcia, orgazmus. Aj ženskej sexualite, lebo Tvoje vedomosti sú v oboch prípadoch mizerné. Dám mu, nedám mu... rozprávaš o svojej onej ako o vrecku popcornu. A hlavne čítaj o zodpovednosti ktorá z toho sexu plynie a čo môže nasledovať. Každý vzťah by mal perspektívne vyústiť do manželstva a rodiny. Aby si sa v krátkom čase nestala matkou samoživiteľkou, ktorá bude žobrať štát o peniaze daňových poplatníkov, ktorý by mali prispievať na Tvoj sex a ťažký život. Je smutné, že sa tu neozvali zrelé ženy ak také existujú a nedali Ti relevantné rady do života. Spomína sa láska, sex ale nespomína sa tu ťažký život ľudí ktorý musia žiť spolu vo vzťahu dlhodobo, vychovávať deti a udržať rodinu. Never všetkému čo sa tu píše. Napríklad taký BJ2...absolútne nepravdivý príspevok, ktorý pasuje len naňho. Konar292...je prípad, ktorý sám nevie o čom hovorí ...pravdepodobne nikdy sex nemal. Skutočnosť totiž vyzerá asi takto...Výskumníci porovnali výsledky dížky sexu párov a zaznamenali medzi nimi až 80-násobné rozdiely. Niektoré páry uvádzali trvanie 33 sekúnd, iné zase 44 minút. Keď ale výsledky spriemerovali, vyšlo im číslo 5,4 minúty. Čo je uveriteľné. Jediné rozdiely sa objavili u obyvateľov Turecka, ktorých sex trval okolo 3,7 minúty. Tiež bolo dokázané, že čím starší pár, tým kratší sex.
Ak niekto písal o škodlivosti sociálnych sietí, tak v tomto vlákne je to ukážkový príklad.

HJUNE

Čo by som dal za to mať sex aspoň 15 minut.. nemam žiadnu disfunkciu ani poruchu, mam na to papier od urologa no proste neviem udržať erekciu. Priateľka to chápe no ja sa trápim. Buď rada že maš takeho chlapca.

FilipaAlzbetka

Ahoj Kajka,

vidim, že je tu dosť veľa nenavistných komentárov, ktoré nie sú odpoveďou na otázku.

Začal som sa vzťahom venovať a zaujimať sa o rozdiely medzi pohlaviami.

Nedávno som sa dočítal, že nadržanosť je stav, ktorý je ovplyvnený množstvom testosterónu, ktorý ma každý muž rozdielný. Pre muža je to prirodzená potreba ako pre ženu byť pochopena. A na základy výšky tohto testosteronu to chce niekto chce viac a niekto menej.

Existuju na internete testy, kde si môžeš zistiť výšku testosterónu. Ak ťa tvoj partner naozaj miluje, odporúčam mu tento test urobiť (myslim, že je zdarna) a nakoniec zistiť, či je to prirodzené alebo ťa chce využívať na sex.

Držim ti palce aby si sa v tvojom vzťahu cítila príjemne. Ak budeš mať ďaľšie problémy, kľudne mi napiš správu. Veľmi rád ti poradím.

Prajem ti pekný deň Kajka.

Colorka

to je asi normalne kedze spolu vobec nemate sex, keby ste ho mali pravidelne tak to podla mna tak nepocituje. proste ma potreby ako kazdy chlap

dandiena

Niektorí chlapi sú jednoducho takí, že to potrebujú mať stále ... a ty si na jedného takého natrafila...

Konar292

No ja som asi nejako naruseny ked mozem mat za noc 5 hodin sexu a vobec nemam dost to dost mi skbor povie neznejsie pohlavie a disfunkciou netrpim chalan 25 r

Peto SNV

Ahojte kto mi poradi mam38d nemam dievca a som neustale nadrzany spravim sa ak chcem ale ako to vidrzat je to normalne? Vecne nadrzany stale mi stoji a je pripraveny Peto SNV...☺️ ☺️